ויסטה ואופיס

sapir_y1

New member
ויסטה ואופיס

בשעה טובה קניתי לפטופ HP PAVILION DV 9000 שיש בו כבר מערכת הפעלה ויסטה. הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להפעיל את האופיס הוא מבקש ממני סיסמה. לא קיבלתי דיסק גם למערכת ההפעלה והקוד היה מאחורי המחשב אבל אין לי מושג מה לעשות עם הקוד של אופיס. אגב, קניתי את המחשב בארה"ב כך שיש לי קצת בעיה ליצור קשר עם הספק...מה עושים? תודה מראש, עידן

bar666xp

New member
לא הבנתי מה הבעיה לצור קשר אם HP ארה"ב?

בהנחה כי המחשב הוזמן עם האופיס מותקן מראש ו/או דרך HP. http://welcome.hp.com/country/us/en/contact_us.html או שאולי לא הבנתי את השאלה. איזו סיסמה? בדיוק מבקש ממך האופיס? אולי הוא מבקש סיריאלי? כלומר הוא לא מותקן כלל אלה יש גירסה להתקנה? בקיצור פרט כמה שאפשר כמובן לא לרשום כאן את הקוד עצמו.

kobi 23

New member
יכול להיות

שזו גירסת התנסות ועבר הזמן שלה ? גם אני קיבלתי ויסטה עם אופיס 2007 להתנסות.זה היה לשבועיים או חודש. אני לא כ"כ זוכר מפני שבדיוק למחרת הרכישה העפתי את הויזטה המז$%^% הזו יחד עם האופיס. תתקין 2003,אחת הגירסאות הטובות של אופיס

sapir_y1

New member
בדקתי, זו אכן גירסת ניסיון ../images/Emo13.gif

פאק כבר אמרתי? תודה לכם אנשים טובים!

kobi 23

New member
מגיע אינגרלי בתוספת תשלום כמובן

מיקרוספט לא פרייארים של אף אחד,בשביל "להנות" מהמוצרים שלהם יש לשלם....1000 ש"ח מינ'.

bar666xp

New member
תכפיל ת'מרחאות ""להנות"" ../images/Emo8.gif

ניזכרתי שוב בסירטון הזה אוי איפה זה.. טוב נו התפרסם בפורום מתי אתמול שילשום? הסירטון עם הWINDOWS CE, ME , NT = CEMENT.

למעלה