ויסטריה

י ע ל י ם

New member
ויסטריה

הייתי רוצה לשים אותה שתטפס לי בכניסה לבית. פונה מזרחה, מעט שמש (אולי שעות ספורות בבוקר). קיר אבנים, האם היא צריכה תמיכה או מטפסת לבד? האם התנאים יתאימו? יש המלצה אחרת? תודה.

טסונמי1

New member
ויסטריה זקוקה לתמיכה או קשירה

בשלב הראשון -היא לא תיפרח במלא יכולתה במיספר שעות שמש של בוקר ויסטריה היא מאוד אגרסיבית אים היא לא ניגזמת נכון גוזמים ויסטריה כמו גפן

Michelle1

New member
../images/Emo124.gifטסונמי../images/Emo53.gif

איך גוזמים גפן? זותומרת איך לגזום את הויסטריה? מתי? כמה? גמלי יש אחת, חורף ראשון אצלי למרות שקניתי די בוגרת. מה לעשות לה?

ויסטריה

לא מומלץ לשתול ויסטריה במקום שאין בו שמש מלאה. אני ממליץ לך לחשוב על מנדוילה צהובה. עוד פרטים על הוויסטריה בלינק המצורף. בהצלחה. נתן שלווה 4 גננים

טסונמי1

New member
בוקר טוב- ויסטריה

גוזמים אותה בחורף-כשהיא בשלכת בוחרים ענף מרכזי [או שתיים]-ואת הצימוח הצעיר גוזמים עד גובה 2 עיניים בתצלום ענף צעיר

טסונמי1

New member
ויסטריה ניתנת לשתילה גם באמצע

מידשאה או כבסיס לפרגולה ללא בנית פרגולה מאחר ואים השנים הגזע המרכזי הופך למעוצה זו הצורה המרשימה ביותר של עיצוב ויסטריה

shlumbergera

New member
כמה שאני לא סובלת "מעוצבי גזע"-הדבר

הזה נראה יפה ומרשים. אבל עושה רושם שהוא בנוי מ-3 גזעים שונים. ויחד עם זאת, הפריחה כלכך קצרה - לפחות כאן בארץ, אז אולי לזרוק עליו איזה מטפס/ים שפורחים כל הקיץ? יווצר רושם הרבה יותר יפה כמעט לאורך כל השנה.

טסונמי1

New member
אים השנים הויסטריה מוציאה

ספיח רב בגינה-וללא טיפול נכון היא מסוגלת להגיע למרחקים עצומים אצלי ביגלל הזנחה הגיעה מיזמן לשכנים צמח מאוד שתלטן חונק כל דבר שעומד בדרכו אלה היו 5 דקות על ויסטריה- בוקר טוב נ.ב בדרך לחיפוש תצלומי ויסטריה פגשתי אותו-חמודדדדדדדד [חפרפרת]

Michelle1

New member
../images/Emo45.gifתודה

גזום אגזום

למעלה