ולאן פורטלנד?

מסכים ששיפור הגנתי הוא אפשרי והכרחי

לכן הצעתי להגביל את השילוב ההגנתי של לילארד- וויליאמס בכך שיהיה שחקן הגנתי נוסף בכנפיים אחרי מת'יוז ובאטום. בנוסף, אין לפורטלנד אף סנטר ששווה דקות NBA אחרי לופז, מה שבעייתי בהגנה הטבעת שגם לזה התייחסתי.

88nothing

Active member
דעתי בנושא

לפורטלנד יש חמיישיה לא רעה, ולא הולכים לשנות אותה. לכן השיפור ההגנתי צריך לבוא מצוות האימון.
להסתיר את לילרד בהגנה לא אומר שהוא לא ישמור, אלה אולי לנסות סוגים שונים של הגנות שהן לא אישית.
לילרד לא שומר אולי כי הוא לא יודע מספיק טוב איך לשמור, בשביל זה יש את הקיץ עכשיו, כדי לעבוד על זה.
בכל מקרה רובין לופס ולמרקוס יכולים לתת הגנה מספיק טובה על הטבעת כדי שזה לא יבלוט עד כדי כך.

מבחינת העונה הבאה פורטלנד צריכה לקוות שמו וויליאמס יממש את אופציית הקבוצה שלו 2.7M
סה"כ יש שם כמה צעירים שיכולים לעשות צעד קדימה, רובינסון, נבחר 5 ומקום אחד לפני לילרד, סי ג'י מקולום הוא פוטנציאל לא רע וגם את מיירס לנארד לא הייתי מוחק כלכך מהר.
לפורטלנד אין בחירות דראפט השנה מה שמצד אחד לא יעמיס על התקרה אבל מצד שני לא יאפשר חיזוקים בקלות.

לדעתי מה שמאוד חסר לפורטלנד זה 3 שכול לשחק בהרכב נמוך בתור 4, מישהו יותר טוב מדראל רייט, אולי קארל לאנדרי או דריק וויליאמס מסקרמנטו.
MKG שחוסר היכולת ההתקפית שלו מורגשת מאוד בשארלוט הלא מוכשרת אבל לא תפריע יותר מידי ליד לילארד ואולדריג'.

בנוסף חייבים עוד גבוה שיכול להגן על הטבעת, מישהו בסגנון של ג'רמיין אוניל.

בשורה התחתונה להנהלה ולמאמנים של פורטלנד יש עוד הרבה עבודה בקיץ, אני ממש לא חושב שפורטלנד הגיעו לשיא שלהם.
אני רואה בהם את מודל דאלאס: טייסון צ'נדלר במקום המתאים יכול להביא אליפות.
סה"כ יש להם את רוב החלקים של הפזל, עכשיו צריך לסיים לבנות אותו נכון.

fatnoam

Active member
הבלייזרס לא צריכים שום דבר מלבד שיפור עצמי

כי יש להם חמישיה טובה, שאם כל אחד יעשה קפיצת מדרגה בתחום מסויים, אז הם יכולים ללכת רחוק. מיאמי לקחו את נוריס קול ועשו ממנו מגן מעולה לרכזים - -לא משהו שפורטלנד לא יכולה לעשות עם מקולום או עם איזה רכז בחירת סיבוב שני. שיט, זה חומר גלם כזה בסיסי שגם מה-NBDL אפשר למצוא מישהו.

רים פרוטקטור נוסף במילא אין בנמצא, ותומאס רובינסון מהספסל יכול לספק את זה בקונוטציות מסוימות.

בלי קשר מדובר בשוק קטן ואפור, ככה שלא צפויות החתמות מרעישות במילא.

אם הם רוצים אליפות מה שצריך לקרות בשביל שיהיה להם סיכוי:
1. ליליארד ואולדרידג' צריכים להשתפר מאוד בהגנה.
2. מת'יוס צריך להשתפר בהובלת כדור (או לפחות להשתתף קצת עם ליליארד)
3. באטום צריך להתייצב יותר בתפוקה ההתקפית שלו.
4. לופז צריך לסיים יותר טוב ליד הסל.
5. הספסל צריך לתרום יותר הגנתית והתקפית.

אני חושב שהחמישיה של פורטלנד (+ 3 שחקני ספסל - מקולום, בארטון, רובינסון) הם מספיק צעירים וטובים בשביל לעשות קפיצת מדרגה נוספת. מו וויל - it is what it is - ולדקות שלו מהספסל זה דווקא לא רע.

האם אני חושב שכל הדברים האלה יקרו? לא. אבל יש סיכוי, לכו תדעו.

למעלה