וילת ההפתעות

RoboCoc

New member
וילת ההפתעות

הכניסה לוילה הייתה מוארת במספר פנסים אדמדמים וכחלחלים, החנייה הייתה מלאה ברכבים ומוסיקה חרישית בקעה מכיוון הדלת. הבטנו האחד לעיניי השנייה לקחנו נשימה עמוקה, נשיקה לעידוד ונכנסנו פנימה. זו הייתה הפעם הראשונה לנו באירוע כזה. מיד עם הכניסה ניגש אלינו המארח מוביל אותנו פנימה, דבר ראשון משקה אלכוהולי- זה הרי משחרר את הנפש- מסביר מעט מראה ומסביר בכלליות את הידוע כבר, מציג אותנו לשני זוגות הישובים כורסא אשר קצרה מלהכיל את כולם ולכן הצפיפות בה חגגה וכולם התחככו בכולן, הצטרפנו לשיחה, אשר הסתובבה סביב, המפגש וכיצד הגענו לשם, ואט אט גלשה למה אנחנו אוהבים, הזמן גלש לאט והכוסיות זרמו ואתם העכבות והחששות, ואז החל מראה זוגות אחרים אשר נכנסו לחדרים או יצאו לגינה בלבוש לא צנוע במיוחד וחלקי ברובו למשוך את עיניי, בקשתי את סליחתם של הסובבים מעיף מבט מהיר לאישתי, ניגש לקחת כוסית נוספת ויוצא לסיבוב סקרנות. כל כך הרבה חרמנות וסקס היו באוויר ולא רק שם, על כורסא בפינה נידחת זוג נשים לבושות בתחתוניהן בלבד נעו על ברכיו וסביב גופו של גבר עירום לחלוטין אשר עיניו היו קשורות במטפחת, גניחות רמות משכו אותי החוצה אל הגינה, שם על נדנדה רחבה גברת צעירה עונגה ע"י שני גברים לבושי מסכות בלבד, היא שכובה על הנדנדה כאשר אחד חודר אותה והשני מושך את גופותיהם בשמן, ומדי פעם הצליף מהם במין שוט קצרצר בעל מספר ראשים... התקרבתי מעט אליהם רוצה להטיב את מבטי, ואז אותו גברבר תפס אותי קירב את פני לעברה הורה לנו להתנשק בנוקשות, רכנתי לשפתיה ונשקתי לה ואז היא תפסה בצווארי וסחטה ממני את נשימתי ע"י משיכת הנשיקה מספר רב של שניות בהם היא החדירה את לשונה אל פי מגששת וחוקרת כל פינה מתגוששת עם לשוני, ולבסוף היא לטפה את מבושיי, ואז מקשה כי הגבר המזיין אותה יחדור חזק יותר. הלום מעט התרחקתי והחלטתי לחזור לאישתי, כאשר נכנסתי שוב פנימה שלחתי עט לראות מה קורה עם הגבר, וזוג הנשים הרוקדות סביבו, וגיליתי כי אחת הנשים רכבה על הגבר כאשר השנייה ואישה נוספת סייעו לשניים בשילוב של ליטופים רבים על שדי האישה וכמעט כל אזור אחר בגופה. כאשר הגעתי אל הספה גיליתי כי כבר ישבו שם זוגות אחרים, נלחצתי מעט הבטתי סביב בדאגה, אך חיוכו הממזרי של המארח ואצבעו כוונו אותי אל גרם מדרגות המוביל מעלה, עליתי .... עוד לפני שבגעתי לסופן זיהיתי את אנחותיה של אישתי בעירוב הקולות שנבע מעליית הגג, שם על מיטה ענקית אישתי נתמכת ע"י גבר אחד בצידה כאשר על גופה נותרה רק החולצה השחורה והדקיקה אשר כפתוריה נפרמו ושדיה של אישתי נזקרו ממנה שני הרי געש קטנים ורוטטים, מולה צמודה ושוכבת אישה אחרת ובעלה-כמדומני- כמדומני תמך בה מאחוריה, מלטף את צווארה כתפיה ושדיה אשר גם הם נעו באותו קצב כמו אשתי, ואז שמתי לב כי למעשה שתי הנשים חלקו אביזר דמוי זין ענק דו ראשי, והם נעו האחת כנגד השנייה מזיינות ומזדיינות כאחד. עמדתי שם מעט הלום, המום, כעוס, מגורה ... לפתע שמעתי את קולה של האישה השלישית באזני "אותי אישית זה מגרה מאוד ואני מבטיחה לך כי אשתך מתענגת כרגע מאוד והם מטפלים בה היטב, ועוד לפני שסיימה את המשפט היא הובילה אותי אל המיטה דחפה אותי לצד הרביעייה והחלה להפשיט את בגדי, באיטיות , תוך כדי חיכוך רב ומכוון של כל אביר בגופה כנגדי. הרגשתי כיצד החרמנות החלה לגאות בי. השלישית כעת רכנה מעל הזין התופח שלי והחלה ללטף אותו, מעמידה אותו הבטתי עוד מבט אל אישתי אבל העיניים עצומות כי כבר התמסרה כליל לתחושות אשר שטפו את גופה, להחלטתי לעשות כמותה. תפסתי בשערות ראשה של השלישית וכוונתי אותה אל הזין שלי שכבר נעמד במלא זקפתו והיא החלה למצוץ לי במרץ. אח הגברים מהרביעייה שלח את ידו וליטף את ישבנה של השלישית אשר מצצה לי, ראיתי כיצד היא משנה מעט את תנוחה ומיקומה כדי לאפשר לו להחדיר את אצבעותיו לחריצה, וכל זאת מבלי להפסיק לרגע מיניקתה את הזין שלי אשר כבר היה עטוף בחמימות מענגת ולשונה אשר מידי פעם העבירה לק חושני על אשכי.שמעתי כיצד אנחותיה של אישתי משתנות מעט, שינוי אשר הכרתי היטב והמסגיר עד כמה היא מסופקת, הרביעייה התפרקה, גבר אשר ליטף את ישבן הכוס של המוצצת לי עזב אותם ונצמד אליה, נצמד אליה מאחור ככל הנראה החדיר את אצבעותיו לכוס שלה שכן הרגשתי כיצד היא מציצתה נעצרה מעט, ומספר שניות אח"כ הוא ככל הנראה החדיר את הזין שלו לכוס שלה מאחור והחל לזין אותה בקצב אחיד שכן חשתי כיצד גופה נע ומתחכך בשלי ע"י קצב הזיון שלו, היא חידשה את מציצתה למרות שמרבית דעתה הייתה נתונה לזין אשר חדר אותה מאחור, בינתיים האישה אשר זיינה את אישתי התקרבה אלי נשכבה על המיטה במבט חרמני פניה אל מולי והחלה לנשק אותי ואט אט החלה לשנות את תנוחתה כך לבסוף הכוס הרטוב שלה היה מונח על פני והלשון שלי מלקקת אתו. בעודי טועם את מיצי התאווה שלה עזבתי את ראשה של המוצצת, והתחלתי ללטף את ישבנה של השנייה, מעביר אצבעותיי על חריץ הישבן העמוק שלה מגשש ומוצא את פי הטבעת שלה בתנועות סיבוב מלטף אותו, לוחץ במספר מקומות, ולאט ומחדיר את קצה האצבע שלי פנימה. את אישתי כבר לא יכולתי לראות אך שמעתי את גניחותיה ועד כמה שאני מכיר אותה- הוא בטח כבר החדיר את הזין שלו לחור התחת שלה, היא הרי אוהבת שגומרים לה שתחת. הבחורה אשר ליקקתי את הכוס שלה הייתה מגורה ביותר, כמעט כל ליקוק על הדגדגן שלה גרם לה לנוע על פני,להרטיב את כולו, ידעתי כי אני רוצה לחדור אותה, ושניות אח"כ כבר גהרתי מעליה מפשק את רגליה, מביט לכוס הפתוח שלה, מזמין אותי לבעול אותה, וזה בדיוק מה שעשיתי.רגליה נשענות עלי ואני אליהם, הזין שלי בתוכה,נע מעלה ומטה, מפלח את שפתי הכוס שלה עם כל חדירה. המיטה נעה בטירוף משלושת הזוגות אשר הזדיינו שם באנחות עונג רמות, ובתוך הרגל התחלתי לנוע מהר יותר ויותר עפ"י אנחותיה של אישתי אשר כבר הפכו לרמות יותר והרגשתי כיצד למרות שאחר מזיין אותה אני מנסה לגמור יחדיו. הרגשתי כיצד הכוס של זו שהזין שלי נע בתוכה הפך רטוב יותר ויותר, וכיצד היא גם החלה לרעוד, התאווה שלי עלתה ועלתה החזקתי אותה מעט ואז... משתי תנועות חדות ושלישית ארוכה נשארתי בתוכה פולט את הכל לתוכה. אנחות אישתי הפכו כבר לצעקות ה"כן כן, עוד חזק" יותר מהמוכרות לי כל כך עד לגרגור הקולני אשר סימן כי היא גמרה, ולמרות זאת המשגל שלה עדיין נע בתוך הישבן שלה עד אשר ראיתי כיצד גם הגוף שלו נרעד... השלישית נותרה עדיין בלתי מסופקת לחלוטין, ולאחר זמן קצר נרתמנו כולנו למטרה להביא אותה אל האורגזמה לו היא מצפה, וכל הדרכים כשרות לכך ...

למעלה