וכך נולדה רוני....
קודם כל, ראיתי את שרשור הברכות שלכן. תודה, אתם מקסימות
ניסיתי לענות מהסלולרי והכול נמחק כשניסיתי להעלות גם תמונה, אז התייאשתי והחלטתי לחכות שהגיע הביתה. סיפור לידה מקוצר: הגעתי ביום שלישי בבוקר לבי"ח, שבוע 41+0, אין פתיחה, אין צירים נתנו לי זירוז (פרוסטגלנדינים) אחרי כמה שעות התחילו צירים, התחזקו ונהיו סדירים, ובכל פעם שעשיתי מוניטור או נכנסתי למקלחת (כדי להקל על הכאבים), הלכו ונעלמו הייתי בפתיחה 2. כאב לי ונמאס לי, חשבתי שגם ככה ייקח לזה שעות להתקדם, ביקשתי אפידורל הרופא אמר שלא כדאי, שזה יעכב את הלידה, לא היה לי איכפת סיימתי שקית אינפוזיית נוזלים והכניסו אותי ב23:45 לחדר לידה קיבלתי ב00:15 אפידורל, ומאז - החיים הטובים
לא הרגשתי בכלל צירים וכאבים היו באמצע כמה רגעים שהצוות נלחץ כי היו ירידות דופק עובר |אחות| (פעם אחת כשהיא בעטה במוניטור, פעם שניה כשזזתי בשביל לשתות), אני הייתי רגועה להפליא קצת רבתי עם הרופא שהתחיל לדבר איתי על קיסרי "בירידת הדופק הבאה" ואני אמרתי לו שאין סיכוי ב2:15 פקעו לי את מי השפיר ואז הייתה פתיחה 3.5 ומאז התקדמות מאוד מהירה עד שאמרתי להם שכדאי לבדוק לי פתיחה, שנראה לי שאני מרגישה שמשהו הולך לצאת מלמטה פחות מ-10 דקות של צירים, ורוני הייתה בחוץ
(נולדה ב4:40) צרחה הרבה הרבה ונרגעה רק כששרתי לה את השיר "רוני אל תלכי" נולדה במשקל 3.740
לידה סופר - קלה, הדבר שהכי הפריע לי היה צינורית העירוי שלא הכניסו טוב ומאוד כאבה לי מהבוקר ברגע שהוציאו אותה, כ-3 שעות אחרי הלידה - התאוששתי מהלידה והתרוצצתי בכל המחלקה יש מעט תפרים אבל ממש לא כואבים ההנקה קצת כואבת אבל אנחנו מתחילות להתרגל ההתאוששות באמת מאוד קלה (כמה שונה מהלידה הראשונה...), אני כבר הספקתי אתמול והיום לבשל ולאפות כהרגלי, והיום כבר הלכנו למסיבת יומולדת בגינה של הבניין (אף אחד לא מאמין שילדתי לפני 3 ימים) שירה מקבלת אותה מאוד יפה. מאוד התרגשה לראות אותה בבי"ח, כשהגענו הביתה ביקשה כל הזמן להציץ לעריסה ונתנה לה בלון, היום ביקשה שאני אשכיב אותה לידה, ליטפה אותה ונתנה לה יד במשך כחצי שעה רצוף... היא קצת רגישה, מאוד דבוקה לבעלי, אבל זה רנאה לי טבעי אחרי ש"נעלמתי" לה ליומיים והנה תמונה של הנסיכה החדשה
קודם כל, ראיתי את שרשור הברכות שלכן. תודה, אתם מקסימות