וכעת...

Coldplayist

New member
וכעת...

אני מעביר בזאת השירשור החוקר המתחקר לבונה אתרנו, מר. ט.יילון1

Coldplayist

New member
טליון דאמיט

הכל באשמת הדר!!!!!!!! למה אין לך שם? ועוד 7?! בושה לך. אני במקומך הייתי

MushrooMush

New member
so....~~

טוב אני לא ממש מכירה אותך.. אתה די חדש בישביל אז.... טוב.... איך קוראין לך?! למה?! אתה אוהב את קולדפליי או שסתם בא לך ליבנות אתר...?! בן כמה.?! דרך אגב מזל טוב! החבר הכי טוב של האדם הוא: אלפקה !נכון! נכון סרט כזה לראש עם הצבעים אדום=ירוק=צהוב זה יאפה!!??!?!?!?!?!?!!??!?!? נכון נכון?!?!? אז למה אומרים לי שלא?! מאיפה?!אתה כאילו...:O איזה מגמה אתה?! או מגמות:O? מה היית רוצה שנישאל אותך?! חבל.... כי אני לא... מה אתה חושב על זה שאנשים מיתחנתים?! אני חושבת שזה שטויות:O כאילו למה?! רוצה ניתחתן?!{אתה אמור לשים תשובה מממש ממש משכנעת שאלה אחת מעל....} מה השאלה הכי מקורית ששאלו אותך?! רואה בוב ספוג?! אתה יודע שמצאו דג מכוסה בספוג צהובXD איזה חזאק אני חייבת אחד.!! איזה חזק זה !!XD אם 2 ילדות פסיכיות יעברו לידך בקניון ויגידו לך שיש לך לב זהב... מה תעשה?! ומה תחשוב עליהם.?! טוב חפרתי :O לא?! כה ביי תהנה מזל"ט :] אה ו..תמונה..{שלך!!}

taleylon1

New member
אהלן - תשובות

לגבי תמונה - בהזדמנות אחרת
איך קוראין לך?! - לי קוראים טל אילון. למה?! - כי ככה ההורים שלי החליטו לקרוא לי. אתה אוהב את קולדפליי או שסתם בא לך ליבנות אתר...?! - גם וגם, בעיקר מהסיבה שאני אוהב את קולדפליי. בן כמה.?! - --סודי-- (
) דרך אגב מזל טוב! - תודה תודה החבר הכי טוב של האדם הוא: אלפקה !נכון! - לא,
זה כלב נכון סרט כזה לראש עם הצבעים אדום=ירוק=צהוב זה יאפה!!??!?!?!?!?!?!!??!?!? נכון נכון?!?!? - חח כן אז למה אומרים לי שלא?! - לא יודע מאיפה?!אתה כאילו...? - רמת השרון. איזה מגמה אתה?! - מחשבים או מגמות:O? - מחשבים, מגמה. מה היית רוצה שנישאל אותך?! - בעיקרון הייתי רוצה שלא תשאלו אותי כלום..
חבל.... כי אני לא... - אוקיי מה אתה חושב על זה שאנשים מיתחנתים?! - לא יודע אני חושבת שזה שטויות: - מחשבה של מישהו אחד יכולה להיות שונה ממחשבה של מישהו אחרO כאילו למה?! - זה די ברור, לא? חח רוצה ניתחתן?!{אתה אמור לשים תשובה מממש ממש משכנעת שאלה אחת מעל....} - .. מה השאלה הכי מקורית ששאלו אותך?! - יותר נכון שאלות, והם שלך
רואה בוב ספוג?! - לא, בן דוד שלי רואה אתה יודע שמצאו דג מכוסה בספוג צהובXD איזה חזאק אני חייבת אחד.!! - וואלה, כנראה הבעלים של הדג לא רוצה שהוא יתקרר איזה חזק זה !! - אכןXD אם 2 ילדות פסיכיות יעברו לידך בקניון ויגידו לך שיש לך לב זהב... מה תעשה?! - לא יודע ומה תחשוב עליהם.?! - גם לא יודע מקווה שתשובותי מספקות בברכה, טל

en li shem 7

New member
טל,

מה שלומך?
מה התכנונים ליום הולדת? איזה להקות אתה אוהב חוץ מקולדפליי? מה השיר האהוב ביותר שלך? אתה אוהב ביולוגיה?*
* אתה אוהב דליפקאן?
איזה ספר אתה קורא כרגע? כשאתה פותח סלוטייפ (נייר דבק) חדש, אחרי שאתה מסיים להשתמש בו אתה מסמן אותו כדי שתוכל לפתוח אותו לפעם הבאה או פשוט סוגר אותו כרגיל? כשאתה אוכל ארטיק, אתה נוגס או מוצץ? היית פעם בים המלח? היית פעם בצד השני של ים המלח (ירדן)? מזל טוב
!

taleylon1

New member
אהלן ווסהלן - תשובות

מה שלומך? - שלומי נפלא
מה התכנונים ליום הולדת? - בילויים בחיק המשפחה ועוד כמה מתנות מסבים וסבתות.. חח איזה להקות אתה אוהב חוץ מקולדפליי? - יש לא מעט, כמו: Genesis, Jethro Tull ועוד מהז'אנר של הרוק המתקדם. מה השיר האהוב ביותר שלך? - השיר העכשווי, אם זה מקולדפליי, זה A rush of blood to the head. כללית, השיר האהוב עליי קוראים לו Firth of Fifth והוא מאלבום Selling England by the pound של Genesis. אתה אוהב ביולוגיה? - מעט.. חח אתה אוהב דליפקאן? - אני לא יודע מה זה..
איזה ספר אתה קורא כרגע? - הארי פוטר וחדר הסודות. רק התחלתי לקרוא לאחרונה. כשאתה פותח סלוטייפ (נייר דבק) חדש, אחרי שאתה מסיים להשתמש בו אתה מסמן אותו כדי שתוכל לפתוח אותו לפעם הבאה או פשוט סוגר אותו כרגיל? - מסמן אותו על מנת שאוכל לפתוח אותו לפעם הבאה. כשאתה אוכל ארטיק, אתה נוגס או מוצץ? - בהתחלה מוצץ, לאחר מכן נוגס
היית פעם בים המלח? - כן, בטיול שנתי. היית פעם בצד השני של ים המלח (ירדן)? - לא, אבל אני מכיר חבר שגר קרוב לשם. בברכה, טל

למעלה