וירוס מנגן

agoz24

New member
וירוס מנגן

שאני מדליק את המחשב אני שומע דרך ה SPEAKER מנגינה לדעתי זה וירוס אבל האנטי וירוס לא מגלה שום דבר ! המנגינה היא של שיר ידוע ברוסית - קא קא לינקא איך אני מתפטר מזה ? תודה מראש...

Black Snake

New member
מתי השיר מנגן? בכניסה לווינדוס?

מה, זה סתם מנגן ולא מחבל באחד הקבצים? מה זה בדיוק עושה? איך זה בדיוק מוכיח שזה וירוס? מה אתה יכול להסביר עליו? אתה יודע מאיפה זה בא לך? אתה יכול להביא לי תנאים?! איך מישהו אמור לעזור לך אם אתה לא מסביר את הבעיה בפירוט?

uzi2

Active member
אנסה למקד את השאלה

האם השיר מנוגן גם לפני שמערכת ההפעלה עולה? האם השיר מנוגן גם אם אתה מעלה את Windows ב- safe mode? האם לפעמים המחשב מתחיל לנגן את זה גם סתם באמצע העבודה, או במקרה של העלאה חמה (הפעלת restart כאשר כפתור ה- shift לחוץ בעת הפעלת ה- restart). יש לוחות אם שמנגנים מוסיקה דרך ה- PC Speaker כאשר הם מזהים בעיית חומרה (בד"כ בעית טמפרטורה כגון התחממות יתר), אבל בד"כ הם מנגנים Fur Elise של בטהובן. אם אתה יכול לבדוק מה מוגדר בביוס למקרה של בעיית חומרה.

matan_druker

New member
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי....

תפרמט דחוף דחוף דחוף.. הוירוס הזה פותח לך בכל 15 לחודש משחק רולטה אם אתה מנצח אתה ממשיך כרגיל אבל אם אתה מפסיד.. הארדיסק שלך נמחק תפרמט דחוף זו הדרך היחידה לפתור את הבעיה... מתן. נ.ב יש גם כתבה על זה בy-net אני יחפש את הכתבה ביינתיים תקשיב לי.. אני בתור!!!!!!!!!!!!!

uzi2

Active member
חד משמעית אין צורך לפרמט

עדיין לא ברור לי על איזה וירוס אתה מדבר וכיצד מכל כך מעט פרטים אתה מצליח לדעת איזה וירוס יש לו (כשיש יותר מכמה אפשרויות שתואמות את הפרטים שהוא מסר, ובלפחות כמה מהן לא מדובר בכלל בוירוס). ככלל פרמוט דיסק קשיח זו הברירה אחרונה כאשר הדרכים הקונוונציונליות לא עובדות. רעיון טוב תמיד זה לגבות מדי פעם את הדיסק הקשיח וזה לא רק בגלל וירוסים. קצב הגיבוי וסוג הגיבוי תלוי בצרכים בשימושים ובאפשרויות שיש לך.

uzi2

Active member
תיקון

כיוון שהוא מספר פרטים על השיר, אני לא יכול לומר שיש יותר מדי אפשרויות. אם זיהית שהשיר המסויים הזה קשור לוירוס מסויים אז אוקיי. בכל מקרה, פירמוט הוא האופציה האחרונה. בארכיון ynet אין שום אזכור שמופיעה בו המילה "רולטה" ושקשור לוירוסים.

matan_druker

New member
כמו שכבר אמרתי../images/Emo46.gif..

קראתי על הווירוס הזה ב-y-net ואמרו שכרגע הפתרון המידי הוא פירמוט המחשב..
חלק מן הכתבה תוכל למצוא באתר שלי (קישור למטה). מתן אני בתור!!!!!!!!!!!!!!

maCr0T

New member
לא נכון...

הוירוס הצולע הנ"ל (שזה לא מה שיש לאיש הזה...) מתגלה ע"י כל אנטיוירוס פשוט. maCr0T

uzi2

Active member
על איזה וירוס הוא מדבר?

לא מצאתי שום דבר על הוירוס הזה, לא בארכיון של YNET, לא ב- alt.comp.virus, ולא באף אחת מאנציקלופדיות הוירוסים שבדקתי (זאת של מקאפי, זאת של סימנטק, זאת של סופוס, וזאת של F-Secure). האם מדובר בוירוס כל כך נדיר? לדעתי לא רק שלא כל תוכנת אנטיוירוס מזהה אותו, אלא שנכון לרגע זה תוכנות אנטיוירוס כלל לא מודעות לקיומו. גם ממש לא מתאים ל- ynet להמליץ למישהו לפרמט מחשב כאמצעי להתגוננות מוירוס. לא שהם מקצוענים אבל גם לא מתאים להם לכתוב דבר כזה.

Black Snake

New member
עוזי צודק

אני מציע לבדוק קודם מה הוירוס הזה, אם הוא וירוס בכלל.. אין סיבה מפורשת לפרמט על דבר קטן כמו מוזיקה כשעולה הWINDOWS. אין את שם הוירוס, אך לפי ההתנהגות שלו אפשר לזהות אותו. (זאת אומרת, אם יש וירוס שמנגן את אותו שיר זה הוירוס).

למעלה