וכמובן איך שכחתי?!

noale6

New member
וכמובן איך שכחתי?!

תודה רבה רבה לצפניה היקרה לשרון המקסימה ולעידית ונדיה האלילות שלבעדיהן לא היינו "סוחבים" את כל השבוע!

ToSpace

New member
היה טוב וטוב שהיה

וואוו....מי היה מאמין שחודש מחוץ לבית יכול להיות גם כיף וגם מאוד קשה?! כשאני מסתכלת על הדברים בדיעבד אני יכולה לראות שנהנתי מכל רגע ורגע במחנה! היה לי צוות פשוט מ-ד-ה-י-ם! (ח'ינוך מיוח'ד) שבלעדיו כנראה לא הייתי שורדת-אז תודה! תודה יובל,נועם,יעל,עדי,תמר,שירי,ליאור,אור ונדב (אה כן ואיך אפשר לשכוח את שרה ורועי שבאו לעזרתינו ברגעי הצורך!) שעשיתם לי את המחנה למחנה החוויתי ביותר שהייתי בו. תודה רבה ומיוחדת לרכזות שלנו מיה ומיכל שתמיד תמיד תמכו בנו! בהצלחה בהמשך! אני אפילו חייבת להודות לחניכים המדהימים שלנו (עדת בוב-אין ספק שהיא שולטת!) שעשו לנו כל כך הרבה בעיות וצרות ולצד זה כל כך הרבה כיף והנאה אני לא יכולה לדמיין את המחנה בלעדיהם! נקשרתי לכל אחת ואחד מכם! אחרי חוויה (חלק) מחוויה בוגרת וחוויה צעירה אוכל להגיד בבטיחה שאמשיך להיות חלק מהתנועה המדהימה שנקריאת "נוער תל"ם"- אקח חלק פעיל בה! (לפחות אשתדל אם מעט הזמן שיהיה לי שנה הבאה) בכל אופן..אוהבת את כולכם! אני חושבת שעשיתם עבודה מדהימה!!! בהצלחה בהמשך! ותודה!!! ירדן אלחלל(י) נ.ב. שמתם לב שצור הדסה על המפה החווי"תית? (צור הדסה על המפה!! והיא תשאר על המפה!)

למעלה