ויקי והדמעות

• פותח הנושא pafe
  • פורסם בתאריך

pafe

New member
ויקי והדמעות

ויקי הבכינית . צריך ללמוד לנצח בתחריות כמו שצריך ולא ליבכות ולאמצי תירוצים מתומתמים ולכנס בתחת של השופים מתוך רחמים הם לא פסיכולוגים שלך אז בבקשה תפסיקי לקטררר ותתחילי לעבוד עם המדריך שלך זה לא היסרדותתתתת כאן . ברביה בכינית

MADMUAZEL

New member
את צודקת, אבל יכולת להשתמש בשפה יותר נקייה

ובאותה הזדמנות - לוודא שאין לך שגיאות כתיב צורמות. (או אולי את/ה בעצם "טרול" ולכן עשית זאת בכוונה, גם ייתכן, ואז ההצעות שלי לא רלוונטיות).

edens 114412

New member
דבר ראשון את תראי

שכל בת זוג בוכה כי זה מאוד מפתיע ותפסיקו כבר אם זה מה הבעיות שלכם עם וויקי ועודד תאמיני לי אם היית במקומה את היית בוכה אז תפסיקו להשמיץ את השם שלה ושל עודד וויקי היא רקדנית מעולה

edens 114412

New member
דבר ראשון את תראי

שכל בת זוג בוכה כי זה מאוד מפתיע ותפסיקו כבר אם זה מה הבעיות שלכם עם וויקי ועודד תאמיני לי אם היית במקומה את היית בוכה אז תפסיקו להשמיץ את השם שלה ושל עודד וויקי היא רקדנית מעולה

MADMUAZEL

New member
ויקי היא רקדנית מעולה ומורה לריקוד מעולה,

נכון שהיא עבדה עם עודד פז קשה, אבל צריך גם מזל ומה לעשות שהיא לא קיבלה את הסלבריטאי הכי רקדן בעולם... היה יותר מכובד ומתקבל על הדעת אם היא לא הייתה נסחפת אחרי ההתבכיינות של עודד, אלא מלמדת אותו גם לספוג ביקורת ומפנימה בעצמה שהציון משקף את ביצוע הסלבריטאי בעיקר ולא ביצוע הרקדנ/ית. בשביל לבחון את ביצועי הרקדנים המקצועיים יש תחרויות ומסגרות אחרות, בהן היא הוכיחה את עצמה יפה מאוד ועצם זה שהתקבלה כרקדנית מקצועית לתוכנית מוכיח זאת(טיפ בשבילה לעונות הבאות)

למה באמת ויקי בכתה...........................

בכל תוכנית - הרקדנים מקבלים בממוצע בין 6000- 10000 ש"ח [ תלוי בגודל הסלב - ובכמה ההפקה מעוניינת בו]. תכפילי את הסכום הזה ב4 תוכניות לחודש - ובמס' חודשי השתתפות - >יתקבל סכום לגמרי לא רע. [ וזה חוץ מעבודות הדוגמנות שלה]. כך ששווה לה ליבכות ( דימעות תנין) ולהשפיע באמצעותן על כמה צופים פוטנציאליים. זה הכל רק כלכלה נטו.

כנראה שעודד וויקי חסרים לכם

אחרת איך אפשר להסביר שגם אחרי שהלכו כפי שרציתם אתם ממשיכים לחפור עליהם עוד ועוד? תגידו מה שתגידו אין ספק שהם הרבה ענין ויזכרו אותם הרבה אחרי שישכחו את כל האחרים! עודד וויקי אוהבים אתכם!

MADMUAZEL

New member
בטח, כל עניין שנוי במחלוקת אנשים זוכרים

השאלה היא מה בדיוק זוכרים ובמקרה של עודד פז, אני מקווה בשבילו שאנשים יזכרו אותו מה"פיג'מות" ולא יזכרו את ביצועיו על הרחבה ב"רוקדים עם כוכבים".

טעית , אבל לא נורא

הכוונה הייתה לויקי פינקלשטיין. ולגבי הדחת עודד - זה אחד הרגעים המשמחים מבחינתי.

MADMUAZEL

New member
ויקי פינקלשטיין מכונה "ויקה" ולא "ויקי"

חוצמיזה מה זה משנה? שתיהן בכו... זה באמת הכעיס שויקה פינקלשטיין התבכיינה וכל הזמן משחקת אותה רגישה כדי שירחמו עליה ויצביעו לה וגם אני שמחתי שעודד פז יצא אבל הרגיז גם שויקי שופלצוב (שרקדה עם עודד) התבכיינה במשך העונה.

למעלה