ויצו-נעמת וכד'

תכלת 2

New member
ויצו-נעמת וכד'

אני רואה שכולם ממליצים על גנים פרטיים. מה בנוגע לויצואים למינהם או מעונות של נעמת? למישהו יש המלצות?

ofirshani

New member
לא אוהבת

את ההמוניות 30 ילדים בכיתה כולם כאלה רכים וקטנים ,המטפלות החמוצות וכו\(לא עושה הככללה אבל זה מה שאני אישית ראיתי בחלק מהמקומות) יש לי הרבה חברות טובות שילדיהן שם אף פעם לא שמעתי משהו חיובי מהן.

ורדה 1

New member
המעונות של משרד העבודה חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות. היתרון הבולט הוא הפיקוח של משרד העבודה מבחינת תפריט, בטיחות המשחקים, תכנים וכו'. החסרון - כמות הילדים יחסית למטפלות. ויצו במגדל הלבנון (יקינטון) נחשב מומלץ, וכן מעון תאנה (שהוא חצי פרטי וחצי של העיריה) נחשבים מומלצים ביותר. הבן שלי היה במעון תאנה בשנה שעברה והיינו מאוד מרוצים. היתרון הגדול שם הוא שאת גם זוכה במחירי משרד העבודה, גם פיקוח של משרד העבודה, אבל כשיש שביתות במגזר הציבורי, שם עובדים (בניגוד לויצ"ו ונעמת).

טלגיל

New member
דווקא יש

טוב אז זה נכון שיש הרבה ילדים על מטפלת אחת אבל תלוי מי המטפלת. אני באופן אישי ממליצה על מעון אמונה במליבו. המטפלת של התינוקות [עדנה] הכי הכי!!! מעבר לזה המנהלת שם עושה מלאכתה נאמנה ומחזיקה את המעון בצורה מצויינת. הבת שלי שם כבר בשנתה השלישית ולמרות שהתחלתי שם כשגרתי באיזור נשארתי שם גם כשעברתי לשמשוני. מעון נוסף מצויין של ויצ"ו בשמשוני. מעון מטופח מאוד ולהורים יש המון דברים טובים להגיד על תפקוד המנהלת והמטפלות.

Lela

New member
ןיצ"ו במגדל הלבנון- מעולה!

הבת שלי בת שנתיים וחצי והיא בכיתת הבוגרים שם. מטפלות מעולות, מנהלת מדהימה... יופי של גן.-ממליצה! הבת שלי היתה עד גיל שנתיים במשפחתון מדהים, ובשנה זו עברה למסגרת גדולה של מעון.

השולצים

New member
הבת שלי במעון של נעמת בקיפודן

ואני מאד מרוצה גם מהצוות, גם מהתכנים, המנהלת מקסימה ובכלל הילדה פורחת שם וזה הכי חשוב. היא נמצאת במעון מגיל שנה ו-3 חודשים.

למעלה