וכמו תמיד

וכמו תמיד

ברגע שמספרים להם על עודף המשקל, הם נעלמים ללא קול וללא הסבר
נמאס כבר מהיום שיקפצו לי כולם, לא רוצה אותם!

DREAM111

New member
אלמונית אני מזמינה ../images/Emo13.gif מהר

את זוכרת שכתבתי על זה לפני שבוע. אז מלפני שבוע אני עושה את העניין פשוט יותר כל שיחה שמתחילה אני שואלת מה מחפש? אם התשובה היא קשר אני שואלת אם קשר עם אישה גדולה בא בחשבון. אז הוא שנעלם או שאומר לא תודה או שממשיך את השיחה. תאמיני לי גליתי שזה דבר נוח זה מונע את כל הפרטים וכל האיכסה של אחרי כן שפתאום את שמנה לו מידי.

אני עושה את זה הבעיה היא

שהם לא מאמינים, הרוב חושבים שאני מסוג הבחורות שאומרות שהן שמנות שהן לא בעיקר בגלל שאני שולחת תמונה של הפנים שלי ולא של כל הגוף (אני שונאת להצטלם). וכשאני מתעקשת הם נעלמים. ובכלל, אני מכבדת את זה שלא מתאים למישהו בחורה שמנה, ואת אלו שאומרים שלא מתאים להם כבר שאני מספרת ולא מושכים את זה הלאה, אבל זה מיאש כי יש הרבה כאלו.

DREAM111

New member
היי בלי ייאוש.

המשיכי לשלוח את התמונה שיש לך ומי שירצה להמשיך לדבר ימשיך ומי שלא אז תפרדו בנימוס ושלום. לא צריך להתעמק באנשים רדודים.

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

קודם כל מתוקה, שמת לב שתמיד לעגולות למלאות או לשמנות תמיד אבל תמיד אומרים יש לך פנים יפות אם היית רזה...ואני אומרת למשפטים האלה תמיד אבל תמיד אני זו אני ולעולם לא אהיה רזה! ומי שאוהב אותי, אוהב אותי בזכות מי שאני! ולא בגלל פני היפות או אם אהיה רזה, אני חושבת שקודם כל צריך להיות בן אדם בפנים, להרגיש סיפוק ושלמות מסויימת בחיים, וכל השאר בשבילי זה בולשיט, אז מה אם פני יפות אז מה אם אני לא רזה, מה שחשוב הוא מה אני מרגישה, ואני מרגישה טוב עם עצמי. ואני אומרת לך, את זה העתקתי ממה שכתבתי לדובונית, עזבי את כל הרדודים האלה שלא שווים אותך, לכי בגאווה קדימה, שיגיע אותו אחד ויחיד, הוא לא יתנהג בצורה ולגרית כמו כולם, יהיה איכפת לו מי את כאדם, לא כתמונה יפה חיצונית רק, ואז את תראי כמה העולם יפה, בינתים תרגישי טוב חמודה

miss pigi

New member
אל מונית יקרה../images/Emo24.gif

קודם כל שלום ושבוע טוב ודבר שני... לצערינו אנחנו חיים בעולם של קבעונות ואופנות חולפות וכמו שהיה לפני "המון" שנים באופנה להיות שופע היום האופנה להיות דקיקים... אני חושבת שהאנשים היותר מיוחדים הם אלה שמצליחים לראות מעבר לקבעונות ומעבר לסטיגמות ולכן כנראה ששווה לחכות לאותם אלו שיאהבו אותנו כמו שאנחנו ויבינו שלהיות מלא זה להיות שופע ושופע זה דבר טוב
. מקווה שבקצת הצלחתי לעודד..

תודה חמודות שלי על העידוד

אני מקווה שאותו נסיך יופיע מתישהו בחיים שלי.

אל מונית יקרה

עדיף שיהיה מישהוא שיאהב אותך איך שאת באמת ובתמים, מאשר מישהו שעושה הצגות. ותאמיני לי מגיע לך הטוב ביותר וזה יגיע, אני בטוחה אישה יפה.

למעלה