וכך ל א טסתי ללונדון

וכך ל א טסתי ללונדון

אני כל כך שונא את עראפת. כל כך. כמה שהייתי שמאלני עכשיו והכל. אני פשוט שונא אותו. שונא כל כך כל כך. למה למה למה הוא חייב לעשות את כל החרטה הזה, לעזאזל. לא שאנחנו צדיקים, אבל מילא. כולם סובלים. לא יכלו לממש את דו"ח טנט ולתת לי לטוס בשקט? לא לא. לא יכלו. פשוט לא היה אפשרי. אז הנה, אחרי שבוע מטורף לחלוטין בצה"ל, אחרי שגם כמעט נרדמתי על ההגה שלוש פעמים (והיום בבוקר, הפעם השלישית, היתה כבר ממש ממש לא מצחיקה), חזרתי כדי להגיד לכם: באסה. לא טסתי. אבל נחמה אחת: ארלי סיפרה לי שויקטוריה מתה (לא שמעתי חדשות) בגיל 101. הווה אומר (אני כזה נשמע כמו בצבא)-כל לונדון סגורה. אין בית קפה, אין קולנוע, אין חנויות. אין כלום. חוץ מלוויה ביום שישי. אבא אמר שהיא בטח מתה מהסבל לחשוב על זה שאני מגיע. לילה טוב, יתיר השפוך והלא מוטס

MARMELAD

New member
אז אל תאשים את עראפת החביב ../images/Emo13.gif

בסה"כ הוא לא אשם שויקטוריה מתה. תאר לך שהיית נוסע ומגלה שהכל סגור - לא חבל? לדעתי זה הזמן לעשות משלחת שתודה לערפאת באופן אישי על כך שמנע ממך לנסוע ובכך חסך לך עוגמת נפש רבה. דרך אגב - יש לציין לטובה את התחשבותו של עראפת במשק האנרגיה הישראלי בכך שהנ"ל משמש מופת ודוגמא וחוסך בחשמל. YOU GO ARAFAT!

iX

New member
מצטער לקלקל, אבל השם הוא אליזבת

ולגבי התיאוריה של סגירת עסקים, נשמע לי לא מבוסס בטירוף..אני משער שאפס נקודה 24 (או במספרים 0.24) שינו במקצת את שעות הפתיחה. ממש לא מעבר לזה. כזכור, חברים יקרים, אנחנו לא מדברים על אסד ולא מדברים על סוריה.

Roi inc

New member
לא נסגר כלום, תרגע.

אני גר פה ואפילו את Easter הם חגגו יופי...

MARMELAD

New member
מפלצות

הנ"ל ביטל נסיעה בגלל המצב הבטחוני המינימום שאתם יכולים לעשות זה להגיד לו שביטלו את לונדון לבינתיים. שירגיש טוב, מה יש?

GO M GO

תן להם בשיניים. זה באמת לא יפה, ככה לא לעודד אותי. תגידו- מישהו יודע איך מוצאים את הדיסק של שי זורניצר לעזאזל?

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifיתירי! סע ללונדון!

הלוואי ויכולתי גם....(בעצם, אני יכול...נו, אז למה אני לא טס???) מומלץ בחום! ל-ו-נ-ד-ו-ן! מכורתי... סע, סע ללונדון. (ד"ש לטיוב)

tell me about it...

ואני מדברת על הקטע של שונא את עראפת... תמיד החשבתי את עצמי כשמאלנית, אבל בשבועות האחרונים כל פעם שיש פיגוע כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה- מוות לערבים. ואני חשבתי שיש לי ראש פתוח... תראו מה כמה בני נוער מתים עושים לבן אדם.

Ocean Eyes

New member
אוקיי, כאילו איכס...

אני מקווה שמה שאמרת על עראפת (חלאת אדם, הטרוריסט מספר אחד בעולם, רוצח, מגעיל, מכוער, אתם יכולים לעצור מתי שתרצו......). רק בגללו יש את כל הפיגועים האלה, הלוואי ושרון (אליל מספר 1 שלי, GO SHARON) יגלה אותו מכאן, אני דווקא חושב שצריך להרוג אותו אבל אם הוא יהרוד אותו הוא יהפוך לשהיד ואת זה אני חושב שאף אחד לא רוצה.......... נמאס לי כבר שכולם תומכים בשמאל... השמאל מדרדר את המדינה לדבר ממש לא טוב......אם לא היה השמאל שרון היה פורץ ממזמן במלחמה..... סליחה אם התפרצתי עלייך פשוט היום הייתי עצבני מאוד ומקווה שפתחתי לך את העיניים טיפה :)

ביג דיל

New member
ילד - תרגיע את עצמך ומהר!!! ../images/Emo46.gif

לא יודע מי לימד אותך שמלחמה זה דבר טוב, אבל כדאי שתלמד על הנושא טיפה יותר. אתה עדיין לא במצב של לפתוח לאף אחד את העיניים, בטח לא עם מה שכתבת. בעניין פוליטיקה - מזל שהשמאל קיים, אחרת את מי היית מאשים במה שקורה היום במדינה?

Ocean Eyes

New member
חחחחחחחחח

אוקיי אבל בעיניי הגיע הזמן שתהיה מלחמה ושלא נשתוק לעולם........ ובקשר לשמאלנים זה נכון, מה הייתי עושה לו השמאל לא היה קיים , את מי הייתי מאשים?! אז זה לא סוד שאני מתעב את עראפת ושונא אותו שנאה חזקה (לעומתי יש כאלה שהלכו אליו ונישקו אותו) אבל אני בטוח שאני לא היחידי..... אני לא טיפוס ששונא אנשים בכלל, להיפך ....... אבל דיי ו

למעלה