וכיאה לאספנים מוכים: כמה קטעים יש לכם של שבק? לא כולל דיסקים כמובן....
D double M New member 11/10/02 #1 וכיאה לאספנים מוכים: כמה קטעים יש לכם של שבק? לא כולל דיסקים כמובן....
B BiG D New member 11/10/02 #4 חח אוקי.. אז קטעים של שבק לא מדיסקים וקטעים של שבק שנתבצעו רק ע"י אחד או יותר מהחברים: 23
B BiG D New member 11/10/02 #6 רק קטעי שבק.... סטייל נופל וקם שיר הגאנג´ה וקטעי אקפלה לא סתם דברים של מוקי...
D double M New member 11/10/02 #7 יו דניאל אתה מציק.... התכוונתי של שבק וכולל שירים של מוקי והחלוצים...! אז עכשיו כמה יש לך?
א א.א.אפל New member 12/10/02 #9 ואוו! תוכלו לפרט איזה קטעים יש לכם? ובאיזה מדיה? (דיסק/MP3/קלטת) אם הם על המחשב, ואין עליהם הגבלה של זכויות יוצרים, אשמח אם תעלו אותם לפורום.
ואוו! תוכלו לפרט איזה קטעים יש לכם? ובאיזה מדיה? (דיסק/MP3/קלטת) אם הם על המחשב, ואין עליהם הגבלה של זכויות יוצרים, אשמח אם תעלו אותם לפורום.
D double M New member 12/10/02 #10 אממממ..... אני די בטוח שעל רובם יש הגבלה של זכויות יוצרים. הנה קטע אחד של מוקי ומירו שנקרא מגיפה והוא הוכן במיוחד לעסק שחור.
אממממ..... אני די בטוח שעל רובם יש הגבלה של זכויות יוצרים. הנה קטע אחד של מוקי ומירו שנקרא מגיפה והוא הוכן במיוחד לעסק שחור.
B BoR|S New member 12/10/02 #11 שין בית קוף סמח זה מגפה! ואני הולך לירות בדור... ובעומר... באמת יש סיבה עכשיו... מנה-גנה אלק אה?
T TakTik New member 12/10/02 #12 יש לי 18 כולל 5 קטעים נדירים של חלוצי החלל מהתוכנית של קושניר אסור להעלות בפורום אבל מי שרוצה שיפנה אלי באי סי קיו (אני לא יהיה מחובר כמה ימים אז סבלנות )
יש לי 18 כולל 5 קטעים נדירים של חלוצי החלל מהתוכנית של קושניר אסור להעלות בפורום אבל מי שרוצה שיפנה אלי באי סי קיו (אני לא יהיה מחובר כמה ימים אז סבלנות )
O omer peleg New member 12/10/02 #18 שתוק בסוף הם אומרים ש ב ק ס מנגנה וחוץ מזה לא אנחנו קראנו לזה ככה שתוק שתוק שתוק
D double M New member 12/10/02 #17 אני מאשר ומוסיף.... שלי יש בערך אותו דבר, פלוס מינוס. בעיקר מינוס.
G G MaN aka Satla New member 12/10/02 #13 יש כמה וכמה אבל הפסקתי ממזמן להקליט.. אבל עדיין יש.. מה שאני זוכר זה הג´ינגל של חלוצי החלל של דידי לוקאלי ומוקי בספיישל עסק שחור לפני שנה כמעט
יש כמה וכמה אבל הפסקתי ממזמן להקליט.. אבל עדיין יש.. מה שאני זוכר זה הג´ינגל של חלוצי החלל של דידי לוקאלי ומוקי בספיישל עסק שחור לפני שנה כמעט