ויכוח עם חבר שלי בנוגע לאנטישמיות בכדורגל

Uria17

New member
ויכוח עם חבר שלי בנוגע לאנטישמיות בכדורגל

אתממול דיברנו אני וחבר שלי על כדורגל,ואז עלה הנושא של האוהדים הכי אנטישמיים אני טוען שהאוהדים הכי אנטישמיים הם בספרד והוא לעומת זאת טוען שהם באיטליה מה דעתכם? כי אני לא חושב שקבוצות כמו מילאן ורומא באיטליה הם אנטישמיות.. יש רק את לאציו המכונה גם נאציו

itamar 1989

New member
קראתי כתבה

בה היה רשום שהאוהדים בספרד הכי אנטישמים,אבל לא יודע.

שומו

New member
לדעתי איטליה.

לעולם לא אשכח את המחווה של אוהדי אודינסה לרוני רוזנטל...

ricki kaka

New member
לא יצא לי להיות מאף אחת מהמדינות

אבל אני יודע שלמילאן יש אירגון אוהדים שנלחם באנטישמיות וגזענות

מה זה משנה ?

כל העולם שונא אותנו, זה משנה מי יותר ומי פחות ? כל פעם יוצא סקר חדש איפה יש יותר אנטישמים. ראיתי פעם אחת שביוון, פעם אחת ראיתי בבריטניה. ומזרח אירופה בכלל חוגגים עלינו שם. ובאיטליה האצטדיונים מלאים חרא. טורקיה בכלל ... ד"א. באנגליה עושים עלינו חרם אקדמי ובאיטליה מעודדים סטודנטים ישראלים לבוא ללמוד באיטליה. אז אל תהיו בטוחים שהאנטישמיות באיטליה יותר גדולה מאנגליה.

ט ל ו ש1

New member
לא יודעת בקשר לאנטישמיות

אבל נדמה לי שבאיטליה יש יותר גזענות

cobainos

New member
לא יודע אם זה נכון להכליל

אצל שתי הקבוצות הרומאיות ראינו אוהדים מנופפים דגלים עם צלבי קרס ודגלי אש"ף אצל ליבורנו (שמצד שני ראינו דגלי אש"ף בהרבה מקומות אליהם הגענו) בספרד ראינו את זה אצל האולטראס של ריאל ופה ושם גם מקבוצות אחרות בצרפת ראינו את זה מאוהדי פ.ס.ז בכל מקום יש את החארות ואני לא ידוע עד כמה יש הבדל בין איטליה לספרד בעניין הזה.

Nino Schibetta

New member
איטליה בלי שום ספק

לאציו היא קודם כל הקבוצה עם האוהדים הכי אנטישמיים באירופה וגם אודינזה היא דוגמא טובה מאוד שהזכירו פה מקודם על מה שעשו לרוני רוזנטל.

למעלה