אהלן - תשובות
לגבי תמונה - בהזדמנות אחרת
איך קוראין לך?! - לי קוראים טל אילון. למה?! - כי ככה ההורים שלי החליטו לקרוא לי. אתה אוהב את קולדפליי או שסתם בא לך ליבנות אתר...?! - גם וגם, בעיקר מהסיבה שאני אוהב את קולדפליי. בן כמה.?! - --סודי-- (
) דרך אגב מזל טוב! - תודה תודה החבר הכי טוב של האדם הוא: אלפקה !נכון! - לא,
זה כלב נכון סרט כזה לראש עם הצבעים אדום=ירוק=צהוב זה יאפה!!??!?!?!?!?!?!!??!?!? נכון נכון?!?!? - חח כן אז למה אומרים לי שלא?! - לא יודע מאיפה?!אתה כאילו...? - רמת השרון. איזה מגמה אתה?! - מחשבים או מגמות:O? - מחשבים, מגמה. מה היית רוצה שנישאל אותך?! - בעיקרון הייתי רוצה שלא תשאלו אותי כלום..
חבל.... כי אני לא... - אוקיי מה אתה חושב על זה שאנשים מיתחנתים?! - לא יודע אני חושבת שזה שטויות: - מחשבה של מישהו אחד יכולה להיות שונה ממחשבה של מישהו אחרO כאילו למה?! - זה די ברור, לא? חח רוצה ניתחתן?!{אתה אמור לשים תשובה מממש ממש משכנעת שאלה אחת מעל....} - .. מה השאלה הכי מקורית ששאלו אותך?! - יותר נכון שאלות, והם שלך
רואה בוב ספוג?! - לא, בן דוד שלי רואה אתה יודע שמצאו דג מכוסה בספוג צהובXD איזה חזאק אני חייבת אחד.!! - וואלה, כנראה הבעלים של הדג לא רוצה שהוא יתקרר איזה חזק זה !! - אכןXD אם 2 ילדות פסיכיות יעברו לידך בקניון ויגידו לך שיש לך לב זהב... מה תעשה?! - לא יודע ומה תחשוב עליהם.?! - גם לא יודע מקווה שתשובותי מספקות בברכה, טל