דעתי בנושא
לפורטלנד יש חמיישיה לא רעה, ולא הולכים לשנות אותה. לכן השיפור ההגנתי צריך לבוא מצוות האימון.
להסתיר את לילרד בהגנה לא אומר שהוא לא ישמור, אלה אולי לנסות סוגים שונים של הגנות שהן לא אישית.
לילרד לא שומר אולי כי הוא לא יודע מספיק טוב איך לשמור, בשביל זה יש את הקיץ עכשיו, כדי לעבוד על זה.
בכל מקרה רובין לופס ולמרקוס יכולים לתת הגנה מספיק טובה על הטבעת כדי שזה לא יבלוט עד כדי כך.
מבחינת העונה הבאה פורטלנד צריכה לקוות שמו וויליאמס יממש את אופציית הקבוצה שלו 2.7M
סה"כ יש שם כמה צעירים שיכולים לעשות צעד קדימה, רובינסון, נבחר 5 ומקום אחד לפני לילרד, סי ג'י מקולום הוא פוטנציאל לא רע וגם את מיירס לנארד לא הייתי מוחק כלכך מהר.
לפורטלנד אין בחירות דראפט השנה מה שמצד אחד לא יעמיס על התקרה אבל מצד שני לא יאפשר חיזוקים בקלות.
לדעתי מה שמאוד חסר לפורטלנד זה 3 שכול לשחק בהרכב נמוך בתור 4, מישהו יותר טוב מדראל רייט, אולי קארל לאנדרי או דריק וויליאמס מסקרמנטו.
MKG שחוסר היכולת ההתקפית שלו מורגשת מאוד בשארלוט הלא מוכשרת אבל לא תפריע יותר מידי ליד לילארד ואולדריג'.
בנוסף חייבים עוד גבוה שיכול להגן על הטבעת, מישהו בסגנון של ג'רמיין אוניל.
בשורה התחתונה להנהלה ולמאמנים של פורטלנד יש עוד הרבה עבודה בקיץ, אני ממש לא חושב שפורטלנד הגיעו לשיא שלהם.
אני רואה בהם את מודל דאלאס: טייסון צ'נדלר במקום המתאים יכול להביא אליפות.
סה"כ יש להם את רוב החלקים של הפזל, עכשיו צריך לסיים לבנות אותו נכון.