וירטואליות

וירטואליות

איך מדברים בוירטואלית איך אוהבים בוירטואלית איך עושים אהבה בוירטואלית

מתאהבים באופי..

את מתאהבת באופי לא במראה..זה לא קורה מיד..לאט לאט נפתחים יותר..הרבה יותר קל להיפתח כשלא רואים..מגלים עם הזמן שמבלים המון יחד..שהחצי השני חלק בלתי נפרד מהיום יום..מגלים שכואב לפעמים אך בעיקר מאושר..ויום אחד מבינים שאי אפשר בלעדיו ואז יקירתי..אז יודעים שזו אהבה..

זה יקרה..

לכל אחד/ת יש מישהו מיוחד עבורו..כך אני מאמינה..ולכן זה יקרה רק צריך לפגוש את האחד..ואז..אין מילים לתאר את האושר..

אני יאמין לך שזה קיים

כי את עברת את זה . אבל אני עדיין לא מצליחה להבין. אני לא מדברת על מראה. אבל אהבה זה להיות ביחד להתמודד ביחד, לחבק, לגעת, לראות סרט, להרטב בגשם. הכל ביחד. אני לא חושבת שאני אי פעם אוכל להתאהב במישהו כשמערכת היחסים מתבססת על מכתבים

Rנבוני

New member
תארי לעצמך

שצחקת ונרטבת בגשם כבר עם הרבה בחורים אבל זה לא היה זה. הנשמה שלהם לא נגעה בך. ואז את פוגשת אותו ברשת. זה רק מילים אבל מה שהוא אומר נוגע בך. את מרגישה אליו משהו. הוא נראה מיוחד ואת מוצאת עצמך מעדיפה להמשיך לדבר איתו. יותר מאשר הרגשת עם איש הגשם... כן, גם מילים יכולות לגעת. לגעת במקומות הכי כמוסים של הלב... זה לא מחליף את הדבר האמיתי אבל זה גם סוג של התאהבות.
Rנבוני

סוג של התאהבות אולי

אבל עדיין לא אהבה. לא אצלי לפחות. אולי אצל אחרים. (ומי אמר לך שהנשמה של אחרים לא נגעה בי?)

בדיוק ככה..

זה בדיוק זה..איש הגשם היו לי כמה..ואפילו על 2 הייתי בטוחה שזה הקשת בענן..אבל מיום שהכרתי אותו,האהבה שלי מהצאט,כולם כאילו היו סתאם...

skay5

New member
ילדת הכוכבים, ישנו כוכב המקרין

מילים, ובדיאלוג מעביר את המסרים מצייר את לך את דמותו והיא מוצאת חן או שלא, ולפי מה שקראתי זה מכבר היו דברים מעולם, שהוירטואל הפך למציאות והם חיים באושר עד עצם היום הזה. לילה טוב!

בוירטואלית?

ממש כמו במציאות...מכל הלב והנשמה בלי לפחד מאיבוד שליטה לתת את כולך למען אהבה גדולה שתקח אותך ותסחוף אותך...

למעלה