ויש לפעמים ..

ה מוזה

New member
ויש לפעמים ..

ונדמה שהפאזל הפנימי הזה לעולם יחסר חתיכה .. ויש לפעמים שהיא נמצאה ומתאימה .. פאזל פנימי נשזר לשלווה פנימית מדהימה יש לפעמים יד נעלמה מערבבת שנית את כל החלקים מתחילים להרכיב שוב את הפאזל הפנימי תרים אחר אותו החלק ,הפיסה הנדירה של שלווה אמיתית לפעמים חלקים בפאזל משלימים כזוג יונים ויש לפעמים שפשוט רוצים להחליף את החלקים אולי להרכיב פאזל חדש לחלוטין אולי בכלל קיבלנו פאזל שתמיד חסר בו חלק .. שנמשיך ונחפש את הדרך להיות ... שלמים

איל באש

New member
מוזה יקרה../images/Emo23.gif

אני מאמין שהמטרה היא הדרךֱ!!! לכן אין חלק"חסר" בפאזל של החיים שלנו. שאנחנו לומדים להתחבר לעצמנו, עושים שינויים, אנחנו מגלים את כל אותם החלקים ה"חסרים" התמונה מתבהרת לה, ואנחנו לומדים לראות. איזה ציור מרהיב יש לנו , איזה נוף מדהים, איזה פאזל שלם ופועם יש לנו בחיים. החיים יכולים להיות נעימים , מרגשים, מספקים, מזינים, ואוהבים, תלוי איך אנחנו מסתכלים עליהם. מה שאנחנו רואים קיים, ומה שלא לא קיים, אז הגיע הזמן להכיר גם במה שלא קיים, לתת לו מקום, להאמין שאנחנו מורכבים מעוד הרבה חלקים, ולהרשות להם לבא ולהתחבר אלינו. שבוע מבורך.

../images/Emo45.gifמוזה,דימוי מעניין ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

ומשהו בהומור: איזה מזל לקבל "פזל" קל יש כאלה ,בכלל?? לא מתאמצים לא מתרוצצים, כל מה שהם חפצים כל מה שרוצים הם מצליחים! ויש מי שכל הזמן מתאמץ
ולא מגיע למה שהוא חפץ, אולי ה"פזל" שלו מורכב במיוחד??? או אולי זו גישה של אזלת-יד?? אולי,ואולי... די! הפזל הפנימי הוא יקר ערך ואיך להשלימו? חשובה היא הדרך... אחד מצליח בדרך קצרה כהרף והאחר ייתקל בדרך עם אבני נגף, ואולי אם רק נביט מסביבינו נראה שזה ,בכלל,כל הזמן לפנינו!

חי אדר

New member
פזל סוביקטיבי

מבחינה מסוימת אפשר לראות את הדברים דרך מצב של הרכבת פזל.אך השאלה היא: האם אנו יודעים מהי התמונה שאותה אנו מבקשים להשלים בהרכבת הפזל? לאור זאת נצטרך לומר כי לכל אחד וחבילת הפזל שלו. כלומר כל אדם בוחר לעצמו את התמונה שאותה הוא מבקש ראות בחיו ועל מנת להשיגה הוא עמל בהשלמת הפזל. מכאן שהפזל אינו נתוןאוביקטיי אלא סוביקטיבי. הנפערים שבו אינם בבחינת מכת גורל, אלא הם נפערים או מתמלאים בהתאם לתמונה שהאדם מבקש לרקום.

ישלישם

New member
חסרה לי אות

לא יודעת איך כותבים את המילה הזו, שאני מחפשת... אולי... בכל מקרה, נראה לי שחסרה לי אות, למישהו יש אות בשבילי
בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
../images/Emo23.gifאולי...../images/Emo23.gif

איל, א ל...אהבה... נשמע נכון... עכשיו הפאזל הושלם. תודה
איך שאתה תמיד יודע להיחלץ לעזרתי... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
../images/Emo41.gifלא רוצה../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לפתוח עוד עמודה...
ותחשבו על זה, חבר להתחבר ברח חבר (מ) רחב אז האם אתם מחוברים לעצמכם היום
באהבה, אני מתכוונת. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
המרחב ../images/Emo127.gif

הוא החופש להרגיש... להרגיש טוב עם מה שאני מרגיש בזכות היותי... במקום להדחיק... לבקש אישור... ולהתחבר עם האגו (המסתיר רגשות והשולל את קיומם בתוכנו). תנו לעצמכם, ליום אחד, להרגיש. ולהרגיש טוב עם זה. רק הרגישו, אל תצהירו, אל תדברו על זה. הרגישו. האמת חבויה בתוככם. הרגש הוא הגשר אליה. אל האור. האני העליון, המאשר הפנימי. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

מ א י.

New member
הפאזל הזה

הוא מאוד מיוחד כי איך הוא יכול להיות גם חסר וגם שלם? איך? רק שלשום אחרי שיחה הרגשתי תלות הרגשתי חוסר חלל כאב עצבות חיבקתי אותי את החוסר ביטחון שלי הבנתי שזו לא אהבה אמיתית שמגיע לי יותר... זה לא יהיה הוא אלא מישהו אחר ופתאום אחרי שכתבתי לעצמי הרגשתי את עצמי העברתי אנרגיות של אהבה לעצמי אחרי כול התובנות וההבנות וקצת התרחקות שהרשיתי לעצמי הרגשתי שלמה בועה יפה שבאור כתום ורוד מלאה התמלאתי בנשימה על הדרך ששלי שאני יוצרת הולכת בה איך זה? שהפאזל הזה כול כך לא מושלם וכול כך שלם ויפה? אז איך זה?

למעלה