וירוסים

emega

New member
וירוסים

לאחרונה אני מקבל התקפה של המון וירוסים שמגיעים אלי בדואר אלקטרוני, ולא ידוע לי ממי הם נישלחו. מה קורה כאן? האם ספקי האינטרנט אינן מחזיקות בשרתי הדואר אנטי וירוס? האם כשנשלח קובץ המכיל וירוס הוא מגיע אל יעדו מבלי להעצר בשרת הדואר של הספק?

mmm

New member
הבעיה עם ספקים היא...

שהם מנסים, לרוב, לא לפגוע בפרטיות- דהיינו בזכויותיו, של המשתמש, ולכן הן לא מריצות אנטי וירוס, או מריצות אנטי וירוס במידה חלקית, ורק ללקוחות שמסכימים לזאת. הדרך הטובה ביותר שלך להתמודד עם הוירוסים, שהם לרוב klez- להוריד אנטי וירוס טוב- תוכל למצוא קישורים בפינת הקישורים, ורצוי גם להחליף תוכנת דואר אלקטרוני. לתוכנה אחרת כמו Eudora שנחשבת בטוחה יותר מאאוטלוק אקספרס.

emega

New member
ראשית תודה על התשובה אך מה זה

klez? סליחה שאינני מעודכן... לפחות האנטי וירוס שלי מעודכן... אגב את eudora אני לא מכיר בגירסה העדכנית ומה לעשות התרגלתי לאאוטלוק אקספרס...

uzi2

Active member
klez.h זה הוירוס הנפוץ ביותר כרגע.

ויותר מזה, הוא לאחרונה הפך להיות הוירוס הנפוץ ביותר בכל הזמנים. לגבי Outlook Express, מה שחשוב כדי לשמור על האבטחה שלה, זה לעדכן את האינטרנט אקספלורר לגירסה 5.01 ומעלה (יכול להיות גם 5.5 או 6.0), ואח"כ לעדכן את עדכוני האבטחה. אפשר לעשות זאת מתוך האתר של Windows Update שאמורה להיות לך במחשב האפשרות הזאת. חשוב לעדכן מהאתר הזה את כל מה שמוגדר כעדכונים קריטיים. עד כמה שזה עלול להשמע לך מוזר אבטחת ה- Outlook Express תלויה בעדכוני האבטחה לאינטרנט אקספלורר. רצוי גם להגדיר את אזור האבטחה שלה ל- Restricted zone, והשאר תלוי בגירסה של Outlook Express שיש לך. מדוע לא שמעת על ה- Klez? גם ג´ורג´ סמית שואל את השאלה הזאת: http://www.theregister.co.uk/content/55/25657.html

OmriEd

New member
אני יכול למצוא (בערך) מי שלח..

אני יכול למצוא לפעמים (ואני מדגיש לפעמים) מי שלח את האי מייל כי הכתובות שרשומות הם (כמובן) מזוייפות(ואת הקטע עם הזיוף אני יודע [בערך] לעשות) אז בקיצר אחרי ששכחתי לגמרי מה אני מנסה להגיד זה שאתה יכול למצוא את האנשים האלו ולפעמים אם אתה ממש בר מזל אתה יכול לדעת איפה הוא גר ו/או מספר טלפון :))) מה שאתה עושה אחרי זה זה כבר לא על הידיים שלי :)

uzi2

Active member
שוב. מי ששולח את הוירוס זה הוירוס.

למעלה