וינגפו, אני חדשה פה!

yiffah

New member
וינגפו, אני חדשה פה!

מצטערת שאני בורה... אני כמעט לא קראתי אקסמן, רק קצת בטלוויזיה... אתם יכולים להסביר לי מה בדיוק קורה שם, כי לא הבנתי...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיי! ברוכה הבאה!

תראי אין ממש דרך להסביר מה קורה באקסמן אבל הרעיון הגדול מאחורי הסידרה זה שחלק מבני האדם התפתחו גנטית ונהפכו למוטציות, עכשיו בגלל שהם שונים ולהם יש כוחות "מפחידים" הרבה אנשים שונאים אותם ונהייו משהו כמו אנטישמים אבל נגד מוטציות וכמות קבוצות שמנסות להרוג אותם אז המוטציות מתחלקות לשלושה "קבוצות" 1) אנה שמנסים לחיות בשום עם בני האדם (האקסמן) 2) אלה שפונים נגד בני האדם (מגנטו והנאמנים שלו) 3) אלה שמנסים לא לבלוט (כמו אנג'ל ) אז בעצם בקומיקס/סדרה/סרטים אנחנו רואים איך כל הסיפור מתפתח אממ זהו בעיקרון אם את רוצה עוד פרטים תמיד אפשר לקרוא קומיקסים או לראות את הסדרה או הכי טוב לכי לראות את הסרטים הם ממש יפים! ד"א מקווה שתהני פה

yiffah

New member
תודה, רק...

מה זה בדיוק הקבוצה אקס מן? לפי הסרט (לפחות איך שהבנתי) זה בית ספר למוטציות שמתחזה לבית ספר למחוננים, או משהו כזה... ולפי הסדרה זה איזה ארגון בוגר של אנשים שמנסים לפתור בעיות בין מוטציות לאנשים רגילים, אז או שלא הבנתי או שזה שניהם...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתראי

אקסמן הם קבוצה של מוטציות שמנסה להגיע לשלום עם בני האדם הרגילים הם נבחרים מתוך בית הספר למכוננים של צ'ארלס אקסייבייר והוא נקרא ככה כדי להרחיק שונאי מוטציות למינהים ממנו

gloria23

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ועמרי כבר הסביר הכל
ונ.ב אני ממליצה על הסדרה המקורית, זאת שהייתה בערוץ 1, לא אקסמן אוולשן..אין על הסדרה הזאת, אפילו שהאנימציה ישנה והכל, זה עדיין יפה...

spidey 82

New member
זה אכן מכון לתלמידים מחוננים, כאלו

שיש להם יכולות מוטנטיות. צ'ארלס אקסאווייר הקים אותו כדי לעזור לצעירים (בעיקר) לשלוט ביכולותיהם, ובעזרתם להשכין שלום ואחווה בין ה"הומו סופריור (מוטנטים) לבין "הומו סאפיינס" (בני אדם). עד לפני כ-3 שנים פרופ' אקסאווייר היה ידוע ברחבי העולם כגנטיקאי מהבולטים בעולם שתמכו באחווה בין האנושות למוטנטים, אך לא היה ידוע לעולם כמוטנט בעצמו ומייסדה של קבוצת האקס-מן. לאחר אירועים בינלאומיים שבהם התגלו מוטנטים חדשים בכל העולם והאנושות החלה לחשוש לקיומה, הפרופ' "יצא מהארון" במטרה למשוך לבית ספרו מוטנטים מרחבי העולם ולהרגיע את הרוחות. כמות התלמידים אמנם גדלה, אך האירועים הפכו לקשים יותר.

spidey 82

New member
אנג'ל זו לא דוגמה טובה.

הוא היה בין 5 חברי הקבוצה המקוריים, ובזכות היותו יורשה של אחת המשפחות העשירות באמריקה, הוא עזר למימון פעילותה, אך נאלץ להסתיר את כוחותיו. לאחר כמה שנים הוא גילה לעולם את היותו מוטנט, אך זה לא פגע בעסקיו. באותו הזמן הוא עדיין לא סיפר לעולם שהוא חלק מהאקס-מן. כאן נמצאת הביוגרפיה המלאה שלו. בפיסקאות 8 ו-9 מתוארות הדרך והסיבה לחשיפתו הפומבית כמוטנט.

למעלה