ויסטה,תמיכה בעברית

קסאם פה

New member
ויסטה,תמיכה בעברית

לאחר שנברתי במנועי החיפוש ולאחר עיון במס' דעות,רציתי לדעת האם מישהו באופן אישי או יודע הכיצד לשנות את השפה בויסטה פרמיום מאנגלית לעברית. אם כן,הכיצד והאם אפשר תמיכה קלה דרך המקלדת. קסאם.

eliel11

New member
יש שתי דברים

1 - לכתוב בעברית: START --> CONTROL PANEL -->REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS ---> KEYBOARDS AND LANGUAGES ---> CHANGE KEYBOARDS ---> ADD ואז אתה פשוט מוסיף HEBREW 2 - שכל המערכת תהיה בעברית ובשביל זה צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אני מנחש שלא קיבלת דיסק התקנה אז אם לא ביקשת שהמ"ה תהיה בעברית תצטרך לפנות ליבואן ועל זה אי מניח לוקחים כסף... זה אומר אבל למחוק את כל הכונן הקשיח שלך.

יאיר B

New member
אני לא חושב שניתן לשנות את השפה אחרי

ההתקנה (בביסיק שלי שהגיע עם עברית-אנגלית-הונגרית ?! היה אפשר לבחור בארטיבציה שלה איזו שפה תהיה המערכת ולא ניתן לשנות את השפה אחרי האישור). מצד שני, אולי MS הוציאו איזה MUI כמו שהיה לחלונות XP (אבל שם זה עבד רק עם הפרו, יכול להיות שבויסטה זה יעבוד רק עם הביזנס או האולטימייט שהם הגרסאות המתקדמות יותר, הביסיק והפרימיום הם גרסאות ביתיות שנחשבות לפחות מבחינת MS).

sb21

New member
אתה צריך Language Interface Pack heb

אתה יכול להוריד את החבילה הזאת ישירות דרך ווינדאוס אפדייט.

kobi 23

New member
מיקרוסופט מאשפרים להוריד בחינם ?

לא נראה לי,מקס' אפשר להשיג דרך התוכנות הרלוונטיות

sb21

New member
בהחלט,למי שקנה רשיוןEnterprise\Ultimate

Install a display language שים לב לNote בסוף העמוד

kobi 23

New member
השאלה היא

מי קונה את הגירסאות הללו ? גם גרועות וגם במחיר שערוריתי.

קסאם פה

New member
כנראה שאני לא מוצא,

רשמתי Language Interface Pack heb vista בשורת החיפוש windows update ולא מצאתי משהו שיתאים. אודה לך אם תפנה אותי ללינק הנכון והדרכה קצרה. תודה, קסאם.

sb21

New member
אוקיי, הורד והתקן את הקובץ הבא...

Hebrew language pack לאחר שההתקנה תושלם, תוכל לשנות את השפה כך.

קסאם פה

New member
כיצד מבצעים שיחזור במקרה ואצטרך(בויסטה)

למעלה