וכמה יצירות משלי

psa

New member
א אוהל ,עבודות מקסימות אחת אחת ../images/Emo140.gif

natali_rh

New member
איזה כיף לראות "הפצצה" כזו על הבוקר

הכל ממש יפה, אהבתי

עינתפ

New member
הכל כל כך מקסים.

לגבי שמיכת הטלאים, זו עבודה במכונה או תפירה ביד. איפה אפשר להשיג חתיכות בד??

-me-

New member
הקפצה...

כי גם אני מעוניינת לדעת. גם בקשר לשמיכה וגם בקשר למנורת וויסקי.

א אוהל

New member
תודה לכולכן!../images/Emo24.gif

לילך1, ביאטריס, פסא, אוסני, נטלי, לילךH ועינת - תודה רבה! כל כך כייף לקבל כזה פירגון! פורטונה - למה מבוכה? צבעים עתיקים הם באמת יפים מאוד אבל לא התאימו לי כאן כי רציתי ליצור שמיכה שמחה ו"חיה". הצבעים האמיתים הם איפשהו בין שתי התמונות. עינת - השמיכה תפורה במכונה. הבדים נקנו לפי מטר - קניתי רבע מטר מכל בד. הכנתי שבלונה מקרטון, העתקתי על הבדים וגזרתי לפי הגודל הרצוי. אם את גרה במרכז, אני יכולה להמליץ לך על שתי חנויות בדים מצויינות. אני יכולה גם לצרף לך קישורים לשני אתרי אינטרנט שמסבירים למתחילות איך לעשות שמיכת טלאים, אם את צריכה. me - מקווה שעניתי לגבי השמיכה. מה השאלה לגבי מנורת הויסקי? המשך סופשבוע נעים ולילה טוב
(הלילה בתי ישנה לראשונה עם השמיכה!)

-me-

New member
../images/Emo51.gif

על התשובות... לגבי מנורת הויסקי- איך חיברת לה נורה ומקום וחוטי חשמל וכל זה?

עינתפ

New member
תודה, אבל אני גרה באזור הצפון.

לגבי המילוי, הכל כבר רץ לי בראש, חשבתי על המילוי של הכריות (מין צמר גפן כזה לא זוכרת איך קוראים לו) אבל, זה לא יחידה אחת.

אילאיל2

New member
עינתפ את מתכוונת בוודאי

למילוי אקרילן שהוא צמר גפן סינטטי.יופי של שמיכה בעבר עשיתי שמיכות רבות פשוטות וגם מורכבות, היום זה רחוק ממני אין לי סבלנות.

א אוהל

New member
מילוי לשמיכה והרכבת המנורה

עינת - מילוי ניתן להשיג בשתי צורות: 1. מילוי כמו של כריות (כמו צמר גפן סינטטי) אבל הוא מגיע ביריעה אחת ואת גוזרת לפי גודל השמיכה. שמים כמה שכבות לשמיכה עבה יותר. אחרי שממלאים ותופרים את השמיכה, צריך לעבור עליה בתפירת שתי וערב כדי ליצור ריבועים שיחזיקו את המילוי במקום כדי שהוא לא יברח (כמו הריבועים של שמיכות הפוך). 2. מילוי שנמצא כבר בין שתי חתיכות בד עם תפירת שתי וערב - אני השתמשתי בכזה כדי לא לתפור על הדוגמא. me - לגבי הרכבת המנורה: קניתי חוט חשמל עם מתג, בית נורה ואהיל. בית הנורה היה בעיה כי כל מה שמצאתי היה עם חור לחוט למטה. בחנות הטמבור אצלנו המוכר פשוט קדח לי חור בצד של בית הנורה כדי להשחיל דרכו את חוט החשמל וזה פתר לי את הבעיה. את בית הנורה הדבקתי עם E-6000 לפקק של הבקבוק, שמתי את האהיל - ו- voila יש מנורה!

א אוהל

New member
אילאיל, תודה

אני במשך שנים ציירתי וכבר מזמן אין לי סבלנות בכלל לצייר. לעומת זאת, אני רק מתחילה את הקריירה שלי ב-quilts ואני חדורת התלהבות. זו השמיכה הראשונה שעשיתי, ואני כבר מתכננת את הבאות...

-me-

New member
../images/Emo51.gif רבה!!

אני ממש אוהבת את העבודות שלך

nikit1

New member
עבודות נהדרות, כל הכבוד! במיוחד

אהבתי את השמיכה

א אוהל

New member
תודה (וקישורים להילה)

תודה שגית