בהצלחה בדרכך החדשה קחי פרח להביא לסבתא
M melancholy man New member 21/9/04 #23 ויש עוד עד מומחה אני חושב שזה לא יפתיע אף אחד (בטח לא אחרי שהודעתי את זה כבר), אבל החל מעכשיו גם יקי מומחה בפורום ותודו שזה לא יכל לקרות למישהו יותר מתאים. תנו לו גם באהבת ההמונים ואולי הוא יארגן לנו את דייב קאזינס, לאירוח בפורום
ויש עוד עד מומחה אני חושב שזה לא יפתיע אף אחד (בטח לא אחרי שהודעתי את זה כבר), אבל החל מעכשיו גם יקי מומחה בפורום ותודו שזה לא יכל לקרות למישהו יותר מתאים. תנו לו גם באהבת ההמונים ואולי הוא יארגן לנו את דייב קאזינס, לאירוח בפורום
G giba70 New member 21/9/04 #24 ../images/Emo49.gif יקי נותן לך באהבת היחיד. אני מודה שזה לא יכול לקרות למישהו יותר מתאים, (אולי חוץ מליואב קוטנר)
../images/Emo49.gif יקי נותן לך באהבת היחיד. אני מודה שזה לא יכול לקרות למישהו יותר מתאים, (אולי חוץ מליואב קוטנר)
ד דממה New member 21/9/04 #25 ../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif