וינס יאנג - טיפש כמו נעל?

roei90210

New member
וינס יאנג - טיפש כמו נעל?

יצא לי להיכנס לכל מיני אתרי שמועות ופורומים ולגלות שיש שמועה שוינס יאנג הוציא 6 במבחן IQ שעורכים בקומביין. רק לידע כללי, הציון הממוצע לק"ב במבחן הזה הוא 24.. אגב, אחד הגבוהים איי פעם היה דרו הנסון, עם 42. שמעתם על זה משהו? אם זה נכון, כמה זה יגרום לו ליפול בדראפט?

Reshefgarcia

New member
אם היתה לי האופציה

לבחור בין טיפש כמו נעל עם חוזה של 4 שנים ו 60 מיליון,לבין דרו הנסון... נחש במי הייתי בוחר???

DAnalyst

New member
Wonderlic IQ test

למי שרוצה לבדוק כמה קשות השאלות ומה הניקוד שאתם הייתם יכולים להוציא - 15 שאלות לדוגמא יש כאן - http://espn.go.com/page2/s/closer/020228test.html תחלקו את מס' התשובות הנכונות שלכם ב-15 ותכפילו ב-50, וזה בערך הציון שלכם. מי שהעיף בזה מבט יודע שאם זה נכון (דגש על האם) ווינס הוציא 6 מתוך 50, הוא טיפש יותר מנעל. וזה יפגע בו בענק כי זה מראה אחד משניים - או שאין לו חשיבה זריזה, תפיסה צורנית, ויכולת תפקוד תחת לחץ, או לחילופין שהוא ממש אבל ממש מטומטם. כך או כך זה לא יעבור לו בשקט. אם אני בעלים של קבוצה אני מנצל את תקופת הראיונות בשביל לבחון אותו אצלי שוב, רק בשביל להיות בטוח.

geviaz

New member
כנראה שזה 16 (בנסיון שני)

זה ממש ממש גרוע (השאלות הן ברמה של- "קלסר עולה 13 סנט. כמה עולים 3 קלסרים?") קולין קאוהרד דיבר על זה בתוכנית שלו ב ESPNradio הQB-ים היחידים אם ציונים באזור הזה שהצליחו הם מקנאב ומארינו. השאר (מניניגים, בריידי, פאלמר) יצאו בסביבות ה30. תוסיף לזה את העובדה שהוא היה זורק רק בשוטגאן, מהצד, מאחורי קו חזק, סירב לזרוק בקומביין, והכי חשוב- מאמנים אומרים שהוא תיפקד הכי טוב כשלא התערבו לו במשחק וסימני השאלה מתחילים לעלות. זה לא אומר כלום אבל כמו שקולין אמר- הבדיקות לפני הדראפט זה כמו דייטים והחוזה הוא כמו חתונה. אם מגלים בדייט משהו שמטריד אותך הסיכוי שתגיעו לחתונה קטן. כמו הרבה QB לפניו הוא צריך להתרגל לעובדה שהוא כבר לא בחממה של הקולג', פה לא סולחים ושוכחים בקלות. Wellcome to the big game!!!

DAnalyst

New member
אני לא יודע מה יותר מביך

לקבל 6 מ-50 במבחן, או לעשות אותו פעם שניה בשביל להראות שאתה לא טיפש... ולקבל 16! וזה כשאתה כבר מכיר את השאלות!! ורק בשביל לתת מושג כללי - המבחן ניתן באמריקה לכל מיני אנשים, לא רק לשחקנים, ו-16 זה הציון הממוצע של עובד מחסן... מה שאומר שבממוצע עובדי המחסנים באמריקה יותר חכמים מתלמיד הקולג' הזה... כי הם היו צריכים רק ניסיון אחד! ואם כבר מדברים על דברים מטופשים להפליא - ב- SPORTSCENTER אמרו שהסיבה שהוא לא הגיע מוכן למבחן היא שלא היה לו זמן לזה מאז הרוז-בול. אני לא חושב שיש צורך להוסיף.

dubidu11

New member
טיפש כמו נעל

חשבתי מבחן קשה מה זה השאלות הקלות האלו ????

roei90210

New member
מהצד השני של המטבע

אתה יותר טיפש מדרו הנסון
מצטער רשף, הרמת לי. לא יכולתי שלא להנחית..

ESPN

New member
אין מצב שרשף יותר טיפש מהנסון

רשף לא ויתר על קריירת NFL משגשגת בפוטנציאל, בשביל לשחק ביינקיז
! אם זאת לא טיפשות אז אני לא יודעת טיפשות מהי. GO SOX
!!!

Reshefgarcia

New member
אפילו יותר מזה...

בשביל "הזדמנות" לשחק ביאנקיז... ברוסטר הראשי שלהם הוא לא עשה כלום,חוץ מלחמם ספסל

ESPN

New member
לא שזה משנה משהו בנוגע לטיפשות שלו

סתם ליתר דיוק, הוא עשה תשעה At Bats : HIT אחד ושלושה סטרייק אאוטס. אז כנראה שהוא גם טיפש וגם לא משהו כשחקן בייסבול.

Yo-man

New member
הוצאתי 12 מ-15

אם אני מכפיל וכו' זה נותן לי 40. אחת השאלות פשוט לא היה לי כח לחשב אחוזים אבל הדרך היתה ברורה, חוץ מזה טעיתי בשאלה של הדפסת הדפים והשוואת השמות מימין עם אלו משמאל (זה היה הכי מעליב
)

lambdeus

New member
אני הוצאתי 40

אחת השאלות טעיתי ושתיים בגלל הגבלת הזמן דילגתי עליהם כי הן היו כתובות ארוך מדיי ולקרוא אותם היה בזבוז זמן. ועשיתי אותם תוך כדי צפייה ב"משחק מכור".

RoyBehar

New member
גם אני 13 מ 15

זה יוצא 43.3333333333 וואו, צריך להיות ממש טיפש בשביל להוציא 6... יש להם הגבלת זמן? לי לקח בערך חצי דקה לשאלות המסובכות יותר, ואיזה עשר שניות לקשות, אבל אולי אחרי כמה מכות בראש הוא עובד יותר לאט אצל וינס...

RoyBehar

New member
אה, ראיתי עכשיו שיש הגבלה של 5 דקות

טוב, לא הסתכלתי על השעון כל שניה, אבל זה לא היה יותר מחמש דקות בטוח.

ofribecker

New member
זה כמו שאני לפעמים נוהג לומר

אני הרבה פעמים משוויץ שניצחתי בחיי את גארי קספארוב ואת ג'ון מקנרו. את קספרוב בטניס ואת מקנרו בשחמט.

DAnalyst

New member
הרבה השפעות

כנראה שלא יהיו לזה, חוץ מאולי בחוזה שהוא יקבל, היות לא נראה שיש לטנסי רצון ללכת בכיוון אחר, וזאת בעיקר בגלל ההכרות האישית של אנשים בארגון עם וינס. השאלה המעניינת היא מה יקרה לו אם הג'טס יעשו את הטרייד הצפוי למקום הראשון וייקחו את ליינארט, כי NO צריכים QB, אין מה לעשות, והם עלולים להישאר עם בחירה לא פשוטה בין וינס יאנג לג'יי קאטלר.

למעלה