ויתרתי לעצמי

lonlon4

New member
ויתרתי לעצמי

שלום לכולם,
היום הרגשתי שמשתלט עליי התקף חרדה. הרגשתי שאני פשוט לא מסוגלת ללכת לעבודה. זה כבר קרה לי לפני שלושה שבועות אחרי ראש השנה.
אז ויתרתי לעצמי ולקחתי מחלה.
אני ממש מתוסכלת וחרדה. פתאום נכנס בי מעין פחד וחרדה מללכת לעבודה (אני מורה בבית ספר).
אני מפחדת שוב פעם להיסחף ולהתעסק כל היום בעבודה, בתלמידים, הורים וכו' במקום בעצמי. אני לחוצה מרמת ההספק הנמוכה שלי בחומר ולחוצה באופן כללי ומשדרת את זה לתלמידים. אני ממש מרגישה אבודה. יש לציין שהתחלתי טיפול תרופתי ששיפר את מצבי באופן ניכר, אך עדיין אחרי חופשים ארוכים וסופשים אני מרגישה איום ונורא.
איך אשרוד ככה את השנה ? הערות והארות תתקבלנה בברכה.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

לאחי היתה אותה בעיה כמוך.
זה לא קשור מה היא העבודה עצמה.
הוא לא רצה ללכת לעבודה וכמוך אחרי חופש ארוך בבית היה לו קשה יותר.
שאלתי אותו פשוט מאוד האם הוא נהנה מהעבודה שלו?
זה לא משנה במה אתה עוסק אם טוב לך שם וזה יכול להיות אפילו עובד זבל, אתה תלך לעבודה וזה יעשה לך טוב אפילו אחרי חופש ארוך.
תשאלי את עצמך האם העבודה נותנת לך את הסיפוק שאת רוצה ולא משנה מאיזו בחינה.
בנוסף אני ממליצה להתחיל מלבד הטיפול התרופתי גם בטיפול בשיחות שיעזור לך לפרוק את מה שאת מרגישה, לדבר על כל מה שמציק מבלי להשפט ולבדוק בעצמך מה באמת את רוצה.

lonlon4

New member
תודה על תשובתך

תודה רבה על ההמלצות! בגדול אפשר להגיד שאני די אוהבת את העבודה אך לא בפלטפורמה של משרד החינוך שזה נושא בפני עצמו. הדרישות יוצרות המון לחץ וקשה לי להתמודד עם זה בנוסף להפרעת החרדה שלי. הייתי אצל מס' פסיכולוגים בעבר אך הרגשתי שזה לא נותן לי מענה אמיתי ושזה סתם מבזבז לי זמן וכסף.
את מכירה מישהו מומלץ באזור באר שבע שמומחה ל ocd?

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

לצערי לא מכירה באיזור אך את יכולה לבדוק באינטרנט, או לשאול בקופת החולים בה את נמצאת, אני אישית הלכתי דווקא לפסיכולוג שמתמחה באוסידי דרך בריאות הנפש באזורי וזה היה בחינם וטיפול נהדר.

קליבר 11

New member
חופש סוכות

שלום לכן...!!
גם לי ישנה אותה תחושה . היה לי תור לרופאה אשר "פחדתי" מהתגובה שלה .
מכיון שלא סיפרת לה את מה שאני מרגיש.
היום הייתי אצלה והסבירה לי פנים ולא כעסה עליי בכלל .
אסיים שמחר אנו חברי הדירה נוסעים לטיול .
ולאחמ"כ ביום שלישי חוזר לשיגרה לעבודה .
מקווה שלא יהיה לי מאוד קשה .
לילה טוב לכולם.

למעלה