ויפאסנה

yatsek bar aba

New member
ויפאסנה

שלום לכולם, רציתי לחלוק איתכם מניסיוני בתרגול ויפאסנה, כפי שמלמד ס.נ.גואינקה. הקורס אכן קשה ואינטנסיבי, אך שווה כל מאמץ. הקורס ניתן בחינם, כאשר כל מי שטורח בארגונו עושה זאת בהתנדבות מלאה, בכדי לתרום לאושרם של אחרים. קראתי כאן כל מידי דעות על הקורס (בדרך כלל של אנשים שלא עשו את הקורס). למי שרוצה להתרשם בעצמו ממקור ראשון מומלץ לעיין באתר הרשמי של העמותה בישראל www.il.dhamma.org. הרבה מטא יגאל

drall

New member
יאצק היקר

בזמן האחרון נוכחתי ביתרון של הקורס של גוואנקה בשבילי באופן ספציפי ולא בשביל אף אחד אחר, כמובן. כל זה מכיוון שהיום אם אני נכנס לויפאסנה אני יכול לצאת ממנה אחרי שבע שעות אם אף אחד לא מפריע לי. ולכן באמת עדיף כבר לעשות את זה אצל גוואנקה ואפילו לאכול בחינם. מה שכן הייתי מבקש ממך , לחלוק את ניסיונך בפועל ממש ולא להפנות אותנו לאי אלו אתרי אינטרנט פרהיסטוריים , שלי באופן אישי , כבר היו לזרא. בתודה רבה דרול

../images/Emo13.gif

גם אני בענייני הויפאסנה כרגע, אני אשמח לאיזה דיון הגון בנושא, אבל גואנקה לא ממליץ... האם הומאופטיה וויפאסנה הולכות יחד? על פי גואינקה? תמר

drall

New member
הגדלת לשאול

אני גם לא יודע עם גוואנקה עצמו מסוגל להכניס רגל לאמבט כזה רותח. זה תלוי באיזו אסכולה בודהיסטית הוא מעדיף להתלות. על פניו , אני משער כי גוואנקה אינו פוסל ואינו עשוי לפסול את העיסוק בהומאופטיה כפי שאינו פוסל עיסוק בעריכת דין או בחינוך מיוחד. אין בהומאופטיה שימוש אגרסבי באנרגיות שחולפות באדם. האנרגיות הללו הן בעיקר מה שמטריד את גוונקה, למיטב הכרתי. דרול

../images/Emo13.gif

גם אני בענייני הויפאסנה כרגע, אני אשמח לאיזה דיון הגון בנושא, אבל גואנקה לא ממליץ... האם הומאופטיה וויפאסנה הולכות יחד? על פי גואינקה?

למעלה