ויקטור קרום

Artoo Detoo

New member
ויקטור קרום

שאלה - ידוע שויקטור קרום משחק בנבחרת בולגריה, אז למה הרבה אומרים שהוא רוסי? (לא בספרים, מעריצים). מה אתם חושבים שיהיה עם קרום? די בטוח שהוא יופיע בספר השביעי, אני חושב שרולינג יכולה לעשות אותו דמות מאוד מעניינת וללמוד עליו עוד, אני חושב שאולי הוא יעזור להארי או שהוא נהיה אוכל מוות. מה אתם חושבים?

meital f

New member
את מי מעניין ויקטור קרום

אנשים נרצחים פה מה עכשיו הוא קשור בכל זאת הוא בטח ימשיך לשחק בנבחרת קוודיץ' ולא ניראה לי שהוא רוסי הוא בטח בולגרי

mjlk

New member
../images/Emo118.gif

אולי חושבים שהוא רוסי בגלל שקוראים לו וויקטור. O___o

../images/Emo6.gif פורום 660... ../images/Emo3.gif

ויקטור קרום הוא בולגרי. השחקן שמשחק את ויקטור בסרט הרביעי הוא רוסי, השם שלו הוא סטנסלב משהו... פורום 660 ישמח לקבל את השרשור הזה...

פורום הסרט... ../images/Emo3.gif

160 - ה"פ - הספר. 660 - ה"פ - הסרט. 666 - ה"פ - חברתי [מיותר לדעתי...
]

juggernaut

New member
לפי דעתי

הפורום החברתי צריך להיות קומונה. רוב הפורומים פותחים קומונות חברתיות הפורום הזה הוא פשוט מהזמנים שלא היו עדין קומונות.

Artoo Detoo

New member
לפי מה שאני יודע השחקן בולגרי

אולי בגלל שהרבה חושבים שמתי שויקטור קרום דיבר אז המבטא שלו די דומה למבטא רוסי. שמתם לב שהוא בקושי דיבר בסרט? רק באוהל שהוא רצה שסקיטר תתחפף משם. אני חושב שאפשר לדבר פה על כל מה שקשור להארי פוטר, לא רק לספרים, אולי מישהו מסוכסך עם פורום הסרט או דברים דומים? זה כמו שכל מי שיש לו יום הולדת הולך להגיד את בפורום ימי הולדת וכל מי שחדש הולך להגיד את זה בפורום חדשים. שמתי לב שמדברים פה גם הרבה על הסרטים וזה לא מפריע לאף אחד.

ענבאך

New member
אולי בגלל איגור.../images/Emo6.gif

חוץ מזה, אולי הוא שחקן חוץ. לא נראה לי שהוא בולגרי משום מה, אבל רוסי גם לא, כי אם אני לא טועה יש לו איזה מבטא גרמני או משהו בסגנון.

2 Mיכל

New member
אבל במשחק של נבחרות../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לא יכולים להשתתף שחקני חוץ.

ToryMaster

New member
ככה זה בכדורגל

הגיוני שזה יהיה ככה גם בקווידיץ' אבל זה לא מחייב.

The Walrus

New member
הוא בולגרי (ספויילר)

והוא יופיע בשביעי. אחרי הספר הרביעי שאלו את רולינג בראיון "האם נפגוש שוב את ויקטור קרום?" והיא ענתה שכן, אבל עוד הרבה זמן. מכיוון שבחמישי ובשישי הוא לא הופיע, נשארה רק אפשרות אחץ...

למעלה