ויתור על סודיות

noa128

New member
ויתור על סודיות

היום מלאו 3 שבועות ליום שבו נתתי למחנכת של הנסיכה שאלון קונורס. אז היא עיקמה פרצוף "מה זה קשור בכלל? מה, תתני לה ריטלין? תלמדי אותה להתארגן, בשביל זה לא צריך ריטלין.." אח"כ היא הייתה חולה, והחסירה, ושכחה, והשארתי הודעות אצלה בבית, ובמזכירות ואצל היועצת (וכולם מסתכלים עליי כמו על מטורפת "בשביל מה? למה? אחיה כן, אבל היא??") בינואר הילדה בת 12, ומאחר וההמתנה לתור במרפאת הקשב של מכבי עומד על כחצי שנה ובלי שאלון לא קובעים תור (גם כך לוקח להם כשבועיים לפענח אותו..) - מתחיל להיות לחוץ... אני לעומת זאת, נדהמת מהבורות. אף אחד לא חושב שראוי שהנושא הזה יהיה חלק מתכנית הלימודים של כל מורה? שיידעו מה שאני יודעת מקריאה כאן, זה הכל - לא צריך שכולם יהיו מומחים... הקיצר היום הילדה חזרה עם הבשורה : "המורה אומרת שבלי טופס משו עם סודיות היא לא יכולה לתת לך את השאלון, אבל שכחתי את היומן אז לא רשמתי מה זה הטופס הזה.." האם יש למישהו את נוסח הטופס שאפשר לתת למחנכת ע"מ לקבל את השאלון בחזרה? תודה.

05 מיכל

New member
אם את לא מוצאת

אני מציעה לך להיכנס מחר בבוקר לבית הספר. מצטרפת לכעס שלך על מורים בורים שחושבים שצריכים לטפל בילד שמשתולל ומפריע *להם*, ולא בילד שסובל בלי להפריע להם.

05 מיכל

New member
יש לי עוד רעיון:

בגיל 12 יש עוד מורים שמבלים עם הילדה כמה שעות טובות בשבוע. אם את לא מצליחה עם המחנכת - בקשי ממורה אחר!

noa128

New member
היא לא בעניין. חושבת שאין בכלל צורך

באיבחון (מה שמוזר בהתחשב בעובדה שדרכה עברה כל מסכת הבעיות החברתיות של הילדה בשנתיים האחרונות - איך היא לא רואה את הקשר לא ברור לי..), כל מה שהיא הייתה מוכנה, זה לספר לי כמה חולה הייתה המורה ולתת לי להבין ש"היא נמצאת כשצריך אותה" (או מה אני בכלל באה בטענות, שאחכה בסבלנות עד שתתפנה לטפל בשאלון).

lolita205

New member
טופס ויתור סודיות

טופס ויתור סודיות {נראה לי שזה התכוונה המורה} הוא בעצם טופס שבי"ס נותן להורים והם צריכים לחתום ובכך שאתם חותמים אתם בעצם מאפשרים למורה להגיד את כל המידע שברשותה לגבי הילדה. אם זה הטופס המדובר צריך לקבל אותו מבי"ס ולחתום עליו וזהו.

לורליי43

New member
ואת יכולה לחתום שאת משחררת את המידע

לגורם המסויים שאמור לקבל אותו לצורך טיפול או אבחון, על מנת להגביל את העברת המידע.

alongili

New member
מאיפה היא יצאה? איזה סודיות, זה

הילד שלה, המורה לא רופאה, אז איזה סודיות? משגע אותי!!!

למעלה