וכשזה כן קורה

tovanot1982

New member
וכשזה כן קורה

הגיעה לסניף שבו אני עובד בחורה שמקדמת מוצר לכמה שבועות. אני הגעתי אחרי משמרת לילה לעבוד גם בצהריים והייתי ממש עייף,שאנן ובמילה אחת , מחוק.
במראה החיצוני היא לא מה שאני הייתי מתלהב ממנו אבל באופי שלה, לפחות באופן שבו היא התבטאה נמשכתי. כשהיא עשתה עיניים כבר הבנתי שאולי יש פוטנציאל להזמין אותה לאיזה דייט בשביל לראות האם התחושות שלי נכונות.

אז לשם התחלה , היא בוכרית בת 27 והיא אמרה שהיא אוהבת אשכנזים( פה חשדתי...) , כשאמרתי לה שאני מזל אריה היא אמרה שהיא הכי אוהבת מזל אריה( נורה אדומה!!)
אבל כשהיא אמרה לי שמחפשת גברים שעובדים משמרות בוקר כי מי שעובד ערב או לילה הוא לא רציני כבר הבנתי שלבחורה ישבעיה . אחר כך היא זרקה שהיא לא מחפשת שום דבר רציני וטסה לחו"ל בחודש נובמבר אבל תשמח לשבת ולפטפט איתי...

אבל השיא היה כשהיא שאלה אותי אם יש לי בעיות בריאותיות, דכאונות,בעיות משקל, נטיות אובדניות וכאלה...

איכשהו החלפנו מספרי טלפונים וביום למחרת היא לא הפסיקה להתקשר מ8 בבוקר , לפחות 20 פעמים...

התקשרתי אלייה ואמרתי לה שבזמן הקרוב לא אוכל להיפגש איתה בגלל שמעביר דירה ומשום שיש הרבה בעיות מבחינת כח אדם בעבודה וצריך לעבוד יותר שעות , חשבתי שהיא הבינה את הרמז.

יומיים למחרת היא שוב התקשרה וביקשה שניפגש , אז אמרתי לה בצורה מאוד עדינה שאני נפגש עם מישהי שהייתי איתה בקשר (וזה נכון)...

אמרה כל מיני דברים, בחור נחמד, מוצלח בלה בלה בלה וחשבתי שזהו.

אבל לא! אתמול אני מקבל טלפון בשעה 10:40 והיא על הקו, אמרתי לה שמחקתי את המספר שלה ואני לא בעניין והיא אמרה לי שיהיה לי יום טוב.

בקיצור , תודה לאפל שמאפשרים לעשות חסימת שיחות בשדרוג החדש של האייפון.

אבל זה מראה לי, שלפעמים לא צריך לחפש בכח אלא לתת לדברים לקרות לבד... רק שלא תבוא לי עוד אחת שתבקש אישור מההורים לפני שאני רוצה רק להזמין אותה לכוס בירה !!!!

tatiana6

New member
אני לא יודעת מה להגיד

אתה כאילו רוצה שילטפו אותך על הראש ויגידו לך כל הכבוד.
ממבט שלי הייתה פה אינטראקציה בין שני בני-אדמים, ואתה התנהגת ביהירותֿ, שאני לא רואה לה הצדקה מיוחדת מהסגנון ואופן הכתיבה שלך.

יש משהו שרציתי לשאול. למה הופתעת ונדלקו לך נורות כשבחורה אמרה שהיא נמשכת לאשכנזים ושהיא אוהבת אנשים עם מזל אריה? אני אישית נמשכת למזרחיים וגם מזל אריה הוא הכי טוב מבחינתי.

עוד משהו, אם היית עונה או שלוח סמס, היא כנראה לא הייתה מתקשרת 20 פעם. עוד משהו נוסף, אם היית אומר בפעם הראשונה שאתה לא מעוניין, היא לא הייתה מתקשרת עוד (אני מניחה שלבוחורות בוכריות יש אגו וכבוד עצמי מאוד גדול).

shayCn

New member
שניכם שחקנים

בדר"כ נהוג לקחת מספר טלפון בסוף שיחה ולא בהתחלה,
כדי שלא יירד לך ממנה בטעות לפני שאתה מתקשר.
היא המשיכה להתקשר כי היא התבלבלה לגמרי מההתנהגות שלך,
מישהו שמתחיל איתה,לוקח מס' טלפון אבל מסנן אותה כאילו היא זאת שיזמה והציקה לו.אפשר לחשוב שהיא אונסת אותך..

לעניין השורה השלישית והרביעית

לא אהבתי את הניסוח של השורה השנייה

לא אוהבת שימוש במילים כמו "ירד לי ממנה" "זרקתי אותה" ועוד כל מיני שלא עולים לא בראש ברגע זה ממש.

אבל זה כי אני זקנה נרגנת בת 74בגוף של בחורה בת 34.

tatiana6

New member
אני אהבתי את תגובה של שי ושלך

מסכימה עם שניכם (בסה"כ שי אמר מאוד מדוייק וטוב, אבל שורה ראשונה ושניה מנוסחת קצת מעליב)

shayCn

New member
התכוונתי שלפעמים כשמתחילים עם מישהי

אז עודף מלל יכול לגרום לו או לה לאבד עניין.
לכן צריך לשוחח ברמה מסויימת,לבקש מספר טלפון וללכת.
לרדת ממנה = לאבד עניין (לא להתבלבל עם לרדת לה..)

shayCn

New member
את מספרת לי..

כשאני אומר את זה,אף אחת לא מקשיבה לי

wish2

New member
ח ח ח

עכשיו יש לך אותי מתחת ואת טטיאנה מעל.

מי טוב ?
אה?אה?אה?

shayCn

New member
את!

הנה, אני לא אפקיר אותך לבד למטה,
עכשיו אני מעלייך וגם מתחתייך.

מי הכוכב הבא??מי?

השלושר

New member
חסר פרט

כשהיא התקשרה מהבוקר 20 פעם,
היא התקשרה ודיברתם 20 פעם, או בכלל,
או שהיא התקשרה 20 פעם ואתה לא ענית אף פעם ?

BW37

New member
הערות

- אם מישהו מתקשר אלי 10 פעמים, לא משאיר הודעה, ומנסה פעם אחר פעם להתקשר
כשאני בוחר לא לענות, הוא עובר להיות חסום
- כששואלים אותי אם אני בוכרי, אני אומר שכן
- ואם מישהי תשאל אותי בפגישה ראשונה אם יש לי בעיות בריאותיות, דכאונות,בעיות משקל, נטיות אובדניות
אני גם אענה כן לכל השאלות

אני מניח שלא יהיו יותר שאלות

צלשלספק

New member
אל תתבייש, ספר שהיא שלחה אותך

לעשות בדיקות גנטיות לטיי זקס, כתנאי לדייט הראשון

תראה, אתחיל מהסוף. אתם לא מתאימים, גם אם מדובר בצד אחד של המטבע שאתה מציג, ואני בטוח שגם לה היה הרבה מה לומר מהכיוון שלה. אין חולק על כך שיש ביניכם פערים בתפישה "מה זה קשר", או "איך זה אמור לעבוד".

מסכים חלקית עם אבישג, הבחורה אכן 'קצת' פסיכית בהגדרה, אך לכל אחד יש את השריטה שלו...

אבהיר את דברי.
ממה שאתה מתאר היא באה ממקום חברתי-משפחתי "עתיק" בו ההורים דוחפים לחתונה והילדים מעוניינים בחתן/כלה כיעד להגשמה ממש כשליחות עיוורת בשם הוריהם, ולא קודם בבן זוג בגישה המודרנית והליברלית יותר, ואני מניח שלשם כך ציינת את נושא ה'עדה' (אגב זה לא מחייב, אבל יש גם מקרים כאלו והיו שרשורים בנושא). מה עוד שבגישה כזו בחור/ה שלא מתחתנים עד פרק זמן מסויים, נחשבים בעצם ל'כישלון' ו'אכזבה' בקרב המשפחה, אפילו כחריגים מהכלל.

עכשיו יש כאלו שמעוניינים בבחורות שבאו משכזה, אבל אתה לא אחד מהם.

בקיצר, דפדף אחויה.

למעלה