וכך זה קרה.......

glock X

New member
וכך זה קרה.......

אני לא נוהג לדבר על הרגשות שלי אבל הפעם אחרוג ממנהגי..... בשניה שראינו אחד את השניה היה קליק, כימיה, המבטים שלנו דיברו אחד לשניה,,,היא יהודיה ואני נוצרי ישראלי, כל מה שמסביב נעלם ורק עיננו רצו להמשיך להסתכל אחד לתוך עיניה של השניה, התחלנו לצאת, מה לא עשינו? הסקס היה לא מהעולם הזה, היציאות שלנו הסתכמו באושר עילאי הכל היה שמח, עד שנכנסתי אליה לבית, היא לא רצתה שהוריה ידעו מה הזהות שלי אין לי מבטא והחיצוניות שלי בכלל לא מסגירה, היה לי קשה כי כשהייתי שם הסתגרתי בחדר ולא יצאתי כי לא רציתי שבטעות מישהו יבוא ויזהה אותי ויפוצץ את הזהות שלי שם, דאגתי לה יותר מלעצמי אני חייב לציין, הקטע הזה התחיל להפריע לנו, כשהיא הייתה מבקשת ממני לבוא לרוב סירבתי ואז היא פירשה את זה כאילו שאני לא רוצה להיות איתה ולא מתגעגע אליה, היינו נפגשים מחוץ לבית שלה או שהייתי בא בשעות לילה מאוחרות ועוזב לפני שהשמש תעלה, התחלתי לדחוף אותה להכיר מישהו יהודי כי הרגשתי שאני לא יכול להבטיח לה עתיד איתי כי ההורים שלנו לא יקבלו את האהבה העזה הזאת שהייתה ובטח יעמדו וילחמו איתנו, הפצרתי בה שתגלה לאמא שלה והיא נענתה, אמא שלה סירבה לקבל ודרשה שתפסיק להתראות איתי, המשכנו בסתר, הלחץ גם התחיל לעלות מהמשפחה שלי התחלתי לביים ריבים איתה ולנסות להרחיק אותה עם כאב לב אדיר ממני וכל פעם שראיתי אותה בוכה ישר הלכתי אליה לחבק, לא יכולתי לראות אותה פגועה ממני, המצב התחיל בזה שהתחלתי לחשוב יותר מידי עליה ועל איך ששנינו נסחפים לאהבה אסורה, הכנסתי לה לראש שאני לא אוהב אותה, היא נכנסה לדכאון והכירה מישהו אחר זה לא הלך ביניהם והיא חזרה אלי קיבלתי אותה בזרועות פתוחות כמו תמיד, אני גם הכרתי בחורה ולא הלך, עד שהבנתי שאני חייב לעשות משהו שירחיק אותנו ממש, היא באה אלי לעבודה בוכה ורוצה שנחזור ואמרה שהיא מוכנה לוותר על המשפחה והכל, אני בלב מדמם ודמעות חונקות צעקתי עליה וגירשתי אותה משם היא נסעה כולה בוכה ושבורת לב ואני חזרתי לעבודה בהלם ממה שעשיתי, נסעה לחברה שלה לעבור תקופה של חודש בכאב לב ואכזבה אחר כך חזרה שהיא כבר כמעט שכחה אותי חזרנו להיות בקשר טוב וזה גלש לחיבוקים וללשכב ולאהבה הרגשתי שהאהבה שלי אליה גוברת כי היא לא הייתה מוכנה לוותר, למרות שהיא אמרה ששכחה אותי ושהיא לא מרגישה אלי כמו שהרגישה בהתחלה, עד שביום אחד היא הכירה בחור, יהודי, כשר, ידעתי מזה והיא סיפרה לי שהיא רוצה לנסות, אמרתי בסדר זה יהיה המבחן האמיתי לאהבה שלנו, יום למחרת זה היה ביום שישי לפני כמה שבועות אני מנסה להתקשר אליה והפלא שלה לא זמין שזה דבר לא רגיל, ידעתי שהוא אצלה, נשברתי, נהייתי כמו מטורף התחלתי להתקשר אליה כמו משוגע והיא לא עונה, יום למחרת גם היא הייתה לא זמינה, השתגעתי כבר, עד שראיתי הודעה ממנה במסינג'ר שהלכה כך : היי , ניסיתי ליצור איתך קשר ואתה לא במסינג'ר, X אצלי אני חייבת לחזור מצטערת אם פגעתי בך, כבר לא ישנתי יום לפני ולא ישנתי ביום הזה התקשרתי אליה כמו מטורף וכלום, חיכיתי במסינג'ר מיום שישי עד יום ראשון לפנות בוקר פתאום היא עלתה לאון ליין במסינג'ר, דבר ראשון שאני זוכר שהייתי חנוק מדמעות, עיניים נפוחות, עייף מרגיש כמו מישהו שהלב שלו התרסק לרסיסים קטנים ואמרתי לה "אני אוהב אותך" אני לא זוכר מה היא אמרה אבל אני זוכר שזה היה בעדינות קרירה שטוב לה איתו ושהוא היה אצלה שישי שבת ושהם כבר חברים, התחלתי לעבור ימים נוראים של בילבול, הלכתי אליה והצעתי לה נישואין והיא סירבה הפעם הייתי מוכן לוותר על כל העולם בישבילה המחשבות עליה ועליו שיגעו אותי, התחלתי לדמיין אותה מחבקת אותו, מנשקת אותו, שוכבת איתו, טוב לה איתו, עברתי ממש גהנום אבל,,,,,,עכשיו אחרי כמה שבועות הכל חזר להיות רגיל, היא לא מוכנה לוותר עלי בתור ידיד טוב, ולמען האמת אחרי שגם אני המשכתי בחיים שלי אני לא מוכן לוותר עליה בתור ידידה טובה, כי הסך הכל אין מישהו בעולם שיבין אותה יותר ממני ושיבין אותי יותר ממנה שנינו הכוח שדוחף אחד את השניה היום, הכל ביננו אפלטוני, היא מאושרת עם החבר החדש ומשתדלת שזה יצליח לה, אני מאחל לה את כל האושר בעולם ואיתה בקשר כמעט יום יום עברנו את זה כמו שני גדולים, אני לימדתי אותה המון דברים וגם למדתי ממנה איך לאהוב למדה להיות חזקה ולא להישבר, אני עכשיו יכול להגיד שאני שמח בשמחתה ואני יודע שהיא שמחה בשמחתי, אנחנו הבחורים לפעמים יותר חזקים מהבחורות ויכולים להתגבר על הרגשות שלנו מהר יותר, הייתי איתה בכל מיני נקודות שבר בחיים אבל בנקודת שבר כשהיא נפרדה ממני לא הייתי כי לא יכולתי, לזכותה יאמר שהיא הייתה לצידי כשאני נשברתי ממנה והשתדלה להוציא אותי מזה למרות שהיא הייתה קרירה קצת אבל זה טיפונת עזר לדעת שלא איבדנו אחד את השניה סופית, עכשיו היא עם החבר החדש והטרי, אני עוד מעט נוסע לאמריקה בקשר לעתיד זה אף אחד לא יכול לדעת לא אני ולא היא חיים עם התקווה של לחזור להיות ביחד שנינו המשכנו בחיים שלנו עם נוסטלגיה של אהבה חזקה מאוד וזכרונות שמחממים את הלב לשנינו, אני לא חושב שנשכח אחד את השניה להמון אבל המון זמן, אבל זה הקשר הכי בטוח והכי הוגן שיכול להיות ביננו.....ידידים טובים אני מוכן להיות שם בישבילה ברגעים קשים ושמחים והיא יודעת שגם היא עומדת לצידי, אכזבה? לא יודע!!! כי למרות שזה ישמע מוזר והזוי אבל זה הסתדר על הצד הטוב ביותר, אין מריבות סתם, הכל בפרופורציות, ואנחנו שם אחד לשניה!!!! אני לא מאחל לאף אחד לעבור את מה ששנינו עברנו, אני עכשיו חופשי והיא עכשיו חופשיה, אבל לזכותינו ייאמר שעד היום אנחנו בקשר, אני לא יודע אם בעתיד החבר יקח המון תשומת לב, או כשלי תהיה חברה אני אקדיש לה המון תשומת לב, ושנינו נתרחק אחד מהשניה מי יודע?, בינתיים אנחנו בקשר אפלטוני ואוהב תומכים אחד בשניה, החיים יפים!!!!!!!

mariana

New member
סיפור ממש מרגש

קשה מאוד להצליח ולאהוב כאשר אתה יודע שלא כולם מסכימים עם הקשר הזה. זה מאוד קשה. כל הכבוד לכם שעברתם לפחות את זה. לא יודעת אם להגיד שטוב שעשיתם שכל אחד הלך לדרכו אבל זה נראה לי פתרון הכי טוב שיכלתם לחשוב עליו.

ניקולי

New member
ווואווו ../images/Emo2.gif

באמת מכל ה
? סיפור מרגש ויפה!!!! אני חושבת שרבים עוברים את מה שאתם עברתם (אני מכירה סיפור דומה) ישנה בעיה והבעיה הזאת אני חוששת שלעולם היא לא תפתר, וזאת מאחר וכולנו ככה הן הצד הנוצרי והן הצד היהודי.. ישנם אנשים שמאוד קשה להם לקבל זוגות שמתבוללים היתבוללות הינה דבר שאסור לעשות עפ"י הדת על כן אני מבינה שאת הבעיה הקשה הזאת. אני גם חושבת שטוב שהיא הכירה את מי שהכירה כי בעצם זה מה שגרם לה להתנתק ממך רגשית ואף עזרה לך להבין ולדעת שכך טוב יותר לשניכם. מענין אותי לדעת אם חבר שלה יודע על הקשר שהיה לכם ועל הקשר הידידותי שיש לכם כעת. מה הוא אומר על זה? ואם הוא לא יודע האם הקשר שלהם עלול להסתכן כאשר יגלה שיש לכם קשר או שידע שהיה לכם קשר בעבר? כמוך גם אני מאחלת לה את כל האושר שבעולם. כמו כן גם לך שתהיה מאושר ושתמצא לך אהבה חדשה עם קשר בריא יותר. ניקול*

אבודה27

New member
התשובה שלי למה שכתבת עליי....

אני רוצה לספר את הצד שלי לסיפור הזה תודה גלוק ששלחת אותי לקרוא את זה אהבתי את מה שכתבת אבל הסיפור הוא שהמשפחות לא היו מקבלות לא אותי ולא אותך וזה הרי ברור לשנינו אהבה היתה גדולה אין לי ספק האהבה הכי גדולה שידעתי ויש לי ספק אם אי פעם אני אמצא מישהו כמוך שיתן לי את מה שאתה נתת לי שיעניק לי שיכבד אותי שיעריך אותי שיצחיק אותי ויבכה איתי אתה הדבר הכי מושלם שקיים מתוק שלי. אבל אתה חייב להבין שמה שגרם לי לקום וללכת סופית זה כל אותם מריבות שכל הזמן הינו רבים רק ל הנושא של הדת והמשפחה וחוזרים כי האהבה חזקה מאיתנו ושוב רבים וכל פעם אומרים הפעם זה סופי ואחרי יומיים חוזרים והריב האחרון פשוט פגע בי כל כך הניתוקים של הטלפון שלך הלכת בלי להסביר לי כלום אמרת שאתה חזק שאני לא מעניינת אותך כבר שאתה לא רוצה אותי שיש לך מישהי רצינית אבל את היום שישי הזה שהעברת אותי אני בחיים לא יכולה לשכוח איך רציתי למות איך הזמנתי רופא בלילה ולקחתי 3 כדורי שינה רק לישון 3 שעות ולקום ולבכות וביום ראשון נסעתי ישר אליך ידעתי שאתה אוהב אותי ותיקח אותי ישר בחזרה ואתה היית כל כך רציני כל כך עקשן לא מוכן לתת הסברים לפרידה הזאת והצעקות שלך הפחידו אותי לא הכרתי אותך ככה כמעט 3 שנים ובחיים לא הרמת עליי את הקול שלך באותו רגע שהכנסת אותי לאוטו ולא יכולתי לנהוג מרוב בכי וכל מה שקרה שם פתאום עשית כאילו בלחיצת כפתור אמרתי לעצמי את הבחור הזה את לא אוהבת זה לא הוא זה מישהו אחר ובאותו יום התקשרתי לחברה שלי לקחתי לי חופש וברחתי מפה הייתי חייבת להתרחק ממך לברוח מהכל לא להתקשר אליך וידעתי שרק היא תציל אותי ממך וככה היה היא לא השאירה לי שניה של זמן לבכות והיה לי כיף איתה וגם אח"כ שחזרתי הביתה והתחלנו לדבר אמרת לי שאתה רוצה להיות ידיד שלי לא יותר וכמה רצית להיות ידיד שלי כל הזמן ולא חבר שלי ועל הבחורה שלך ואולי תכירי מישהו אתה אשם אתה דחפת אותי ללכת עם אחרים לצאת לחיות להכיר אתה אמרת לי שאתה רק ידיד שלי ולא יותר ובחיים לא יהיה בנינו יותר ואז הכי לא צפוי קרה שאני נדלקתי על מישהו ואתה נשברת אתה שלא היה אכפת לך או ככה לפחות שידרת וזה כואב לי לדעת שאני פוגעת בך כי אני לא עושה את זה בכוונה אני אוהבת אותך אתהיודע את זה אבל זה נגמר בנינו ואתה תישאר תמיד הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים אתה תמיד כמו שהבטחתי תישאר הידיד שלי לכל החיים ואני מודה לאלוהים שיש לי אותך שאתה תמיד איתי . תודה על שלוש שנים נפלאות תודה על כל מה שלימדת אותי תודה על זה שהיית איתי מי שתקבל אותך תקבל את האוצר הכי גדול ביקום. אוהבת תמיד

glock X

New member
אני לא מאשים אותך בכלום!!!

גם לא מאשים את עצמי, להפך....לא את ולא אני אשמים, בעצם אי אפשר לחפש אשמים בסיפור האהבה הזה, הכאב לפעמים נורא מכאיב אבל מתגברים עד היום כשאני מתעצבן מזה שאת איתו אני נהיה מטורף ועצבני על כל מי שמסביבי, מרים לך טלפון וצועק, מתעצבן עלייך, מקלל וסוגר את השפורפרת בעצבים, ואחר כך כשאני בשיא העצבים אני אומר תירגע לא אתה ולא היא אשמים ואז עוד פעם מרים לך טלפון ומסביר את עצמי ומתנצל וכשאני מתנצל אני מרגיש רגוע יותר טוב לי עם עצמי יותר מאושר יותר שלם, אני בהחלט יודע מה את מרגישה בזה שכשאת נדלקת על מישהו אני נשברתי כי כשזה קרה לך ואני נדלקתי על בחורה ויצאתי איתה את נשברת וכשאני הייתי איתה רציתי לשכוח אותך פתאום רק היא עיניינה אותי והחיים שלי עיניינו אותי הרגשתי שטוב לי , לא נשברתי כשהכרת את הג'חנון הזה כי לפניו הכרת 4 בחורים, מה ששבר אותי זאת המהירות שעשית את זה הכרת אותו ביום חמישי וביום שישי הוא כבר ישן אצלך בבית עד יום ראשון בבוקר, אני לא מאמין שזאת הידלקות ממבט ראשון ולא מאמין שאת אוהבת אותו נכון להיום, אני מאמין שעשית את זה רק בישביל להמשיך הלאה בכל מחיר, ואני שמח בישבילך אבל אל תגידי שנדלקת עליו הוא בסך הכל משכיח לך אותי ואני אהיה כנה איתך מה שמעצבן אותי זה שהוא משכיח לך אותי ומעסיק אותך

למעלה