וירוס ב LG G4

Berbale

New member
וירוס ב LG G4

שלום, אשמח לעזרתכם...
יש לי פלאפון חדש יחסית (בערך 4 חודשים).

לפני חודש התחילו לקפוץ חלונות של וירוס...
אחרי שלא מצאתי פתרון, עשיתי שחזור הגדרות יצרן לפני שבועיים.
אחרי שבוע שוב התחילו לקפוץ כל מיני פרסומות והודעות על וירוס...
לא התקנתי שום דבר חדש . כל התוכנות שהתקנתי הן סטנדרטיות לחלוטין...
אני כבר ממש אבודה, אשמח לעזרתכם, תודה רבה ושבוע טוב!
צירפתי תמונות של מה שמופיע לי..

amitp

New member
זה לא "וירוס".

(דרך אגב, למרות שבהחלט קיימות נוזקות למכשירים ניידים, אני לא חושב שאף אחת עונה באמת להגדרה של "וירוס מחשב").
&nbsp
מה שככה"נ קרה הוא שמותקנת אצלך אפליקצייה שמקפיצה את הפרסומות הללו. כבר במסך הראשי שלך אפשר לראות קנדידט אחד לפחות - ה"האצה בלחיצה" שיש לך שם, שאם אני זוכר נכון הוא חלק מתוכנת ניקוי זיכרון בשם sweeper משהו, ידוע בתור אפליקצייה שכזו. ממליץ להסיר אותה קודם כל. בהמשך - לגשת להגדרות >> אפליקציות >> רצות, ולראות את כל האפליקציות שרצות אצלך בזמן שהפרסומות הללו מופיעות. להתחיל להסיר אותן אחת אחרי השניה ולבדוק.
&nbsp
יש גם כל מיני אפליקציות "אנטי וירוס" למיניהן שיודעות להודיע לך אילו אפליקציות שמותקנות על המכשיר ידועות בתור נוזקות. אם את משתמשת באחת כזו הייתי ממליץ:
1. להשתמש בה רק לסריקה חד פעמית, שלא תפעל באופן קבוע כדי "להגן על המכשיר" כי זה זולל משאבים ולא נחוץ.
2. לוודא שהיא לא ממקור סיני, כי מדי פעם האפליקציות הללו הן נוזקות בעצמן.

Berbale

New member
תודה,עדיין לא מצליחה לפתור...

הורדתי הרבה תוכנות, אני ממש עם אפליקציות בסיסיות, ועדיין זה קופץ לי כל הזמן...
שום תוכנת אנטיווירוס לא מוצאת כלום.
ןזה לא רק פרסומות, זה כל מיני הודעות על מערכת עם וערוס וכו׳ (בשתי התמונות הנוספות שפירסמתי)...
משהו נוסף שלא מובן, כל אותן האפליקציות היו לי בפלאפון הקודם (גלקסי4) ולא היה שום בעיה... לא הוספתי שום אפליקציה חדשה...
&nbsp

konacowan1

New member
תמכרי את ה G4 לפני שיפול עליו הבאג

אני עם G4 והוא כבר חודש וחצי בתיקון בגלל הבאג הידוע שיש לו .. נצלי את זה שהוא בסדר ותחליפי אותו ..

למעלה