וירוס...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

noam01234

New member
אין דבר כזה...

חיפשתי בכמה חברות אנטי וירוס ולא מצאתי כזה דבר, אתה בטוח שזה השם הנכון?

lilo

New member
אמממ כן...

אולי הם קוראים לזה GOOD DAY בכל אופן המחשב שלי היה אתמול בתיקון ובמעבדה טוענים שהיה לי וירוס בשם הזה... חוץ מיזה, כרגע שוב חיש לי בעיות במחשב... מסכים כחולים, והודעות של אקספלורר ואי סי קיו שהתוכנית ביצעה פעולה בלתי חוקית והיא תיסגר... אמרו לי (חברים) שבמעבדה סתם לקחו ממני כסף... ושבסך הכל צריך להתקין את הווינדואוס מחדש (98 גירסה שנייה)... מה דעתך?

noam01234

New member
GoodDay

זהו קובץ מאקרו בוורד שהוא לא מזיק. אני לא יודע מה עשו לך במעבדה ומה היו התקלות שלך. בפעם הבאה תצרף הודעות שגיאה וננסה לעזור לך

lilo

New member
ניסיתי...

לעשות פרינט סקרין כשיש הודעת שגיאה... אבל זה לא מקבל את ההוראה... בכל אופן... יש הודעות קטנות שהכותרת מישתנה למשל: EXPLORER, MSMSGS, MSIMN, ICQ כשההודעה היא: תוכנית זו ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. אם הבעיה נימשכת פנה לספק התוכנית. ויש את המסכים הכחולים... כששם ההודעה היא למשל זאת: A fatal exception 0E has occurred at 0028:C0071D5 000061D5. The current application will be terminated. זה בערך הנוסח של כל ההודעות... כל פעם מספרים שונים... אני מקווה שתצליח לעזור... ואגב... אני בת...

נראה לי שהם התכוונו....

שזה בהחלט יכול לפתור לך מספר בעיות.. אבל אם תצרפי תמונה של הודעות השגיאה אולי נוכל לחסוך את זה.. זה בקשר למסכים הכחולים..וחלק מהודעות השגיאה.. וכמובן 30-35 דקות של התקנת הווינדוס.. כנ"ל בקשר לאקספלורר אולי אם תתקיני רק אותו מחדש זה יפתור מספר בעיות.. אבל שוב.. צרפי תמונה עם הודעות השגיאות.. וכן.. נראה לי שסתם לקחו ממך כסף......... ובכלל מי חבר שלך?

lilo

New member
אמממ...

אתה רודף אחרי כדי לידרוך על הפצעים????? אז מה אם אין לי חברים????? אתה חייב לגלות לכולם????

להפיך..

את רודפת אחרי
אני בפורום הזה קצת לפנייך
חוץ מזה אמרתי לך.. לא דורך על פצעים וצריך שכולם יכירו אותך, לכן אני חייב לגלות לכולם
בכל מקרה.. צרפי את הודעות השגיאה ע"מ שנועל אולי לעזור.. ליטון >שתמורת סכום סימלי מוכן להיות לך לחבר..<

noam01234

New member
אולי תפסיקו לריב?

ליטון תחזור לשפיות אם יש לך נורטון אנטי וירוס אז לאחר ההתקנה יש את השגיאות האלו וכדי לפתור את זה תפעלי באופן הבא: 1. תפעילי את regedit ותחפשי את HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\VxD\SymEvnt ותמחקי אותו. 2. תפתחי את הקובץ system.ini בעזרת פנקס הרשימות ותחפשי שם את symevnt.386 תוסיפי נקודה פסיק (;) בתחילת השורה 3. תפעילי את המחשב מחדש. 4. תתקיני את נורוטון אנטי וירוס מחדש

נועם.. מי רב ../images/Emo13.gif

תמיד אמרתי שנורטון רק עושה צרות.... ואני אף פעם לא שפוי!!!! והיא אמרה לי שהיא תצרף תמונות עם הודעות השגיאה... אני לא אתפלא עם הנורטון דופק לה את רוב ההודעות האלה כמו המסכים הכחולים שיש לה.... יאללה לילו.... תמונות!

lilo

New member
ליטון ונועם...

צירפתי תמונה!!!!! תרימו את הראש.... בכל אופן... נועם.... לא הבנתי כלום מההודעה שלך...

noam01234

New member
מה יהיה?

מה יהיה דאבל נוי?, אולי תקחי את ליטו בתור חבר, לפחות לא יהיו לך בעיות במחשב
עכשין להסבר שלי צעד אחר צעד. 1. התחל >> הפעלה >> תקישי regedit ותלחצי על אישור. 2. יפתח לך חלון, בצד ימין את תראי את כל המפתחות (HKEY) תלחצי על הפלוס של HKEY_LOCAL_MACHINE ואח"כ של System וכך הלאה לפי הסדר הזה HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\VxD וכמו שסימנתי לך במספרים בתמונה. 3. בתוך VXD תחפשי SymEvnt תלחצי עליו ואז על מקש del כדי למחוק אותו. 4. תסגרי את החלון של regedit 5. תפתחי את פנקס הרשימות, קובץ >> פתח, תגשי לספרית windows ותחפשי קובץ בשם system.ini ותלחצי אישור. 6. תגשי לתפריט חיפוש ותלחצי על חיפוש, תקישי symevnt.386 ותקישי חפש את הבא, כשתמצאי אותו תוסיפי בתחילת השורה נקודה פסיק (;). תסגרי ותשמרי. 7. תפעילי את המחשב מחדש (זה לא צריך להסביר) 8. תתקיני את נורטון אנטי וירוס מחדש. 9. זהו.

lilo

New member
נועם...

תודה על ההסבר... לא הבנתי למה להתקין את נורטון מחדש? אה... ובקשר להצעת יעול עם ליטון... תוותר... (גם הוא כבר ויתר...
אני מקווה... חחחחחחחחחחחח)... יאללה... שבת שלוש לכולם...

noam01234

New member
נורטון

את צריכה להתקין את נורטון מחדש, כי כל הודעות השגיאה שהיו לך באו בעקבות זה שהתקנת את חלונות מחדש כשנורטון עובד, צריך להסיר כמה הגדרות (כמו שהסברתי) כדי שהתוכנה לא תעלה בהפעלת המחשב, להפעיל מחדש את המחשב ואז להתקין את נורטון. שבת שלוש גם לך.

lilo

New member
הבנתי... תודה...

אגב... יש תוכנת אנטי וירוס שיותר כדאי להישתמש בה? לי יש את נורטון 2001...

לילו...

על מה ליטון בדיוק ויתר? יש משהו שאני לא יודע ? (חוץ מהרבה דברים..)
ונורטון... מה אני אגיד לך.. אני משתדל להתרחק ממנו...ולא סתם..

למעלה