ויש עטיפה שביעית! לכבוד היומולדת הכפול שחררו את העטיפה החדשה של הספר השביעי, האמת נראה ממש יפה
O OKDeSign New member 1/8/13 #1 ויש עטיפה שביעית! לכבוד היומולדת הכפול שחררו את העטיפה החדשה של הספר השביעי, האמת נראה ממש יפה
S siriusgirl New member 1/8/13 #2 נמנמממ קשה לי להחליט. כי תכלס, את המקורית ממש לא אהבתי, העברית. ופה, הדרקון הזה כ"כ סטייל אראגון (הכריכה של אראגון, אחת מהן)
נמנמממ קשה לי להחליט. כי תכלס, את המקורית ממש לא אהבתי, העברית. ופה, הדרקון הזה כ"כ סטייל אראגון (הכריכה של אראגון, אחת מהן)
O OKDeSign New member 1/8/13 #8 בתיאור כתוב שזה העטיפה החדשה של אותו מאייר, כנארה פשוט לא עדכנו את התמונה של כל המארז כי עד אתמול לא היואת כל העטיפות. אני ממש רוצה לקנות את זה, המארז ממש ממש יפה ותכלס באנגלית יש לי רק את השישי והשביעי... תמונה של המארז המלא >>
בתיאור כתוב שזה העטיפה החדשה של אותו מאייר, כנארה פשוט לא עדכנו את התמונה של כל המארז כי עד אתמול לא היואת כל העטיפות. אני ממש רוצה לקנות את זה, המארז ממש ממש יפה ותכלס באנגלית יש לי רק את השישי והשביעי... תמונה של המארז המלא >>
י יעלי1232 New member 1/8/13 #10 איזה מהמם !!! והרצף של התמונה בצד. וואו. מקסים . ממש ממש מקסים. ולגבי השביעי - סוף סוף הרמיוני כהרמיוני WANT. !
איזה מהמם !!! והרצף של התמונה בצד. וואו. מקסים . ממש ממש מקסים. ולגבי השביעי - סוף סוף הרמיוני כהרמיוני WANT. !
P purpleknight New member 1/8/13 #5 מאוד יפה והכל, אבל בואו נתעלם מהעובדה שאני כנראה היחידה שאוהבת את הכריכות האמריקאיות ונתרכז בעובדה הזאת: אני היחידה שחושבת שהארי פוטר נראה כאן מאוד לא הארי פוטרי?
מאוד יפה והכל, אבל בואו נתעלם מהעובדה שאני כנראה היחידה שאוהבת את הכריכות האמריקאיות ונתרכז בעובדה הזאת: אני היחידה שחושבת שהארי פוטר נראה כאן מאוד לא הארי פוטרי?