ויסטה

papliko

New member
ויסטה

כל פעם שאני פותח דואר של הוטמייל מופיע לי חלון של הזהרת ביטחון מה ניתן לעשות כדי לבטל את זה דבר נוסף וחשוב - משום מה אני לא מצליחה לפתוח את המסנגר, ניסיתי לעשות FIX אבל הוא נתקע במשהו שקשור ל- PORT ואין לי מושג מה לעשות עם זה בבקשה עזרה
, תודה אגב ניסיתי להתקין את XP ולמחוק את הויסטה אך ללא הצלחה המחשב לא מקבל את ה- XP אשמח לקבל גם על זה תשובה

bar666xp

New member
מערכת הפעלה שאל גם בפורום חלונות/WINDOWS

אגב מסינג'ר באיכסטה היתה לי גם בעיה אותו בעבר הפיתרון שעבד בסופו של דבר בצורה היעילה ביותר... הסרת המסינג'ר הורדה מחדש מאתר MSN והתקנתו מחדש... {לתשומת לב הFIREWALL עשוי להקפיץ מחדש את השאלה אם לפתוח את הפורט לMSN מסינג'ר מין הסתם ללחות UNBLOK}. לגבי התקנת XP.. פרט מה היתה הבעיה {אני מאמין שלא התקנת את הדרייבר לSATA אבל זה ניחוש}... לחילופין אפשר לשנות הגדרה בBIOS של הSATA לנוח/COMFTERBLE.

papliko

New member
vista?????

הי תודה על התשובות אך הפעולה של הסרה של ה- MSN בוצעה מספר פעמיים אך ללא הועיל כל הזמן נותן תגובה של error code : 80048820 extended error code 80048412 and if i'm repair: your firewall mey be blocking windows msn so how i'm unblocking the firwall thanks

bar666xp

New member
אוי הסבר ארוך...

קח לינק להסבר באנגלית אבל אאל"ט מלווה בתמונות וכו'... יש שם הסברים להמון קודי שגיעה אגב. http://www.computerperformance.co.uk/Logon/code/code_80048820.htm אגב החלק הכי דבילי שלפעמים זה באמת סתם שעון לא מכוון {רק MS למי איכפת שהשעון לא מכוון?! (עומד לא על המדינה הנכונה)} אגב זה קרה לך בגירסת 8.1 של LIVE מסינג'ר?! אאל"ט זה היה קורה ב8.0 וכבר לא קורה ב8.1.

papliko

New member
vista

תודה רבה על העזרה אך לא להאמין זה עזר שיניתי את השעה וה- MSN עבד אבל קרא משהו נוסף לאחר שינוי השעה הייתי צריך ( לפי בקשת מערכת ה- WIN ) לאקטב את ה- WIN שגם לקח ממני אנרגיה מיותרת בכל אופן הכל טוב ותודה על העזרה אגב יש לי את הגירסה של 8.1 ...

bar666xp

New member
MS אנכנו כאן כדי לאמלל אותך חחח

תופעות מוזרות ביותר ללא הסבר לוגי בשיייייייייייייייט 99.9% מגיע מבית MS חחח

למעלה