וכיתתו חרבותם לאתים

וכיתתו חרבותם לאתים

יש לי פנטזיה, ניקח את קארין A, נוציא את כל הדלקים והשמנים, נפרק מצברים ושאר אביזרים מזמהמים, נגרור אותה מחוץ לנמל ונפתח את הפקק.....

אבי ע

New member
את ציוד הצלילה שנתפס ../images/Emo39.gif

נחרים לשם הקמת מועדון צלילה משלנו על בסיס סנובה, לרבות סירות הגומי לצלילות סירה חופשיות באילת. את הטילים נסב לסקוטרים. וגר כריש לבן עם כבש, וכריש טגריסי עם גדי ירבץ, ושעשע צולל על חור מורנה ועל זהרון ידו הדה...

ניב ד

New member
לפי מה שהראו בטלויזיה

אלא דוקא נראו מאזני פנזי... ואגב, יש מפגש או אין ?

וכי אמרו בטלויזיה

שהמפגש בוטל
יאללה ניב, צא לאוטו עכשיו ותמנע מפקקי ערב יום ה´ ניפגש...

ניב ד

New member
לא אמרו אבל הודלף לי

שלפחות ביגור זה לא יכול לצאת אל הפועל בסופו של דבר ולכן העמימות הולכת וגדלה בקשר למפגש...

ת´שמע, יש דברים בג´ו...

ובהודעה שקיבלתי זה עתה ממעבה המשתלה (ביגור) מסתבר שבאמת לא יוכל להתקיים שם אירוע בחמישי הקרוב. אלא מה, ישנם מגעים קדחתניים עם דנה כדי להעביר את המפגש ביום ה´ לסער ואני מניח שבימים הקרובים נשמע ממנה פרטים נוספים על כך.

אבי ע

New member
ובשעת הדחק מענית תמיד בהיכון ../images/Emo39.gif

דנה, ידעי אותי מה קורה

פליפר.

New member
קודם כל סליחה

מצטער על ההעדרות הממושכת, פשוט התחלתי תפקיד חדש וחפיפה לתפקיד+חפיפה למחליף בתפקיד הקודם=עומס. כמו שנאמר - אני באמת לא אוכל לארח את המפגש עקב אילוצי העבודה החדשה
אבל אני אשמח להשתתף בשעות הערב בכל מפגש שיתקיים. אז שוב סליחה פליפר

*תמי...

New member
פליפר.....למה לך

לחפוף לכולם? תראה כמה עבודה זה מוסיף לך
קדימה תפסיק לחפוף ובוא למפגש היבש.

לי אישית אין בעיה

השאלה היא אם את ערוכה לכך ומה אומרים אלו שהביעו את רצונם להגיע בחמישי בערב ליגור. מסתבר שאבי מציע את קיבוצו כך שיש אפשרות נוספת... ואם בסופו של דבר זה לא יצא לפועל בשבוע זה, גם לא אסון גדול והזדמנות טובה לאלו שלא התאים להם התאריך שנבחר.

אין מקום ראוי יותר לספינה הזאת../images/Emo42.gif

תדמיינו עוד 10 שנים - תדריך לפניי צלילה מודרכת: היום צוללים לריף קארין A, פעם היא ניסתם להבריח 80 טון אמל"ח והיום זה ריף שוקק.... You may say I´m a dreamer But I´m not the only one I hope someday you´ll join us And the world will live as one

למעלה