ויקי

ויקי

לפי ויקפידיה: עונה 8 תתחיל ב9/4 אבל אני שמעתי אחרת-8/5 נחיה ונראה ריילי ימות!!!! ג'ודי תחזור לכמה פרקים כך גם קייט ואלכס ובן הול (מי זה??? בעלה של סטיבי???) Dustin Clare Riley Ward 2006 - 2008 50 Episodes Deceased ואלו השחקנים של העונה Reece Horner Nat 2003-2008 Basia A'Hern Rose Hall-Smith 2004-2008 Peter Hardy Phil Rakich 2006-2008 Martin Lynes Frank 2008 Rachael Coopes Ingrid Marr 2007-2008 Edwina Ritchard Jasmine McLeod Returns 2008 Confirmed Zoe Naylor Regan McLeod Returns April 2008 Confirmed Aaron Jeffery Alex Ryan Departs 2008 Confirmed Dustin Clare Riley Ward Departs April 2008 Confirmed Michala Banas Kate Manfredi Departs 2008 Confirmed John Schwarz Ben Hall Debuts 2008 Confirmed שבחים -סדרה ושחקנים Awards Logie Awards 2007: Won: Most Popular Actor - Aaron Jeffery Most Popular New Talent Male - Dustin Clare Nominated: Gold Logie - Most Popular Personality On Australian Television - Rachael Carpani Gold Logie - Most Popular Personality On Australian Television - Simmone Jade Mackinnon Most Popular Actress - Rachael Carpani Most Popular Actress - Simmone Jade Mackinnon Most Popular Australian Drama Series - McLeod's Daughters Most Popular New Talent Female - Michelle Langstone 2006: Nominated: Gold Logie - Most Popular Personality On Australian Television - Bridie Carter Most Popular Actor - Aaron Jeffery Most Popular Actress - Bridie Carter Most Popular Australian Drama Series - McLeod's Daughters Most Popular New Talent Male - Jonny Pasvolsky Most Outstanding Drama Series - McLeod's Daughters 2005: Won: Most Popular Australian Drama Series - McLeod's Daughters Nominated: Gold Logie - Most Popular Personality On Australian Television - Bridie Carter Most Popular Actor - Aaron Jeffery Most Popular Actress - Bridie Carter Most Popular New Talent Male - Dean O'Gorman 2004: Won: Most Popular Australian Drama Series - McLeod's Daughters Most Popular Actress - Lisa Chappell Most Popular Actor - Aaron Jeffery Most Popular Australian Program - McLeod's Daughters Nominated: Gold Logie - Most Popular Personality On Australian Television - Lisa Chappell Most Popular Actor - Myles Pollard Most Popular Actress - Bridie Carter Most Popular New Female Talent - Simmone Jade Mackinnon Most Outstanding Drama Series - McLeod's Daughters Most Outstanding Actress In A Drama Series - Bridie Carter 2003 Nominated: Most Popular Actor - Myles Pollard Most Popular Actress - Lisa Chappell Most Popular Actress - Bridie Carter Most Popular Australian Program - McLeod's Daughters Most Popular New Talent Male - Ben Mortley 2002 Won: Most Popular New Talent Female - Lisa Chappell Nominated: Most Popular Australian Program - McLeod's Daughters

לא יהיה שווה לראות את הסידרה

ריילי ימות, מה זה השטויות האלו? שוב קייט תאבד אהבה? וג'ודי איננה, אלכס איננו וסטיבי מנהלת נישואים מרחוק, מממ העיקר שהיא בהריון, חחח מצחיק, בא לי לפגוש את התסריטאי ואת הבמאי ופשוט למחוא להם כף על סידרה "מצויינת", איך הרסו סידרה טובה? איך?

ממש

טוב נו בגלל זה אין יותר עונות, כח לשחקנים כבר נמאס לשחק את אותן דמויות

אני לא מבינה למה הרסו את הסידרה

השחקנים מילא, אם העלילה היתה טובה אני בטוחה שלא היה מפריע לנו עלילה.

משהו קשה עובר על הכותבים

האמת, אם ננסה לנתח את העלילה.... התכונות הבולטות הן: - קנאה ילדותית מחרידה: טס שקנאה בסטיבי ובגלל זה סטיבי פוטרה, טס שקנאה ביחס אליו זוכה קלייר ולכן היתה נגד הארי וליז (כשקלייר היתה בהריון), כל מי שהיה "חדש" באזור נשלל בגלל קנאה, מג שקנאה בכל דבר הקשור לחווה ולג'ודי, אפילו היתה מתעמתת עם אמא של טס והאשימה את אמא של טס על שלא ידעה להשתלב, מי היא שתתערב בחיי נישואים של בני זוג?? אני הייתי מפטרת אותה...נישואי אלכס ופיונה היו שנואים על כולם בשל קנאתה של סטיבי, אבל אם נחשוב על זה היטב, איזה זכות היתה לסטיבי להתערב מלכתחילה??? להפריע לאלכס בערב החתונה ולבקש ממנו לבוא ולעזור בגז הכבשים? - שנאת זרים, כל מי שלא היה מה"בוש" היה אאוטסיידר, מעין שנאה בין אנשי הכפר לבין אנשי העיר - אמונות טפלות בטונות ושלא לדבר על רוחות וספורים הזויים מהעבר, שממש מדהים איך אפשר בכלל לצפות בכזו תת רמה. - סטיבי שדוחפת את האף ונדחפת לכל דבר שלא קשור אליה ומתנהגת בצטורה דוחה ביותר-שוכבת עם בחורים צעירים שמכירה בפב ולא יודעת את שמם, מהמרת על כספי החוה וגורמת כמעט לפשיטת רגל, גונבת בע"ח וכל העולה על רוחה והורסת זוגיות שיכלה להיות מדהימה בין פיונה לאלכס, ושלא לדבר על זה שזרקה את הבת שלה, נכשלה בנישואים וכו וכו וכו - טס, מלאה באמונות טפלות, קנאית בצורה מדאיגה. האמת, ניק וסאלי הכי מתאימים מבחינת הזוגיות וכך גם קלייר ואלכס. ויש עוד הרבה....

טס רגישה ואישה בסה"כ חלשה

שלא ידעה לעמוד על שלה ולענות לניק או לאמא שלו במקרים שהעליבו ופגעו בה וזה בהחלט מראה על חוסר באופי. קלייר אכן מתאימה לאלכס כי שניהם עקשנים ושניהם עומדים על שלהם ועצמאיים יותר מאשר שסטיבי די חסרת שיווי משקל, תמיד עשתה טעויות ווולגרית היתי אומרת .... ג'ודי - חזקה, בעלת אופי, חרוצה, לא פוחדת לנסות דברים, רצתה ליסוע לחו"ל עשתה זאת, רצתה להתחתן - כמעט עשתה זאת, רומנטיקנית ועוד ...

אני עכשיו קוראת מה שכתבתי? שמים לב שאני בעבוד

בעבודה , התכוונתי לומר וכנראה הבנתם אותי שאם העלילה היתה טובה לא היה משנה לנו השחקנים

לא מסכימה

עלילה טובה זה בהחלט חשוב. אין ספק בכך. אבל כשרואים סדרה כל-כך הרבה עונות ונקשרים לדמויות הווה אומר לשחקנים. אז שבעונה אחת כל השחקנים שהובלו את הסדרה נעלמים, זאת מכה קשה לסדרה, ובכלל לא פלא שהיא לא שרדה את המכה הזאת. יותר מזה, גם אם העלילה הייתה מדהימה משהו בקסם של הסדרה נשבר כשג'ודי, אלכס, דייב עזבו.

אני לא מסכימה איתך

כבר היינו בויכוח הזה, בכל אופן, הסדרה אבדה לאורך השנים מטובי שחקניה ובכל זאת הרייטינד שלה היה מאוד גבוה, כי היתה עלילה מעניינת. בעונה 7 לא היתה עלילה ולא היו שחקנים. אבל הכי גרוע זה שלא היתה עלילה, הסדרה היתה ריקה מתוכן, באמת מה זה השטות הזאת של הצגת ימי הביניים? בחיי חוה הנלחמים כל יום הקיום (עונות 1-3) פתאום יש זמן לשטויות האלה?? ורוחות ושדים ומלאכים ומה לא היה שם??ועונה 8 רק מבשרת רעות עד כה.

במיוחד הדמות של גרייס

באמת מפתיע שלאורך הסדרה בניית הדמויות הייתה אמינה ונכונה, וכבר מרגישים את עייפות החומר על גרייס מקלאוד. בפרק הראשון שראו אותה היא בכלל לא רצתה לבוא לדרוברס, כי יש לה עבודה טובה, שאותה היא יכולה לעזוב מתי שהיא רוצה לתחרויות. פרק אחר-כך היא באה באיזה תירוץ עלוב וממש לא משכנע. ובכלל לא אהבה את החווה. כמה פרקים אחר-כך פתאום החווה כל-כך חשובה לה, והיא נלחמת עליה כאילו אין מחר, מה לעזאזל??? הזוי לחלוטין. ובכלל אין המשכיות לתסריט. ועוד שמו אותה בתפקיד הראשי, ולמה? וכל העניין הזה עם העשבים השוטים, והבכי שלה שהיא לא יודעת לנהל חווה ומה רוצים ממנה, והלוואה מאשלי וכו' וכו' נמאסה לחלוטין!!! והחיוך של השחקנית עקום, וזה מעצבן אותי. בקיצור שפכתי פה לא מעט מילים וקיטורים על גרייס. הנחמה היחידה שלי שבעונה השמינית מחזירים את ג'ודי המקסימה ואת אלכס החתיך.

ואגב כמעט כל מה שאמרת על גרייס פה

די תומך במה שהג'ינג'ית אמרה, את דיברת על הדמות ועל איך העלילה הוציאה אותה מפגרת לחלוטין.

למעלה