וינה דל מאר אני לא יודעת אם ראיתם את התמונות האלה.... אם תרצו עוד אני אצלם!
E ERonny New member 3/7/03 #1 וינה דל מאר../images/Emo12.gif אני לא יודעת אם ראיתם את התמונות האלה.... אם תרצו עוד אני אצלם!
N niravital New member 3/7/03 #4 רוצים! רוצים!! ../images/Emo8.gif תשימי כמה תמונות שאת יכולה פליז וגם אם יש לך קישור לסרטון זה יהיה מעולה
רוצים! רוצים!! ../images/Emo8.gif תשימי כמה תמונות שאת יכולה פליז וגם אם יש לך קישור לסרטון זה יהיה מעולה
E ERonny New member 3/7/03 #6 אמממממממ../images/Emo12.gif אני מאוד רוצה לעלות לאתר שלי ולכולכם אבל.. הוא שוקל 80 מגה ואין לי לאן לעלות
אמממממממ../images/Emo12.gif אני מאוד רוצה לעלות לאתר שלי ולכולכם אבל.. הוא שוקל 80 מגה ואין לי לאן לעלות
N niravital New member 3/7/03 #7 רק שמונים מגה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חחחחחח, סתם סתם חבל, אבל אולי אפשר לערוך ממנו חלקים או לפזר את זה למספר סרטונים
רק שמונים מגה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חחחחחח, סתם סתם חבל, אבל אולי אפשר לערוך ממנו חלקים או לפזר את זה למספר סרטונים
E ERonny New member 3/7/03 #8 אני לא הצלחתי אבל....../images/Emo12.gif אני יודעת שבכל פורום בתפוז יש שרת קבצים...אולי תסכימו לתת לי לעלות כאן...
אני לא הצלחתי אבל....../images/Emo12.gif אני יודעת שבכל פורום בתפוז יש שרת קבצים...אולי תסכימו לתת לי לעלות כאן...
T Tustus New member 3/7/03 #21 תודהה../images/Emo70.gif ו...../images/Emo36.gif כל שיר לוקח לך 80 מגה או כל ההופעה ואיזה שיר היא שרה בתמונות האלה
תודהה../images/Emo70.gif ו...../images/Emo36.gif כל שיר לוקח לך 80 מגה או כל ההופעה ואיזה שיר היא שרה בתמונות האלה