וירוס במסנג'ר

וירוס במסנג'ר

בוקר טוב לכולם ידוע לי שיש וירוס במסנג'ר אז ככה נפתרים ממנו: הולכים להתחל,בוחרים בעזרה ותמיכה בוחרים בשיחזור מערכת ואז מסמנים צור נקודת שיחזור ואז נותנים נקודת שיחזור לאותו יום שנכנס הוירוס רצוי לשעה מוקדמת בבוקר למשל:08\3\27 7:00 ואז בוחרים בצור המחשב יחזור לנקודה שלפני שהוירוס נכנס למסנג'ר ואז הוירוס יעלם עכשיו יש מצב שמי ששלח לכם את הוירוס המסן שלו ישלח שוב בשום אופן לא לאשר ישר לדחות את הקובץ שמופיע כקובץ תמונות מקווה שעזרתי בהצלחההההה מי שמסתבך יכול לפנות אליי ישירות בצאט לפרטי ולקבל עזרה אחד על אחד יום טוב לכולם בלי וירוסים

נוני2282

New member
דפנה זה קרה לי שלשום+ אתמול

כל 5 דקות המסן של דודו שדרן קרע נתן לי את הוירוס הזה וכל פעם לדחות אותו כל פעם זה בדיוק מה שהיה לי קובץ של תמנות אז לא ידעתי ואני לא מומוחה גדול במחשבים אז.. מחקתי את דודו שדרן קרוע מהמסן עכשיו באמת לא יחזור חחח אבל תודה בכל אופן אם זה יחזור אני יעשה כדבריך זה היה מעצבן כל שניה לדחות ולדחות אז סגרתי תמסן שלי ליומיים שלמים :( אוף כל מי שנמצא אצלי בצט ובאתר קליקות נמצא אצלי שם ואנימדבר איתם כל יום בטח יגידו לי לאן נעלמתי חח שיהיה לך בוקר טוב

מאמא שוב וירוס?

אמרתי לך תחליפי אנטי וירוס והטכנאי שלכם שם מעפן לא החליף לך עדיין ראוטר? ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לי אין וירוס במסנג'ר הכל תקין נורטון אינרנט סקיוריטי 2008 חזקקקקקקק!!!!! למי שיש בעיות עם וירוסים וכאלה שילך יקנה אנטי וירוס מקורי ולא חארטה מהאינטרנט &quot
בשביל הביטחון של המחשב שכם אני אומר את זה יש כאלו אנטי וירוסים שמחזיקים חודש חודשיים ואחרי זה בעצמם מכניסים לכם אנטי וירוס למחשב אז תחשבו טוב ולכו תשקיעו איזה 100-200 שקל על אנטי וירוס שלכם שלומי אפללו :)

למעלה