וירוס??

WinterDay

New member
וירוס??

אני חושב שיש לי ורוס אבל אין לי אף גרך לדעת לפחות לא אחת שידועה לי המחשב שלי החל לסבול היום, כשהתוכנה היחידה שהתמשתי בה הייתה האייסיקיו, והיא נסגרה בגלל internal error בסדר, קורה לפעמים, אז סתם פתחתי איזה חלון, וזה קרה שוב ומסתבר שזה קורה לכל דבר ודבר במחשב שלי חוץ מאשר notepad כל הקבצים וכל החלונות לא פועלים, יכול ליהיות שזה וירוס? אם כן איך אני מתגבר עליו? אפילו הנורטון אנטיוירוס שלי נסגר מיד אחרי הפעלה...

uzi2

Active member
אני מבין שאין מה להציע לך

להוריד אנטיוירוס למחשב הנ"ל כיוון שממילא לא תוכל להריץ אותה. קודם כל, לא רשמת על איזו מערכת הפעלה מדובר.... שנית, אפשר להוריד אנטיוירוס כגון F-Prot ממחשב אחר, ולהכין דיסקטים להרצה שלו, ולהריץ מדיסקטים כך שלמעט הבדיקה של האנטיוירוס לא יורץ ולא יופעל שום דבר מהדיסק הקשיח, אבל לפני זה, רשום לנו מה מערכת ההפעלה, וגם תדאג שיהיו לך לפחות 2 דיסקטים ריקים (רצוי חדשים שלא ביקרו עדיין במחשב שלך), וגישה למחשב אחר שיש לו חיבור לאינטרנט (שאני מניח שמשם אתה מתחבר לפורום).

uzi2

Active member
ודרך אגב, אם אתה מקבל הודעת שגיאה

אז רשום לנו אותה בדיוק (כולל כל הקוד הקריפטי שלפעמים מתלווה אליה).

WinterDay

New member
אוקיי

אז מדובר ב windows 98 וזה מחשב אחר, כן, ודיסקטים יש לי מפוזרים בכל מקום, אז הנה ההודעות השונות שאני מקבל: כשאני פותח תוכנה או חלון: This program has preformd an illigel operation and will be shut down 2) there was an internal error and one fo the windows you are using will be closed בעיקרון זהו אם זה תוכנה הבעייה היא תמיד או בקבצי dll או exe...

E e y o r e

New member
הדבר היחיד שזה מזכיר לי

זה בעיה שהיתה לי פעם במחשב נייד, והיתה בסוף בעיית ספק. אולי...

למעלה