ויקרא שמו בישראל...

עדיקים

Active member
ויקרא שמו בישראל...

עומר אז אתמול בצהריים מלנו את בננו היקר והמתוק, לא להאמין אבל אני בכיתי הרבה הרבה יותר ממנו הוא כמעט ולא בכה המוהל אמר אחלה גבר
. בזמן הברית התפללתי על כל בנות הפורום להריונות תקינים בידיים מלאות. אתמול גם מצאתי זמן בבוקר לכתוב את סיפור הלידה הטובה שלו אז אני מצרפת אותו לכאן.

שלי34

New member
איזה שם מקסים!!!

עדיין לא קראתי את סיפור הלידה בחרתם שם מהמם!!!! אוהבת את השמות שמתחילים באות עין (:) ריגשת אותי עם הודעתך מאחלת לכם מזל טוב ענק ואת כל הטוב שיש!!! ואת נראית ממש נהדר!

טחג

New member
מזל טוב יקירתי!

כמה דמעות מיץ פטל! אני כ"כ מתרגשת ושמחה בשבילך. שתגדלו את עומר המתוק שלכם בטוב ובשמחה, יחד עם הגדולה-קטנה שלך!
ות

evemon

New member
שם מקסים

מזל טוב
שתדעו רק נחת מעומר החמוד!!!

שאליונת

New member
אויש בוב איזה שם מדהים../images/Emo9.gif

אצלנו הוא היה תפוס בערך חמש פעמים בשלושה חתכי רוחב דורי שונים מקיף מגדרי
ובשלל ההטיות האפשריות
(עומר עומרי ועמיר שלא קשור כל כך אבל דומה מדי) בכל מקרה אני אוהבת
ואת גיבורה איזה יופי שהיתה חוויה מתקנת ונשיקות לפילפילון

תמי ס

New member
איזה שם מקסים

מזל טוב, מזל טוב. אושר בריאות והנאה מהקטן/גדול הזה.

בשעה טובה../images/Emo70.gif

שמחה שאתם אחרי הברית. טרם קראתי את הסיפור, ומקווה שכל תפילותיך תתגשמנה לטובה!

happy

New member
כלכך מאושרת לקרוא

מזל טוב יקירתי. סיפור לידה מקסים. מאושרת שזכית בכזאת לידה נפלאה וטובה. השם שבחרתם מדהים. מאחלת לכם מעבר קל להורות לשניים. מזל טוב

מזל טוב מזל טוב מזל טוב

כל כך שמחה לקרוא אותך מאושרת בסיפור הלידה והברית. שמחה שעבר בשלום ואת אחרי עם אושר קטן בידים. שמחה שהלידה התנהלה כמו שרצית שמחה שהחלום הפך למציאות השם מקסים (טוב אני משוחדת) , תהנו מהגדולה והקטן עד בלי די

שלומית76

New member
שם נפלא!

ברור שאנחנו בוכות הרבה יותר מהם. אני זוכרת שלקחתי את שי וצעדתי בכיוון היציאה מהאולם, פשוט רציתי לברוח ... מזל טוב יקירתי!! שמחה כל כך שאת כבר אחרי הברית.

נעמולה

New member
לגבי השם אני משוחדת...

שמחה לשמוע על חווית לידה מתקנת. מאחלת לך פוסט קל ושפוי וחזרה מהירה לשיגרה והסתגלות לתפקידך החדש כאמא לשניים

נאשא

New member
מקסים מקסים מקסים

גם השם, גם סיפור הלידה ואני בטוחה שגם הבחור (גם ממך דורשת תמונה!). עדיקים, אחרי כל זה, תראי כמה יצא לך טוב! שמחה שאתם כבר משפחה עם 2 ילדים. זה כיף כל כך גדול. מאחלת לכם בריאות והרבה אושר יחד.

למעלה