מעוניינת לשמוע את דעתכם בנושא הבא: מה דעתכם על נשואין פתוחים בהסכמה משותפת של שני הצדדים אך ממומש רק על ידי צד אחד (האישה) ??? הגיבו בהמונכם, זה חשוב לי
היי לפי דעתי זה דבר מקסים נשואים פתוחים אלואי ואישתי היתה מסכימה ואם אצלך יש הסכמה אז סבבה ואם הוא לא משתף פעולה הפסד שלו אבל גם צריך לדון בזה פעם נוספת ככה אני חושב אבל בכל מיקרה תתצליחי כטלי היתפעלות ורק חבל שאת לא אישתי חזק ואמץ וכמובן שמרי על עצמך בידידות בר123
I Don't see any problem with it, since it's not cheating, it's known and out it in the open, there is no hiding and lying to each other as some "other" people we know. If both side agreed to it, and one side just doesn't take "advantage" of the situation, that is their right, maybe they simply aren't very interested in doing so.
ומורכבת משני חלקים - מן הסתם, "ואומרים שאין מין סתם" הראשון זה הרצון לפתיחות, שעל פנוי זאת את. כמובן משותפת הדדית עם פירגון ותמיכה - טכנית אירגונית ושיתופית כמו להכניס חבר חברה למעגל המשותף להעיר את להט המיטה להבעיר את הסדינים להרעיש את החדר בלחישות בלתי נשלטות לשונות נמהלים בשיכרון חושים דיגדוג ליטוף מצמרר של גבר אישה מרים את אגנך מתחנן לחדירה ואת מושכת, דוחפת לשון רוצה אותו באותו שיכרון לצאת למפגשים של סקס רוק ואלכוהול ריגושים שיעירו את הפרפרים ויתנו לגוף לרחף לחלל מגע זר משטלת על החדר מימין משמאל קדימה אחורה רואה מרגישה גבר אשה עוברים על צוואר יורדים לכתף הראש נשמט הרגלים באויר מלאה תאווה משתוקקת לפריקה רותה אותו באותה מידה והחלק השני -
1. לגבר ולאשה חייבת להיות מערכת יחסים מאוד יציבה ואהבה חזקה עוצמתית שהולכת לאורך ולרוחב. 2. האשה צריכה להבהיר לעצמה על איזה צורך היא עומדת לענות. נראה לי יותר מסובך לענות על צורך נפשי-ריגשי מאשר על צורך גופני. 3. האשה והאיש צריכים לחשוב על טווח זמן הגיוני בו ידונו בנושא בפתיחות ואם זה גורם לכאב או לחוסר איזון ביחסים אז האשה צריכה להסכים לחתוך את הקשר האחר. 4. כל הדברים נאמרו מתוך הנחה מוקדמת שיש לבני הזוג מטרה לשמר את הנישואין.באם הצעה זו באה כדי לפתור בעיות עמוקות בזוגיות,עדיף לטפל בבעיות לא באמצעות מאהבים.
כל עוד ואישה אינה ניקשרת למערכת קבוע ובנוסף צריך להיות עם היד על הדופק לגבי בן הזוג שלא ירגיש מאוים במיוחד עם הוא אינו לוקח חלק בזה מה גם שצריך לבדוק שהוא מסכים עם זה באמת ולאהולך עם השיגעון בלת ברירה לפי דברייך הוא אינו מעוניין או ששאולי כן והוא זה שדוחף לזה