awareness3
New member
וינה בהחלט אפשרית!
חזרתי הבוקר מחופשה בוינה הקפואה, אך לצערי לא מושלגת עדיין (למרות שבבוקר האחרון, כמעשה של חסד ירד מעט שלג שהלבין את הגינה בכדי שאוכל להצטלם ולהתענג
)
פעם ראשונה שאני נוסעת לחו"ל כטבעונית, ומכיוון שהייתי באירופה פעמים רבות, חששתי שלא אוכל לאכול כלום עקב שילובי הגבנ"צ, נקניק, גבנ"צ ונקניק...
אז החלטתי לרדת לרמת צמחונות למשך הטיול, בכדי להפחית את הסטרס (אני רעבה = אדם מסוכן לציבור...)
אבל, הפתעה
ישנו במלון ליד ארמון שונברון ובארוחת הבוקר (באוסטריה!!!) היו קערות גדולות של:
עגבניות שרי
מלפפונים
פלפלים בשלושה צבעים
קשיו
אגוזי מלך
זרעי דלעת
צימוקים
פירות חתוכים מדהימים
לחם מעולה
מרגרינה
מבחר ריבות
מה אדם צריך יותר?
בעיר, במסעדות, יכולתי לאכול טבעוני לגמרי בכל הסושיות - קערת אורז, אטריות שעועית וירקות מוקפצים
סלט תפוחי האדמה האוסטרי המעולה שעשוי מתפוחי אדמה, בצל וחומץ (ללא מיונז)
או צמחוני טעים ביותר בכל מסעדה שנכנסנו (בהנחה שגם מנות של ירק מבושל ומרקי ירקות עדיין מכילים חמאה)
זהו, עכשיו לנוח מהחופש!
חזרתי הבוקר מחופשה בוינה הקפואה, אך לצערי לא מושלגת עדיין (למרות שבבוקר האחרון, כמעשה של חסד ירד מעט שלג שהלבין את הגינה בכדי שאוכל להצטלם ולהתענג
פעם ראשונה שאני נוסעת לחו"ל כטבעונית, ומכיוון שהייתי באירופה פעמים רבות, חששתי שלא אוכל לאכול כלום עקב שילובי הגבנ"צ, נקניק, גבנ"צ ונקניק...
אז החלטתי לרדת לרמת צמחונות למשך הטיול, בכדי להפחית את הסטרס (אני רעבה = אדם מסוכן לציבור...)
אבל, הפתעה
ישנו במלון ליד ארמון שונברון ובארוחת הבוקר (באוסטריה!!!) היו קערות גדולות של:
עגבניות שרי
מלפפונים
פלפלים בשלושה צבעים
קשיו
אגוזי מלך
זרעי דלעת
צימוקים
פירות חתוכים מדהימים
לחם מעולה
מרגרינה
מבחר ריבות
מה אדם צריך יותר?
בעיר, במסעדות, יכולתי לאכול טבעוני לגמרי בכל הסושיות - קערת אורז, אטריות שעועית וירקות מוקפצים
סלט תפוחי האדמה האוסטרי המעולה שעשוי מתפוחי אדמה, בצל וחומץ (ללא מיונז)
או צמחוני טעים ביותר בכל מסעדה שנכנסנו (בהנחה שגם מנות של ירק מבושל ומרקי ירקות עדיין מכילים חמאה)
זהו, עכשיו לנוח מהחופש!