ויש עוד עד מומחה

melancholy man

New member
מומחית חדשה בפורום

אחרי כמעט שנתיים של כתיבה בפורום הפכה LadyG ל"אדומה" והיא באופן רישמי מומחית בפורום. היום אפנה לעוד שני גולשים בבקשה שיסכימו להפוך למומחים, לשמחתי כמות המומחים בפורום הזה ענקית, ואי אפשר לצבוע את כולם באדום, אני אבקש זאת רק מאלה שאני חושב שכולנו מסכימים על ידיעותיהם ותרומתם לפורום. בכל מקרה, תנו לה בהאהבת ההמון...

FloyDviR

New member
מגיע לה !! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

פורום של תותחים אחד אחד

hells bells

New member
../images/Emo24.gif בהחלט מגיע .

הייתי מעדיף לראות אותה בצהוב (עולה!)

../images/Emo23.gifברכות לבביות על תפקידך החדש!

ניבלו' תגיד, משילוב של כחול ואדום יוצא סגול לא?

Chocoholic

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

באמת תהיתי איך זה לא קרה עד היום...

MajorWinters

New member
מזל"ט לליידי../images/Emo19.gif

משום מה בוס, נראה לי שדי ברור לכולם, מי אלו ה"שני גולשים" הללו, אבל אולי זה רק אני...

melancholy man

New member
מאחר ואחד מהם כבר הסכים

אז אני יכול להגיד שהבא בתור, יהיה יקי, שיהפוך לאדום אחרי החג הבא (יום הכיפורים) והשלישי שנעלם לנו קצת לאחרונה, יענה כשיענה ואני אפעל בהתאם...

pink floydror

New member
יש לי הרגשה מי השלישי

הייתה לי כבר קודם אבל לא אפצה את פי :) מזל טוב ליידי ויקי, מגיע לכם !

moshel

New member
ממתי יהיה אפשר להכות את המומחה?:)

כמו במערכון של הגששים "הכה את המומחה" אני מציע משחק חדש לשאול שאלה את המומחה אם הוא לא יודע את התשובה נכה אותו סתאאםםםםםםם בצחוק מזל טוב גם ליקי moshel

The Raver1

New member
אם יש מישהי שמגיע לה זו את ../images/Emo13.gif

מזל טוב ולחיי עוד הרבה שנים של מומחיות גם לך יקי וגם לבא אחריו (רק לי זה ממש ברור מי זה יהיה? :p)

LadyG

New member
אני מרגישה כמו כיפה אדומה ../images/Emo13.gif

תודה לכל החברים היקרים על הברכות. אני אוהבת אתכם ואתם יודעים את זה. מומחית .... אני? גדול עלי הקטע ב- 10 מספרים. אני סתם בחורה, שאוהבת מוסיקה...אוספת באובססיביות ומלטפת סדרתית אלבומים מגיל 14 (הרוב בויניל כי משם באתי ואח"כ ערמות של דיסקים מפלסטיק). אז אני בודאי לא מומחית וקטונתי ליד יקי שעוד מעט מצטרף וקטונתי גם מחברנו השלישי, שאני מקוה מאד שיצטרף. אבל טריומויראט מתאים לי
. בגיל 16 אמא שלי אמרה את המשפט הפולני, רק מוסיקה ו....(תשלימו לבד) יש לך בראש. את האמת, היום בפרספקיטבה של כמה שנים - היא צדקה.

jazzis

New member
מה אגיד - אמא פולנית יש רק אחת!

טוב אני אבא פולני - אבל זה לא אותו דבר. מה שכן אני שמח שהצלחתי להעביר את זה גם לדור הבא! ולך בהחלט מגיע התואר! לא שהתואר חשוב - חשובה ההכרה שקבלת על דברי הטעם שלך - וטוב שיש מי שנעריך זאת. בברכה ובאהבה אדם

jazzis

New member
נ.ב. Trumvirat

אנא הזהרי בלשנוך - יש כאן קטינים
אבל את להקת Trumvirat בהחלט שווה להכיר! זה דומה ל-Emerson,Lake & Palmer אבל יותר מעניין. אדם

למעלה