וילי באופנוע כבד....

ddt היחיד

New member
וילי באופנוע כבד....

שלום לכולם,היה לי אופנוע 500(CB)ולא מזמן קניתי נינגה 600 97" תמיד שמעתי סיפורים כמה זה קל להרים ווילי באופנוע כבד... אבל לא ממש מסתדר לי העניין... אז אם יש למישהו איזה טיפ בשבילי אני יותר מאשמח לשמוע!!!

זה קל, ממש קל -

אבל תשים בצד כסף לשלדה חדשה לפני שאתה מנסה. הנינג'ות ידועות ברגישות השילדה - ווילי יכול להסתיים בשלדה שבורה, שדורשת החלפה.

iec

New member
תתחיל בזה ש...../images/Emo6.gif

תתחיל בזה שצריך אופנוע טוב לווילי..לא אופנוע מפלסטלינה...

el presidente

New member
>קשיב לאופנוע..הוא יודע מה הוא עושה

בזה שהוא מסרב להתרומם...

המדריך המלא לווילי'ס.....

חשוב שהצמיג יתחמם קצת, אם תנסה להרים עם צמיג קר, הוא לרוב סתם יתפרפר במקום. עכשיו, מצא לך כביש ישר ורחב להתאמן (לא חכם לעשות את זה מרמזור לרמזור) סע על ראשון, משוך אותו עד הסוף תעביר לשני ומשוך אותו גם כן לטורים גבוהים (אצלי ב R600 שנת 2002 אני מושך אותו עד ל 100 110 קמ"ש, אצלך תנסה למשוך עד ל 80 90 קמ"ש) עכשיו כשאתה בהילוך שני בטורים הגבוהים עזוב את הגז לחלוטין, האינרציה של האופנוע תגרום לטלסקופים להיסגר בשל הבלימת מנוע, תלחץ על הקלאצ' פתח מצערת גז ושחרר קלאצ' עם תזוזה קטנה של הגוף אחורה. האופנוע על גלגל אחד
, עכשיו נסה לייצב אותו בזוית מסויימת ע"י משחק עדין עם הקלאצ' חשוב - להיות מוכן עם הרגל הימנית על הברקס כדי לא לעוף אחורה... וזהו, תתרגל את זה ונסביר לך אח"כ איך להעביר הילוכים ולהפחיד זקנות וצ'וצ'ות תמימות....
בוקר אור לכולם....

Sany b

New member
../images/Emo178.gifאווף הרגת אותי,יש'ך תרגום לזה

תגיד פז , שקלת פעם לכתוב ספר או להרצות
בחיי כל הכבוד
(אגב, סחה על התמונות של שבת
)

../images/Emo45.gif תודה... ../images/Emo9.gif

לכתוב ספר או להרצות
אני פתוח להצעות.... ותיקון למדריך.... : "...משחק עדין עם הקלאצ'" = עם הגז, מן הסתם....

פחחחח, לך תלמד משהו ממה שכתוב

שם.....
אבל קבל
על המאמץ..... בכל מקרה, מה אתם אומרים על פתיחת בית ספר לווילי'ס פה בארץ בשיתוף עם איזה מרכז רכיבה מתקדמת
יילך, יילך

calvin

New member
קשה לך עם האנגלית, לאקי?../images/Emo13.gif

תמורת סכום סמלי נתרגם לך....

..... ../images/Emo122.gif.... אנגלית קשה שפה...

yeah, I have a huge problem with the language u see, the english language is a bit complicated for me because im a stupid israeli who does`nt know how to speak and read in english very well and i will be very happy if someone could translate the article for me.....

למעלה