וכשיהודי לא נרדם...

alondli

New member
ברקי..זה ממש לא אופייני לך../images/Emo12.gif, ב 0237 לא ..

מצליח להירדם..
אני מקווה שזה משהו זמני ונסיבתי..
אולי משהו שאכלת? יותר מידי sea food ? "צדף אחד רחוק מידי"..? או ש..הסרט האחרון שצפית ב DVD..היה כחול מידי?..
אני ממש דואג לבריאותך.. אז ..לשלוח לך איזה
לנסות להרגיע אותך? אתה יודע..מה שניקרא..רפואה טבעית, בלי תרופות.. הכול עניין של מגע יד..
בסוף זה ירגיע , אפילו אותך..
אני רק מקווה ש..לא נישארת על הגג, שירדת למטה, כדי שתוכל לפתוח לה את הדלת, כי איך שהיא לבושה לעבודה, בטח יהיה לה קר, אחרי 0237 בלילה..
..אז בוקר טוב ברקי, מקווה שזה הצליח, שנירדמת לבסוף..
( ולא על הגג..
) בוקר טוב לכולם
.. הנה, אני מצליח להגיע לשרשור בוקר מוקדם..
( כשאני במשמרת לילה..
)

alondli

New member
בוקר טוב ושסופ"ש נעים לכולם ../images/Emo45.gif..../images/Emo13.gif

ובבוקר מוקדם זה, משעשע לחשוב על החדשות של אתמול.. על אחת הסוכות שעיריית ירושליים בנתה..וניגנבה בלילה הראשון שלה "בחוץ". כאילו..בא יהודי..מקפיד במיצוות, חייב סוכה..ממש חייב..עניין של אמונה.. לא לעצמו חו"ח, למישפחה, למסורת.. מביט ימינה ושמאלה..לא רואה יהודים בסביבה ( ערבים לא נחשב), מביא את האישה שלו, את הילדים, את הטנדר..אומרים תפילת שחרית , מפרקים את הקרשים, גונבים את הסוכה ונוסעים לדרכם מרוצים מעצמם.. קיימו את מיצוות החג..
כן, לא סתם יצא לירושלים שם של עיר הקודש.. באמת מעשה מעורר השראה.. ליהודים רבים וטובים אחרים..

ברקלהההה

חבל שלא קפצת לבקר הייתי על הערסל והתנדנדתי לי ואחר כך יצאתי לאסוף כוכבים יכולת להצטרף בכיייייף מקווה שהצלחת בסופו של דבר להרדם רק טוב!!!

שישי כאן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יום חג היום, ישיבה בסוכה קבלת אושפיזין מקווה שכוווולם סיימו לקשט ולהכין שרשראות
נקווה שהחג הזה יהיה חג שמח יותר בשל העובדה שכולנו מצפים לשמוע / לראות את גלעד נישא תפילה שיהיה זה חג שמח ומואשר לכל בית ישראל ולמשפחה אחת במיוחד
שיהיה שישי עליז ומשמח לכווווווולם רק טוב!!!

itaf10

New member
חג סוכות שמח לכלום

לכל החברים\רות באי משפחתם ולכל באי הפורום

למעלה