ויש לי עוד בעיה

הדסי22

New member
ויש לי עוד בעיה

אני דיי מיתביישת להציג אותה מיכייון שזה דיי מצחיק אבל ליפני חצי שנה היה לי חבר שהיה צריך לתת הרצאה על איזה מחלה תורשתית שהוא רוצה, והוא בחר בסי אף. כמובן שהוא לא ידע שאני חולה ולכן בחר בה, עכשיו בתום ההרצאה כולם דיברו ביניהם שהחולים האלה מיסכנים ועדיף לעשות הפלה מאשר להוליד אותם. עכשיו מיכייוון שלא סיפרתי לאף אחד על זה שאני חולה במחלה הזאת שתקתי ולא הגבתי יעד שלבסוף חבר שלי אמר שגם הוא מעדיף לא להתקרב לאנשים חולים כאלה ובטח שאין מצב שתיהיה לו חברה חולה בכזאת מחלה. :( הדבר הזה שהוא אמר פגע בי מאוד וניפרדתי מימנו אחרי כמה ימים שעשיתי חושבים עם עצמי עכשיו אני דיי מיתחרטט כי הוא לא יודע את הסיבה האמיתית ואני גם לא מסוגלת לספר לו מה אני אעשה ? :(

sporTV

New member
מחיר השתיקה

מצד אחד, את הבאת את זה על עצמך - כי אף אחד לא ידע. מצד שני, זה נתן לך הזדמנות לשמוע מה אנשים באמת חושבים אם הם לא מכירים. אם היית מסבירה בעמצך מה זה סי.אף אז אף אחד לא היה אפילו לוחש את מה שאמר מבלי להבין מה זה. העברתי כמה וכמה הרצאות על סי.אף בחיי ואנשים יצאו מההרצאה עם פרספקטיבה שונה לחלוטין על סי.אף בזכות ההרצאה שלי. מי שאינו מכיר את המחלה אמור להירתע ממנה...ככה אנחנו "מתוכנתים". אבל אם מסבירים ופותחים לאנשים את העיניים הם מתחילים להקשיב. בגלל זה אני מאוד אוהב להרצות על זה, אנשים ממש משתנים בחצי שעה של הרצאה....זה מדהים.

vikvik

New member
שימי לב

בהודעה אחת את מתגאה שאת לא מספרת לאף אחד כי זה לא נראה לעין ולא מבינה למה אחרים מספרים ובהודעה אחרת מספרת על המחיר שאת משלמת על ההסתרה ושקר. בעיני חבר זה מישהו שנמצא איתך בטוב וברע וחבר זה לא רק חיוכים , יציאות , סרטים אלא מחשבות , קשיים , חששות וכמו שאומרים בחתונה : בבריאות ובחולי. אולי אם זה לא הגיל לקשרים רציניים ועמוקים אז באמת לא כולם חייבים לדעת , אבל אם זה כן אז בלי לספר על סיאף זה לא באמת קשר אמיתי , כי מקבלים אותך רק חלק ממך גם אם זה חלק קטן. זה בכלל לא פשוט , אבל בעיני אין דרך אחרת אלא כנות מלאה וגם כנות זה המבחן האמיתי לקשר.

הדסי22

New member
החיים לא משהו :(

אני לא יכולה להגיד זה בילתי אפשרי אני לא אקבל את זה שמישהו ידע כבר 17 שנים אני משקרת שזה אסטמה פיתאום אני משנה את זה, זה בילתי אפשרי וחוץ מזה אני לא אוהבת שאנשים יקחו אותי כמישהי שונה שצריך לרחם עליה אני מעדיפה להיות כמו כולם או יותר נכון לעשות כאילו אני כמו כולם וככה ההרגשה שלי יותר טובה עם עצמי ועם המחלה... בתכלס זה לא בעיה לשקר אצלי כי אני הכי לא ניראת אני עושה הכל וטיפולים בקושי כי אין הרבה ויוצא שזה לא בעיה לשקר ככה שאני לא יודעת מה לעשות כבר עם עצמי אני מפחדת שלא יקבלו אותי כמו שאני ושיתנהגו אלי שונה ועכשיו אני באישפוז ואני כל כך סובלת שאתם לא מבינים לדעתי מוות עדיף מאשר אישפוז... אני אחת שלא מיתמודדת עם סבל :(

אנשים יתייחסו אליך כפי שתתיחסי לעצמך

אןם תרחמי על עצמך ותעשי מכל דסר סיפור וסבל נוראי - אנשים ירחנו עלייך. למה לא לרחם על מי שחושב שאשפוז בבית חולים הוא יותר גרוע ממוות?? אם את תשדרי שאין סיבה לרחם- או בעצם- אם תפסיקי לרחם על עצמך, לא ירחמו עלייך.... אנשים שאוהבים אותך יבינו אותך. תסבירי את עצמך ותראי שזה לא ישנה לאף אחד. ובעניין בסבל, עדיף סבל קטן עכשיו מסבל גדול יותר (חס וחלילה) בהמשך... אז תטפלי בעצמך עכשיו כמה שיותר טוב מצעטרת אם כתבתי קצת בצורה קשוחה...

ראשגדול

New member
אחח זוגיות .

נושא בעיתי לכולם מניסיון שלי ושל עוד הרבה אנשים פה , עדיף לספר . אם את תופסת את עצמך כבן אדם מסכן ,מתנהגת ככה , מרחמת על עצמך , אז ככה גם יראו אותך אני יכול להגיד לך שכל אחת מהחברות שלי ידעו על הבעיה , בשלב כלשהו של המערכת יחסים וחוץ מאחת שנבהלה וברחה זה לא הפריע לאף אחת אחרת תמיד יהיו אנשים שדברים כאלה יפחידו , ירתיעו ויתנו להם סיבה לברוח , אנשים כאלה עדיף שילכו @#$#@$

למעלה