וינס ותמר

גסטרו

New member
וינס ותמר

שמעתי כה רבות ורק טובות שפחדתי להתאכזב .לא התאכזבתי אבל גם לא נפלתי מהכסא (כמעט ונפלתי ומזל שהחלפתיו ) ומעשה שהיה - הקומה השניה- קומת הלא מעשנים דוקא נעימה , בשעת צהרים היתה מוארת ומאווררת , אבל...חברינו חיכו לנו ישובים על כסאות עץ מתקפלים ואילו היו הכסאות שחיכו לנו , ללא היסוס החלפתי את המתקפל שלי בכסא רטרו אמיתי (לדודה שלי היה כזה במטבח לפני 30 שנה ) בחיפוי פלסטיק אבל יציב, משולחן השכן, ויפה שעשיתי היות והארוחה נמשכה כשעתים ומחצה . ולאוכל- התפריט כתוב בגיר על לוח גדול, המלצרית עברה מנה מנה והסבירה ממה עשוי הואף עזרה בבחירה. יפה . מחירי הראשונות 40-47 ועיקריות 47 לפסטות עד 105 לסטייק פילה, מנת מוסר סביב ה 70 . ומה אכלנו ? בודינו פרמזן (48 שח) סופלה גבינה עם פטריות מטוגנות מעל - ציון 9 טורטליני מרווה (40 ) נלקח כמנה עיקרית עי בן זוגי שנתן לו ציון 6 , חברתנו לקחה כמנה ראשונ הונתנה ציון 8. לצין מנה קטנה מאד . מרק זנב שור (45 ) צלחת רחבה עם נזיד סמיך וחורפי להפליא , לדעתי יכול להספיק כמנה עיקירת ציון 9. מרק דלעת וסרטנים (47) הבחירה שלי- צלחת עמוקה עם המון מרק שהיה טעים אך מהר נמאס , עדיף היה לתת צלחת קטנה יותר ולתמחר נמוך יותר , ציון 7.5 שכחתי שרק לאחר שהוזמנו המנות קבלנו קרש עם לחם שקרומו היה אמנם שרוף אך היה טעים ושונה מהרגיל וצלחת אנטיפסטי שכללה פרוסות חציל אפוי עם שום מעל, קוביות סלק, סלט גזר חריף, זיתים , חצי ראש שום אפוי וסלט כרוב. המנות הראשונות הגיעו לפני שהספקנו להנות ממש מהאנטיפסטי . לאחר המתנה נאותה הגיעו העיקריות סלצ'יצה עם אורז (74) נקניקיה שמנמנה עם צלוחית חרדל ואורז שהיה טוב מאד ציון 7.5 שתי פרוסות בשר שייטל עם פירה (82 ) ציון 8 והמנה שלי פילה בקר ברוטב יין אדום ופטריות עם פירה (105) מנה שנראתה נהדר אבל משהוא בבשר לא היה מוצלח, מחצית הסטייק הועבר לזה לקח מנה ראשונה שניה כעיקרית - בקשתי מדיום אבל היו חלקים שהיו רוטטים- לא ממש RARE אבל לא אכיל , המחצית שלי היתה מוצלחת יותר . הפירה והרוטב היו מצוינים . ציון 7.5 קינוח- הפעם שיחקנו אותה - חלקנו את גלידת הבית בשלושה טעמים- קפה, שוקולד, תמרים וקוניאק (18 ) הגלידה היתה מושלמת החברים לקחנו אי צף באמרטו שהיה ככה וכדורי שוקולד בציפוי פיסטוק- טעמתי ואהבתי . מים קבלנו בקנקן פעם עם קרח ופעם בלי . המילוי היה לבקשתנו ולא יזום . ולסכום- היה טעים אבל לא היתה אף מנה שבגללה נרצה לחזור פרט לגלידה ואותה ניתן לאכול על הבר (בררתי ) . 300 כולל שרות ואספרסו אחד- עבורנו , 425 כולל שני אפריטיפים ושני משקאות קלים ושרות עבורם. החברה כמובן היתה משובחת - חינם.

ו שתי

New member
מדיווח ישיר

הבנתי שאכן סוכם כבינוני לתפארת ויקר. ובחברה הנפלאה תנוחמו.

גסטרו

New member
יקר לא כל כך - סביר דווקא אבל

מבחינת התפעמות מהאוכל בינוני. אגב, חברים שהמליצו מאד, הופתעו מהדיווח שלי ובקשו שאתן צ'אנס נוסף וכנראה אעשה זאת בחברתם (הצדיק שלי כבר לא יחזור לשם ) ו.

ננה f

New member
על אילו מנות החברים המליצו?../images/Emo13.gif

האם אלה המנות שאתם לקחתם?

למעלה