ויתור מתוך עוצמה...

ויתור מתוך עוצמה...

החיים הם עניין של ויתור מתוך עוצמה. כשאני בוחר לאכול אני מוותר על הרעב, כשאני בוחר לשתות אני מוותר על הצמא, כשאני בוחר לאהוב אני מוותר על השנאה, כשאני בוחר לסלוח אני מוותר על הטינה, כשאני בוחר ביכולת אני מוותר על המוגבלות, כשאני נפגש אני מוותר על הגעגוע, כשאני בקבלה אני מוותר על הכעס, כשאני לוקח אחריות,אני מוותר על חוסר אונים ועל להיות קורבן. כשאני במודעות של שפע אני מוותר על מודעות החוסר, כשאני מגלה אומץ אני מוותר על הפחד, כשאני זורם ומאפשר לדברים חדשים לקרות, אני מוותר על השליטה. כשאני בוחר באור אני מוותר על החושך, הכל בחיים זה עניין של בחירה על מה לוותר. לוותר זה לא נוח,זה נגד הטבע שלנו, אבל יצירת השמחה ויצירת החיים, באים ממקום של ויתור ובחירה חופשית. ממקום של כח ועוצמה. אישית, הדפסתי ושמרתי!!!

ליאהה

New member
מתפרצת לרגע...

כפרע, אין דבר כזה ויתור מתוך עוצמה. ויתור הוא כתוצאה מהכרה בחולשה מסוימת (גם מודעת) אנחו בוחרים בויתור (ומזהים את החולשה) ויודעים שכרגע זה המצב אבל לא ויתור הוא לא יכול לבוא מתוך עוצמה.

touti

New member
2כן צודקות

יש ויתור שנובע מתוך הכרה בחולשה ויש ויתור שנובע מתוך עוצמה לדוגמא, ויתור על מלחמה, מריבה, נובע מתוך עוצמה לוותר על משהו משלך כדי להעניק לאחר, זה ויתור מתוך עוצמה

reo2

New member
ואוסיף על תותי

זה שאתה מודה שיש לך חולשה מסויימת, ואתה כרגע לא צודק וכו'.. גם עוצמה מסויימת. הרי לא כולנו יודעים להודות בטעויות. מחזקת את כל אלו שאומרים שוויתור הוא מתוך עוצמה

למעלה