וכיוצרת אקטיבית

Necrophil

New member
וכיוצרת אקטיבית

מתוך פרוייקט סיום בתיכון: בעלי חיים ומיחזור. (רוב היצירות היום כבר מתגלגלות שוב באשפה
)

Necrophil

New member
מס´ 2

לגבי התמונה הקודמת, שמן הסתם עדיין ברשותי אבל לא מתוחזקת כראוי: מחבת שרופה, תוספות ברזל (הלחמה), תוספות גבס על קונסטרוקצייה של רשת ברזל וצבע סופר קריל(?) - מבהיק. (סגנון גייגרי לא?)

Necrophil

New member
מס´ 3

לגבי התמונה הוקדמת (היצירה ברשותי אבל 2 חתולים כבר הספיקו להתעלל בה ולאכול את הרגליים של החיפושית): מנורה ישנה, שפעלה כמה זמן (קצת) לשמחתי והאירה את היצירה, תוספות גבס, בד (מתוח על חוט ברזל- ליצירת כנפיים)- בצבע ירוק מבהיק, והרגליים... עבודה מיוחדת- ליצירת המפרקים בניתי קונוסים מנייר משי שחור. צבע סופר קריל כמובן.

Necrophil

New member
אופס הנה מספר 3 + הסבר

קופסת תכשיטים ישנה- השיניים היו עבודה קשה עדינה ומסובכת כשממש בניתי מערכת שיניים מאוד עדינה באמצעות תחבושות גבס דקות על בסיס חימר. (אלתור... אני יודעת שיש שיטות הרבה יותר קלות ונעימות לעשות את זה). הלשון מחימר. הציפוי מבד דמוי פרווה. אני מעדיפה עבודה עם בדים ובעיקר תפירה (ישנה עבודה שאין לי תמונה שלה של נחש התפור על גבי חגורה), ובעיקר- דמויי פרווה (אולי גם משום שהכי נוח לעבוד איתם - קל להסוות תפרים והם בעלי מסה כך שקל לפסל איתם).

Necrophil

New member
אחרון חביב

הדג-חתול (או כנפית או דיונית או מה שזה לא יהיה!) נבנה על שואב אבק מהסוג הישן והידני... (עם מברשות!!!!!!!!) השארתי עין פעורה במקום בו היה כפתור מיוחד בשואב. קונסטרוקציית רשת ברזל ועליה גבס, צבע סופר קריל. עבודה נוספת שאין לי תמונה שלה: תנין שנבנה מ- 3 חתיכות ניידות (זנב, גב ונחיריים) של קונסטרוקציית ברזל+גבס, ועליה בד מדמוי עור עם רחיטות בדוגמת עור תנין, בליטות עשויות חימר מתחת. החתיכות הוצבו על שטיח כחול.

Necrophil

New member
מעניין שזה לא מעניין אף אחד :\

לדעתי הנושא והביצוע טובים מאוד (למרות שכל מה שיש לי זה תמונות של הפסלים עצמם לחוד ולא של המיצג כולו).

moti80

New member
אני פשוט מת על השואב אבק שלך!!!

אותי מפלא מאיפה שאבת (הבנת...שאבת) את הרעיונות האלו... שמש מוטי

Necrophil

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

חבל שאני לא משקיעה בתחזוק ושיש לי טרוריסטים בבית (חיות מחמד)

Necrophil

New member
ולעניין: הרעיונות שאובים..

מהתבוננות בחפצים ופשוט משימוש בחומרים ובשפה רעיונית הקרובה לי ביותר: דמויי פרווה, בעלי חיים, מיחזור. פשוט מאוד.
(מודעות אקולוגית) אני נוטה להיות מאגר ולא disposal. (בכל מיני תחומים בחיים...), זה היה טבעי שאני אשלב את המודעות האקולוגית (והנטייה הטבעית...) שלי עם עבודת האמנות שלי.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום לך וברוכה הבאה אל הפורום. אני ממש מתפעל מהמיחזור של החפצים, כ"כ יפה ומרשים. אמממ....הלחמה, יציקות גבס, עיצוב, כיף לא נורמאלי. שוב ברוכה הבאה.

Necrophil

New member
תודה תודה

כן עיצוב זה ה-תחום שלי. נטשתי כמעט לגמרי את הדו מימד ואני בעיקר אוהבת להתעסק בחומר, ובגלל שאני בנאדם מאוד פרקטי אני מעדיפה גם את האומנות שלי פרקטית. ומכאן הגעתי לעיצוב, ובעיקר עיצוב ושיפוץ של רהיטים (אחרי תערוכת הסיום כמובן- שהיוותה בעצם ניסיון ראשון ואמיתי בפיסול). בעתיד אולי ארצה ללמוד עיצוב המוצר.

SC

New member
יש לך את זה, כדאי לטפח את הכיוון

הזה, כבר ראיתי הרבה פסלים כאלה ולא כ"כ אהבתי את כולם אבל בשלך יש משהו מסויים שמאוד מושך אותי, לא יודע מהו, אני זקוק אולי להתבוננות נוספת.

moti80

New member
כפרה עליה נקרופילית כישרונית שלי../images/Emo106.gif

במבטא ערסי כבד...כמובן

מאוד מאוד מאוד אהבתי../images/Emo45.gif

החיפושית קיבלה אצלי נומרו אונו, חבל שהיא נהרסה! עבודות מהממות!! אהבתי גם את הטכניקה, מאוד מעניין, תביאי עוד! עוד!!

למעלה