וכשהדלת נסגרת

וכשהדלת נסגרת

כמה צפוי, חיבוק חזק. כמהה אליך, לגופך, למבטים האוהבים, ללחישת קולך. הידיים כבר מטיילות עורף, פנים, גב. הפה מנשק, ואם לא החיבוק, נופלת לרצפה. בקושי נושמת. כל כך השתוקקתי לדקות הראשונות האלו יחד. מתקשה להאמין. אתה מציאותי? אנחנו יחד? כן. זה אתה. אתה איתי. אני בזרועותיך. רק לך היכולת להמיס את גופי ומוחי. רק בזרועותיך, לא חושבת. רק מרגישה. ואיזו הרגשה!!! גופי בוער. ידך את מפתח מכנסי מחפשת. ידי את עור גופך, מתחת לחולצה, מגששת. לשונך פורצת את שפתיי מלטפת את לשוני. לא "עומדת" בזה בוא למיטה!

כשהדלת תיפתח...

אותך אליי אקח. אושיט לך ידיים, ארד על הבירכיים. אותך, אעטוף באהבה. לשונות נלחמות,מתייסרות. גוף מתערבב, אתה לוחש שאתה אוהב. אני בטירוף חושים. אחד. עכשיו אנחנו אחד. הלוואי והדלת תינעל. ללכת איתך לישון, ורק אותך לראות כשאקום.

nakash2

New member
כשהדלת תיפתח...............

אקח אותך אלי לגופי בחוזקה אלטף אותך אנשק אותך מתחיל מלמטה עולה למעלה לאט לאט עם המון תשוקה את רוטטת אומרת לי תמשיך הדלת פתוחה את רוצה לסגור אבל את לא יכולה כולך קפואה במקום אז אני סוגר את הדלת לוקח אותך על כפיי למיטה מחדיר לך את לשוני מסובב אותה את צורחת מתפתלת תמשיך את צורחת אוחזת בראשי לא רוצה שאפסיק את רטובה אוי איזה טעם איזה טעם את מסתובבת רוכנת מעליי מתחילה לנשק את גופי לאט לאט מגיעה לזין מתחילה למצוץ איזה תחושה כולי רוטט אני חודר אליך................

nakash2

New member
מה יש אל תגידי שזה לא מביא לך מוזה

להמשיך את הסיפור אמרתי כבר שאני אוהב להשאיר טעם של עוד

blackwedding

New member
כשהדלת נסגרת

אני נופל למיטה, מרגיש את הפטישים בראש, מרגיש איך הגוף שלי בוגד בי, או אולי אני זה שבוגד בגוף שלי... ?! העיניים כבדות, נעצמות... צולל לקול שבוקע מהרמקולים; קול גברי עמוק, מדקלם בשפה זרה, מרעיד כל תא בגוף שלי... מרגיש ידיים נוגעות... מקלפות ממני את הבגדים, מלטפות ... מרגיש את האוויר שיוצא מהריאות שלה, מרגיש את הלשון שלה טועמת ממני, את הטעם המר של גופי, מרגיש את הגוף שלי בוער, נמס... מרגיש את השפתיים שלך נסגרות לי על הזין שלאט לאט מתחיל להזדקר... אני לא זז, גם אם הייתי רוצה, לא הייתי יכול.. הגוף כבד, משותק... קחי אותי עכשיו, אני שלך, גוש של בשר, תעשי בי כרצונך, לא אתנגד... את רוצה שאגמור לך בפה? או אולי על הפנים, אפשר גם בין רגליך, לא באמת אכפת לי, מה זה כבר משנה... גם ככה אני לא מרגיש כלום... את רוצה רק את הזין שלי, קחי אותו, אין לי בו צורך, תענגי את עצמך, תזייני את עצמך, רק תעשי את זה בשקט, תגמרי ותלכי מכאן... E I N S T U R Z E N D E הגוף שלי צועק... והראש כבר במקום אחר...

../images/Emo24.gifדלת מסתובבת

לא ממש משנה אם היא נפתחת נכון שממש מעניין ומסקרן מה קורה כשהיא נסגרת אוהבת את הכתיבה שלכם מקסימים

למעלה