וכל הכבוד לשר!!!

תותי-בת

New member
וכל הכבוד לשר!!! לא מזמן חזרתי מיום נוסף של לימודים... וכרגיל התחלתי לקרוא את העיתונים שמתרוצצים אצלי בבית ../images/Emo9.gif לפתע ראיתי תמונה של שר החוץ שמעון פרס (פעם יצא לי לפגוש את הנכד שלו - צופים ../images/Emo9.gif) עם תינוקת יפיפיה וקטנה שלועסת לה תג משטרה.... ../images/Emo9.gif מסתבר שזו ספיר לוינהר ביתם של שי (ז"ל) וליאת לוינהר... אם ליאת תסכים, אשמח לפרסם פה את התמונה שהתנוססה לה בגאווה בעיתון המרכזי במדינתנו הקטנטונת... ../images/Emo9.gif והשר - הוא קיבל למזכרת חולצה, תג וכובע של N-Y-P-D... כ-ב-ו-ד-!

תותי-בת

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה-! לפחות תראו לי שקראתם את מה שכתבתי פה! קצת יחס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליאת שהקבוצה הירוקה שלה ניצחה בדרבי.

inbale

New member
תמונה מדהימה!!! נו תסרקי אותה!!! ליאת יש לךך ילדה מדהימה - ישבתי ובהיתי בתמונה וכמובן שעלו שוב הדמעות....פשוט ילדה מקסימה. תהני מכל רגע איתה. שי השאיר לך מתנה מופלאה. (אני מקווה שהיא קוראת את זה)

Gefen

New member
תותי קראנו גם קראנו.... אבל איך נראה את העיתון אנחנו בחו"ל.. אני אישית חיכיתי לתגובה של ליאת, שאולי תאשר ונזכה לראות את ספיר הקטנה.. גפן ../images/Emo20.gif

למעלה