וישנם דברים..

tairon

New member
וישנם דברים..

הקדמה: ====== השיחה שמובאת פה לפניכם התנהלה ביני לבין מישהי שתשאר בעילום שם היא אספה את כל האומץ שהיה לה ונחשפה בפני זה היה מתיש וכואב להשמיע ולשמוע..השיחה התנהלה באי סי קיו למשך שעות ארוכות...לבקשתה אני מפרסם חלק מהשיחה והיא ראויה לכל הערצה שבעולם על הכוח והאומץ שהיא מפגינה זהו וידוי מסמר..ואני תקווה שבעקבות זה היא תמצא את הכוחות שיש בה.. והם שם להתגבר ולשרוד אני אישית מצדיע לך ואומר לך תודה

Mrs.Dvash

New member
דומעת

מזועזעת, כואבת עד אין קץ. לבחורה הזו יש אומץ, יש בה כוח והלוואי והייתה יכולה לראות איך היא נראית דרך עיניי. יפה, טהורה שבני שטן ניסו להשמיד. את... הוי את... לאנשים יש את הפלא [את יכולה להשיג] במידה ותצטרכי, יום - לילה לא משנה לי מתי. אם פעם יתחשק לך, אם תרגישי צורך אני פה. זה המעט שאוכל לעשות. אל לך להתבייש, אל לך להסתתר. לא אתיימר להגיד לך מה לעשות מכיוון שאין אני יכולה אפילו להתחיל לתאר מה עושים... רק רוצה שתדעי. את יפה, טהורה, וכל-כך חזקה. קטונתי. אני פה. אם פעם תרגישי צורך. היי חזקה. אוהבת מיכל.

*קסנדרה

New member
תגובה כואבת לסיפור כואב

לצעירה היפה, בעלת התלתלים רואה אני אותך בעיני דמיוני, עלמת חן יפת מראה וטובת לב, מזג עליז וחינניות רבה. והנה באו בני עוולה וטרפו עבורך את הקלפים והשביתו שמחתך. רק רגע,,,,,,, הם השביתו?????? כן רק בגופך פגעו, את נשמתך הם לא לקחו, נשמתך שלך ורק שלך, נפשך הזכה כך תישאר, תמה וברה. ראי עד כמה היית חזקה והמשכת הלאה, ראי עד כמה היית חזקה והנה סיפרת את סיפורך, הוצאת את כאבך. אל לך להתבייש במה שנגרם לך, לא בך האשם, הרימי ראשך, זקפי קומה, הביטי ``להם`` בעיניים בראש זקוף כן, היישירי מבט חצוף, את תנצחי ``אותם`` לא הם אותך. את לא צריכה לקחת אחריות על התנהגותם הבהמית-חייתית של האחרים, את תקבלי אחריות רק על התנהגותך הענוגה, על רוח הנעורים שנשבה בך באותם ימים, וכי למה לא?????? את תחשפי את יופייך ותתגאי בו, את תרהיבי עוז להפגין את נשיותך במלוא הגאווה, וכי למה לא???????? למרות האירוע הנוראי שקרה לך, ואיני מורידה בערך הפגיעה הנוראית, את תמשיכי, את תחייכי ואת תנצחי. אם עוזר לך לכתוב על עצב תכתבי, אם עוזר לך לבכות תבכי, אם את רוצה לכתוב למרעייך מכתבי בוז תכתבי העיקר שתוציאי, ותפרקי את המטען מעל לוח ליבך. אני יודעת שיש לך את הכוח והיכולת להתמודד עם המצב ולנצח אותו. אני מאמינה בך, אני בטוחה שתנצחי, אני בעצם יודעת, כי את הצעד הראשון כבר עשית, פנית למישהו וסיפרת, את בדרך הנכונה. גם אני פה למענך, יכולה את להיכנס לכתובת האי מייל שלי ולכתוב לי, אני אשמח להיות שם בשבילך, כמו להרבה אחרים בפורום התמיכה אותו אני מנהלת. תמיד, תמיד בשבילך פה או במקום אחר....... אנא החזירי אלינו חיוך...... קסנדרה

לילילי

New member
טאי!

אשרי העולם שאנשים כמותך דרים בו - אני תקווה שהקלת יודעת שתמיד תהיה שם

רותי ב.

New member
לא הייתי מוצאת מילים

נכונות יותר, אמיתיות יותר, מאלו שאתה טאי, אמרת לה, ולילדה, ילדה שלי, אקרא לך, כי כל כך את מזכירה לי אותה, עם התלתלים, והתום האין סופי, גופיה ושרוואל ורוקדת, אין, אין לי מילים, וכל מה שאכתוב לא יתאר את מה שמרגישה, ואני לא מסוגלת לתאר לעצמי אפילו לא קצת מהכאב וההשפלה, שגרמו לך אלה, החיות, כי אין שם אחר, להרגיש שם, בשלוש השעות האין סופיות שלך. אולי זה שכתבת יעזור טיפ-טיפונת, לא יודעת, אבל אסור לך להפסיק לכתוב, כל מה שבא לך. תהיי חזקה יש כל כך הרבה שברים לאסוף. היכן שנגמרות המילים מתחילות הדמעות.

שקדית

New member
איתך בליבי

אני יודעת שאין מילים לנחם... וכל שאומר - לא יהיה בזה לעזור... אבל - אל תשליכי את שארית חייך מנגד יש לך עוד המון חחיות טובות ונעימות שמחכות לך וגם אם לא יצליחו למחות את זכר החוויה ההיא הנוראה - ודאי יוכלו לעמעם את כאבה. גם אם לא עזרתי ממש - אני איתך בליבי והלואי שלא תדעי יותר צער והשפלה

tairon

New member
לכל אלה שטרחו....

ממני אישית תודה ענקית על התגובות החמות שלכם על הבעת התמיכה שהפגנתם פה כמו כן מצרף מדבריה של האמיצה שלנו ..שעדין מבקשת להשאר בעילום שם מסיבות ברורות

tairon

New member
מאחר ואני לא מצליח

להעביר את הקובץ הדברים יועתקו לפה =================================== =================================== ושוב הדברים נעשים באמצעותו של טאי ולפי בקשתי. אני מבקשת להישאר בעילום שם, אני רוצה פה להודות, לכל מי שטרח והגיב לדבריי. חיממתם את הלב ושאבתי עידוד מהנכתב. מודה לכל אחד ואחת , מכל הלב. לא היה קל ,להיפתח וזו פעם ראשונה שזה נעשה בצורה כזו. תודה לכולם על התמיכה והעידוד.

dafna l

New member
לך האמיצה בבנות

הטהורה והזכה מחבקת אותך אוהבת אותך דפנה

iris-t

New member
פרח מוגן...

נערה חייכנית - פרח זרע טהור שנזרע וברבות הימים צמח, והפך לו לפרח פרח יפיפה, פרח ריחני פרח בר נדיר את עלעליו עוכרי הטבע השחיתו אך אל ליבו, בל ניתן לגעת - פרח מוגן נשתדל, ונייחל... לזכות ולראות בפריחתך שנית בזכות האהבה הגדולה שלך לחיים בזכות יופייך ותמימותך בזכות כל הדברים הטובים והטהורים אשר אוהבייך חשבו עליהם כאשר אותך הביאו לעולם בזכות זכותך לחיות כאן בעולם של כל טוב בזכות זכותך לדלות מהחיים האלה את הטוב והיפה ביותר אנא - פרח יפה... הסירי כל רגשי אשמה מליבך הסירי המועקה הכבדה גם אם קשה מוקפת תהיי כאן בין אוהבים אוהבים את החיים אוהבים את היופי והתום אוהבים לאהוב פרחים יפים כמוך ישרי את גבעלוך חדשי את עלעלייך נשקה אותך כמידת הצורך כדי שתצמחי ותפרחי כמה שניתן לקום מתוך כאב וגם אם לא נעים וגם אם קשה לאחרים לשמוע כל עוד הכתיבה מועילה לך, מרגיעה, מרפאת, מרוקנת רעלים מיותרים בנפשך הפצועה השתמשי בה, כי את עושה זאת נהדר כתיבתך מדהימה, מרגשת מאמינה אני שחוץ מיופייך, שחלילה לך לבוז לו הוא מתת-שמיים גם תחומי כישורים רבים לך גלי אותם דרך הכתיבה דרך השיחה וגם אני פה מבטיחה אוזן קשבת ולב ונפש פתוחים לקראתך תוכלי להגיע אליי דרך האי מייל אליי לכתוב את כל מכאובייך, הגיגייך, חלומותייך הנה, פרח, החורף בעיצומו... רווי מטיפותיו פתחי את חלונך ומלאי ראותייך ריחות אדמה ספוגת גשם האביב אוטוטו בפתח... אמצי כוחותייך... והיכוני... לקראת פריחת הניצנים... לקראת התחדשות... מאמצת אותך אליי בחום iris

למעלה